Εφημερίδα Design

Περιγραφή:    
Το σεμινάριο αυτό είναι κυρίως ενημερωτικό, με μια σειρά θεμάτων που αφορούν την εξέλιξη στους τομείς του design και της διακόσμησης σήμερα. Επομένως το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί σαν ένα ‘live περιοδικό’ διακόσμησης, συνοδευόμενο με συζήτηση πάνω σε επίκαιρα θέματα, άρθρα από περιοδικά, διεθνείς εκθέσεις design, νέα προϊόντα και νέες τάσεις διακόσμησης. Αναφέρεται σε όλους και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερώνονται τακτικά για τις εξελίξεις στον τομέα του design του interior styling και του display.

Οι συναντήσεις θα γίνονται μια φορά ανά δύο εβδομάδες και στη διάρκεια 5 μηνών, σε μια ανάλαφρη και φιλική ατμόσφαιρα, με στόχο την ενημέρωση, τη συζήτηση και την έμπνευση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
-Οι νέες τάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012/13, στη διακόσμηση, στο έπιπλο, στα αξεσουάρ διακόσμησης και στο ύφασμα.
-Θεματικά display με θέμα το Φθινόπωρο, από τη διακόσμηση εκδηλώσεων σε προτάσεις βιτρίνας και styling χώρων.
-Διεθνής έκθεση interieur – ανάλυση των νέων προϊόντων, προτάσεων και τρόπων προβολής των εταιρειών που συμμετέχουν.
-Ελληνικό design. Ανακαλύπτοντας τις νέες προτάσεις και κατευθύνσεις εταιρειών και δημιουργών στην Ελλάδα.
-Θεματικά display με θέμα τον Χειμώνα και τα Χριστούγεννα, από τη διακόσμηση εκδηλώσεων σε προτάσεις βιτρίνας και styling χώρων.
-Interior styling και fashion styling. Τα κοινά σημεία και οι διαφορές.
-Οι νέες τάσεις για την Άνοιξη 2013.
Πληροφορίες Συμμετοχής:

Συναντήσεις στις: 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11, 14/12,11/1, 25/1, 8/2, 22/2.
Ώρα: 6.30-8.30μμ
Σύνολο μαθημάτων: 10, Σύνολο ωρών: 20
Κόστος: 80 Eυρώ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210/6828289, 6956/420649
Στοιχεία Διεξαγωγής      
Έναρξη: 05/10/2012
Λήξη: 22/02/2013
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Πεισιστράτους 9, Χαλάνδρι

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close