ΠΜΣ «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική» (M.Sc in «Banking and Finance»)

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική»

(M.Sc in «Banking and Finance»)

Νέος Κύκλος Υποβολής Αιτήσεων

Υποβολή Αιτήσεων: 16 Μαρτίου έως 16 Ιουνίου 2017

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2017. Διάρκεια: 3 εξάμηνα

Το ΠΜΣ έχει δύο κατευθύνσεις, στις οποίες γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου. Επιδιώκεται να υπάρχει στις τάξεις ποικιλία γνωστικών αντικειμένων και εργασιακών εμπειριών.

Όσοι επιλεγούν υποχρεούνται να παραδώσουν στη Γραμματεία τα πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα των παραπάνω δικαιολογητικών μέσα στις προθεσμίες που θα οριστούν.

Κριτήρια αξιολόγησης (και για τις δύο κατευθύνσεις)

α) Γενικός βαθμός πτυχίου (60%)

β) Συνέντευξη (40%)

Συνεκτιμώνται: GMAT, Τμήμα προέλευσης, εύρος και είδος εργασιακής εμπειρίας, γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών, τυχόν ερευνητικές εργασίες, δημοσιεύσεις, κλπ.

Τα αποτελέσματα TOEFL [Code: 4142] και GMAT [Code: Z5C-QH-32] πρέπει να αποστέλλονται απευθείας στο Τμήμα [University of Piraeus, Department of Banking & Financial Management], μετά από αίτημα του υποψηφίου στον φορέα διεξαγωγής των εξετάσεων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Υποτροφιών Αριστείας του Τμήματος, παρακαλούμε να ανεβάσουν σε ηλεκτρονική μορφή τη Βεβαίωση της Γραμματείας τους στο τέλος της Ηλεκτρονικής Αίτησης, στο πεδίο «Βεβαίωση από τη Γραμματεία του Τμήματος προέλευσής σας για τις Υποτροφίες Αριστείας».

 Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, 08.00 – 20.00 Καραολή και Δημητρίου 80, Πειραιάς 18534, (3ος όροφος, γραφείο 328) Τηλ.: (210) 414 2153, (210) 414 2323. Fax: (210) 414 2341

 Ιστοσελίδα του Τμήματος: http://web.xrh.unipi.gr

Για την αξιολόγηση της αίτησης, οι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη.

Δίνονται Υποτροφίες Αριστείας

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close