ΠΜΣ «Προηγμένα Υλικά» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών (ΤΜΕΥ) της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ» για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 (απόφαση Γ.Σ.Ε.Σ., αρ. συνεδρίασης 275/21.7.2015).

Ο αριθμός εισακτέων ορίζεται κατ΄ ανώτατο όριο σε είκοσι (20) φοιτητές κατ΄έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών (Γραμματεία του ΤΜΕΥ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Μεταβατικό κτίριο Πανεπιστημιούπολη – 45110 Ιωάννινα, τηλ. 26510 07202) τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 Αίτηση σε ειδικό έντυπο χορηγούμενο από την ιστοσελίδα του Τμήματος (www.materials.uoi.gr),

 Αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου (με ακριβή βαθμό). Ειδικά οι τελειόφοιτοι πρέπει να καταθέσουν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η ολοκλήρωση των σπουδών τους πριν τη διαδικασία επιλογής που θα κάνει το Τμήμα.

 Βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας διπλώματος ή πτυχίου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (όσοι προέρχονται από πανεπιστήμια του εξωτερικού).

 Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας.

 Βιογραφικό Σημείωμα.

 Αποδεικτικά επαρκούς γνώσης μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών.

 Συναφής επαγγελματική εμπειρία, προϋπηρεσία και εκπαίδευση (εφόσον υπάρχει).

 Αντίγραφα επιστημονικών εργασιών-παρουσιάσεων σε συνέδριο, δημοσιεύσεις (εφόσον υπάρχουν).

 Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.

 Δύο (2) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής Ταυτότητας.

Η προθεσμία υποβολής των παραπάνω δικαιολογητικών ορίζεται από 1.10.2015 έως 20.10.2015.

Εκτενέστερη ενημέρωση σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, καθώς και το έντυπο αίτησης σε ηλεκτρονική μορφή βρίσκονται στο δικτυακό τόπο: (www.materials.uoi.gr).

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close