Σεμινάριο για την Ταυτοποίηση Μικροοργανισμών και Τυποποίηση Τυροκομικών Προϊόντων στο Αργοστόλι

Συνεχίζοντας τις δράσεις του προς τη τοπική κοινωνία, το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων διοργανώνει σεμινάριο με θέμα Ταυτοποίηση Μικροοργανισμών και Τυποποίηση Τυροκομικών Προϊόντων.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (τέρμα Λεωφόρου Βεργωτή, Αργοστόλι).
Το Σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου (γαλακτοπαραγωγοί, τυροκόμοι) όσο και στο γενικό κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Tηλ.: 26710-25-820 & 26710-25-922

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close