ΠΜΣ «Λογιστική και Ελεγκτική» στο ΤΕΙ Κρήτης

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ανακοινώνει την έναρξη του 7ου κύκλου σπουδών, του διετούς αυτοδύναμου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Λογιστική και Ελεγκτική» (ΠΜΣ ΛΕ), από το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-’16 (Φεβρουάριος 2016). Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης των μαθημάτων μη-ειδικότητας (δηλ. 6 και ½ στο σύνολο των 14 μαθημάτων των Α’, Β’, και Γ’ εξαμήνων), είτε, με τεχνολογίες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, είτε δια ζώσης, είτε με συνδυασμό των δύο.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. (Πανεπιστημίων ή Τ.Ε.Ι.) ενώ προβλέπονται δίδακτρα για την παρακολούθησή του (βλ. θεσμικό πλαίσιο στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ ΛΕ).

Τα κριτήρια επιλογής είναι: 1. Βαθμός πτυχίου. 2. Γνώση Αγγλικής γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον lower. 3. Δύο (2) συστατικές επιστολές (κατά προτίμηση από μέλη ΔΕΠ ή ΕΠ). 4. Προσωπική συνέντευξη. 5. Συναφής επαγγελματική εμπειρία. 6. Τυχόν δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες. 7. Άλλοι τίτλοι σπουδών Α.Ε.Ι.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ορίζεται στο διάστημα από Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 έως και Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Γραμματεία ΠΜΣ Λογιστική και Ελεγκτική, Εσταυρωμένος, 71004 Ηράκλειο, Κρήτη. Υπόψη κκ. Ε.Χήτα, ή Α.Μαστοράκη.

Αναλυτικές πληροφορίες τόσο για τα δικαιολογητικά όσο και για τη λειτουργία του ΠΜΣ ΛΕ δίνονται στην ιστοσελίδα του http://www.teicrete.gr/msc-accaud/.

Ώρες λειτουργίας για τις Γραμματείες του Τμήματος: καθημερινά 11:00-13:00 τηλ. 2810-37 9612 ή 9670 ή 9629 και επιπλέον Τετάρτη και Παρασκευή 15:30-17:00 τηλ. 2810-37 9678 (1ος όροφος κτιρίου Σ.Δ.Ο., Γραφείο 1).

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close