ΠΜΣ «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου» από το Παν/μιο Πειραιώς

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου»(M.Sc. in Banking and Finance Law)

Νέος Κύκλος Υποβολής Αιτήσεων Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

Υποβολή Αιτήσεων: 1 Μαρτίου έως 31 Μαΐου 2016

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2016. Διάρκεια: 2 εξάμηνα

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τμημάτων Νομικής, Γενικού Δικαίου, καθώς και τμημάτων συναφούς γνωστικού αντικειμένου Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, και πτυχιούχοι τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Συνολικό κόστος φοίτησης 5.000 ευρώ.

Δικαιολογητικά

  1. Αίτηση συμμετοχής στο ΠΜΣ (ηλεκτρονικά)
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
  3. 2 Φωτογραφίες
  4. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  5. Φωτοαντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωσης περάτωσης σπουδών
  6. Φωτοαντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας
  7. Πιστοποιητικό επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας, επικυρωμένο από δικηγόρο
  8. Δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ ή/και από εργοδότη (σε φάκελο κλειστό από τους συστήνοντες)
  9. Φωτοαντίγραφο αναγνώρισης τίτλων σπουδών από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για πτυχιούχους ιδρυμάτων της αλλοδαπής

Κριτήρια αξιολόγησης

α) Γενικός βαθμός πτυχίου (50%)

β) Συνέντευξη (40%)

γ) Βαθμός επάρκειας της αγγλικής γλώσσας (10%)

Συνεκτιμώνται: το πανεπιστήμιο και το τμήμα προέλευσης, άρθρα και δημοσιεύσεις, το είδος και το εύρος και το είδος της εργασιακής εμπειρίας και η γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών

Πληροφορίες και αποστολή/προσκόμιση δικαιολογητικών

  • Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, 08.00 – 20.00 Καραολή και Δημητρίου 80, Πειραιάς 18534, (3ος όροφος, γραφείο 328) τηλ.: 210 414 2153, 210 414 2323, fax: 210 414 2341

Για την αξιολόγηση της αίτησης, οι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη.

Δίνονται Υποτροφίες Αριστείας

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close