Διαχείριση κρίσεων στη Βιομηχανία Τροφίμων

Σε ποιους απευθύνεται:Υψηλόβαθμα και μεσαίου επιπέδου στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και συμβούλους επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτύξουν συστήματα διαχείρισης κρίσεω

Σκοπός:

– Η παρακολούθηση του σεμιναρίου εξασφαλίζει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου συστήματος αποτροπής, αναγνώρισης και διαχείρισης κρίσεων.
– Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν μέλη ομάδων αντιμετώπισης κρίσεων ικανά να ανταπεξέλθουν στη διαχείριση πολυσύνθετων και κρίσιμων καταστάσεων

Περιεχόμενα Σεμιναρίου

– Γνώσεις που θα αποκτηθούν αφορούν στην ανάλυση και στον προσδιορισμό των πιθανών κινδύνων, στο σχεδιασμό, δημιουργία και εγκατάσταση των κατάλληλων πολιτικών και σχεδίων περιορισμού κρίσεων, στην κατανόηση των σύγχρονων συνθηκών της αγοράς, στη δημιουργία και καθοδήγηση ομάδων διαχείρισης κρίσης, στην κατανόηση των συμφερόντων των εμπλεκόμενων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, ενώ θα αναλυθούν χαρακτηριστικές περιπτώσεις κρίσεων.
– Παρέχεται η δυνατότητα (προαιρετική) διαχείρισης σε συνθήκες προσομοίωσης ενός σεναρίου διαχείρισης κρίσης.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνονται

– Βεβαίωση παρακολούθησης TUV HELLAS
– coffee breaks, ελαφρύ γεύμα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210/6561681, 210/6540195

Στοιχεία Διεξαγωγής 

Έναρξη: 14/06/2012
Λήξη: 14/06/2012
Πόλη: ΑΘΗΝΑ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close