Μουσική Τεχνολογία και σύγχρονες πρακτικές

Στο ΠΜΣ «Μουσική Τεχνολογία και Σύγχρονες Πρακτικές» γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών όλων των Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων της αλλοδαπής. Γίνονται δεκτοί ως υπεράριθμοι υπότροφοι και μέλη των κατηγοριών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ σύμφωνα με την παρ. 8 του άρ. 34 του Ν.4485/17.

Για το ακαδηµαϊκό έτος 2018-2019 θα επιλεγούν τριάντα (30) φοιτητές/τριες [δέκα (10) για την ειδίκευση Εφαρμοσμένη Μουσική Τεχνολογία, δέκα (10) για την ειδίκευση Jazz Mουσική και Αυτοσχεδιασμός με Νέες Τεχνολογίες και δέκα (10) για την ειδίκευση Μουσική Δημιουργία για Νέα Μέσα] σύµφωνα µε τις ρυθµίσεις της σχετικής Απόφασης της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ, αποσταλείσης ήδη προς δημοσίευση σε ΦΕΚ [κωδικός αριθμός αναμενόμενης δημοσίευσης: 32987].

Οι ενδιαφερόµενοι/ες, καλούνται να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 18/06/2018 έως και την Παρασκευή 14/09/2018 στη Γραμματεία του Τμήματος ή ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή και με ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας έως και την 14/09/2018 στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αθηνών-Γραμματεία Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Φιλοσοφική Σχολή, 3οςόροφος, Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου (υπόψη κου Νικολάου Φλεριανού) Τ.Κ. 157 84, Αθήνα. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι έλαβαν το πτυχίο τους ή αποδεδειγμένα περάτωσαν τις σπουδές τους μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών και εκκρεμεί μόνο η ορκωμοσία για τη λήψη του πτυχίου πρέπει να καταθέσουν σχετική βεβαίωση του Τμήματος συνοδευόμενη από αναλυτική βαθμολογία και βαθμό πτυχίου.

Δείτε την προκήρυξη

Ιστοσελίδα Π.Μ.Σ. – Προκήρυξη

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close