Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια «Καλλιέργεια & Μεταποίηση Ελληνικών Αρωματικών Φυτών».

Το Κ.Ε.Κ “Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.)” – Παράρτημα Αλεξάνδρειας, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), διοργανώνει  , προγράμματα επιμόρφωσης 30 ωρών, στο αντικείμενο «Καλλιέργεια & Μεταποίηση Ελληνικών Αρωματικών Φυτών». Οι  επιμορφώσεις θα γίνουν εργαστηριακά, στο Εργαστήριο Προστασίας & Αξιοποίησης Αυτοφυών & Ανθοκομικών ειδών – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και οι επιμορφούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, στην πράξη, σχετικά με τα ελληνικά Αρωματικά Φυτά, την καλλιέργεια τους, τον πολλαπλασιασμό τους, τις χρήσεις τους, την απόσταξη και την παρασκευή προϊόντων κοσμητολογίας. Η μεταφορά των επιμορφούμενων, είναι εξασφαλισμένη από το ΚΑΕΛΕ, και οι συμμετέχοντες  δεν θα επιβαρυνθούν με έξοδα μετακίνησης. Το κάθε πρόγραμμα επιμόρφωσης θα έχει διάρκεια 30 ωρών και θα ολοκληρώνεται σε διάστημα μιας εβδομάδας (τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 28/04/2014).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  είναι κάτοικοι του Δήμου  Αλεξάνδρειας  ή του Δήμου Πέλλας ή  του Δήμου Σκύδρας και να ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:
Α.  Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, με δελτίο ανεργίας σε ισχύ
Και
Β. Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000 € για το οικονομικό έτος 2011, και με ατομικό πραγματικό, ή αντικειμενικό εισόδημά τους από τις λοιπές πηγές που δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000,00€. Επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν ανά κατηγορία τα όρια του εισοδήματος.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα υπάρξει δυνατότητα επαγγελματικής ευκαιρίας και αποκατάστασης, στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Για πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής:

1) Δήμος Πέλλας – Δημαρχείο τηλ. 2382350845 (κα Χερκελετζή)
2) Κ.Ε.Κ. ΚΑΕΛΕ –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, Νικολάου Πλαστήρα 81-Αλεξάνδρεια (2ος Όροφος) ΤΗΛ: 2333028010, Fax: 2333053060, E-MAIL: alexandria@kaele.gr

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close