Σάμος: Σεμινάρια ΕΦΕΤ για ασφαλή τρόφιμα

Εκπαιδευτικά σεμινάρια  ΕΦΕΤ  με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»  διοργανώνει το Επιμελητήριο Σάμου  .

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών και  θα πραγματοποιηθούν 22 και 23 Μαΐου  από τις 09:00-17:00.

Το κόστος συμμετοχής  ανά καταρτιζόμενο για τα μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος) 80€ ανά καταρτιζόμενο (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να  είναι ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο.

Για τα μη μέλη επιχειρήσεις 130€  ανά καταρτιζόμενο  (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).

Για το προγραμματισμό των τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου  2017 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου προσκομίζοντας μαζί την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close