Πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων

 Περιεχόμενα:
Ανάλυση Βασικών Αρχών της Βιολογικής Γεωργίας
Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί βιολογικής παραγωγής
Εθνική Νομοθεσία για της λεπτομέρειες εφαρμογής των ευρωπαϊκών κανονισμών
Στρατηγικές MARKETING Βιολογικών Προϊόντων

Απευθύνεται σε:

Υποψηφίους Επιθεωρητές Συστημάτων Βιολογικής Γεωργίας
Συμβούλους Βιολογικής Γεωργίας
Εσωτερικούς Επιθεωρητές
Υπ. Φυτοπροστασίας – Λίπανσης & Υπ. Τοπικών Αυτοδιοικήσεων
Παραγωγούς και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία γνώση σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα

Εισηγητές: Γιώργος Νικολάου
Τόπος διεξαγωγής:

α) CROWNE PLAZA
ATHENS CITY CENTRE
Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα ή
β) ΗΟΤΕL GRANDE BRETAGNE
(Μεγ. Βρετανία)
Πλατεία Συντάγματος, 105 64 Αθήνα
http://www.grandebretagne.gr/

Πληροφορίες:
κωδ. 310085
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks & Ελαφρύ γεύμα
Βεβαίωση παρακολούθησης TUV HELLAS
Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,45%) (Site:http://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)

Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου
Έναρξη:     15-03-2013 09:00
Λήξη:     15-03-2013 19:00
Τηλέφωνο: 215 2157447

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close