ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή» στο Χαροκόπειo Πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017:

50 Θέσεις για Μεταπτυχιακές Σπουδές Πλήρους Φοίτησης

50 Θέσεις για Μεταπτυχιακές Σπουδές Μερικής Φοίτησης

για τις Κατευθύνσεις:

  • Κλινική Διατροφή
  • Διατροφή και Άσκηση
  • Διατροφή και Δημόσια Υγεία
  • Διατροφή Τρόφιμα και Καταναλωτής
  • Μοριακή Διατροφή

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε πτυχιούχους Τμημάτων ΑΕΙ & ΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής: Διαιτολογίας – Διατροφής, Επιστήμης Τροφίμων, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Νοσηλευτικής, Κτηνιατρικής, Οδοντιατρικής, Μαιευτικής, Επιστήμης Αθλητισμού, Φυσικοθεραπείας, Βιολογίας, Χημείας, Βιοχημείας, Δημόσιας Υγείας, Γεωπονικής Επιστήμης, Βιοτεχνολογίας, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Σπουδών, Οικιακής Οικονομίας & Οικολογίας, κ.α.

Μέσα από ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το Π.Μ.Σ. αποσκοπεί:

  • στην κατάρτιση εξειδικευμένων επιστημόνων ικανών να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται διατροφικές παρεμβάσεις σε ατομικό ή/και ομαδικό επίπεδο, με προορισμό να καλύψουν ανάγκες σε στελεχιακό δυναμικό δημόσιων και ιδιωτικών φορέων,
  • στην ανάπτυξη υψηλού επιπέδου έρευνας των φοιτητών, με τη χρηματοδότηση αυτής από πόρους του Προγράμματος,
  • στην παραγωγή και προαγωγή νέας γνώσης,
  • στην ανάδειξη της Αριστείας, χορηγώντας βραβεία στους διακριθέντες φοιτητές,
  • στη διαρκή στήριξη των αποφοίτων, μέσω του γραφείου Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου.

Το Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης απευθύνεται κυρίως σε άτομα που διαμένουν εκτός Αττικής ή/και άτομα που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η 25η Απριλίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.ddns.hua.gr ή να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του ΠΜΣ

στο τηλ. 210 – 9549158 κα Σοφού Ελένη (γραφείο 3.3 ) ώρες 12:00 –14: 00, εκτός Πέμπτης

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close