Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δημοσιογραφία

Το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση προκηρύσσει 3 υποτροφίες για σπουδές στο διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (eci.edu.gr) που υλοποιείται από το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση δια του φορέως «European Communication Institute» (www.eci.edu.gr)

Το Μεταπτυχιακό αυτό Πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών, απευθύνεται σε δημοσιογράφους και αποφοίτους σχολών Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ / κοινωνικών επιστημών. Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αυστρία κατ’ελάχιστον για 2 περιόδους, κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2016 και Ιούνιο 2017. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν πλήρη φάκελο το συντομότερο, στη γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Βασ. Σοφίας 27, (4ος όροφος), Αθήνα, τηλ. 210 7245550, 210 7245558, καθημερινώς 10.00 π.μ. – 03.00 μ.μ., πλην Σαββάτου και Κυριακής. Επίσης είναι δυνατόν να υποβληθεί ο φάκελος και σε ηλεκτρονική μορφή (σαρωμένα έγγραφα) μέχρι την παραπάνω προθεσμία, στο email   secretariat.qjnt@gmail.com

Ο πλήρης φάκελος πρέπει να περιλαμβάνει

  • Βιογραφικό.
  • Αντίγραφο πιστοποιητικών Σπουδών (Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ ή Κοινωνικών Επιστημών).
  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας από την οποία να φαίνεται η Ελληνική ιθαγένεια του υποψηφίου και η ηλικία του η οποία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 35ο έτος.
  • Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου (κομίζεται από τους επιτυχόντες και κατόπιν προθεσμίας)

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι διετής. Το σύνολο των διδάκτρων είναι 9.200 ευρώ και το Ίδρυμα με την υποτροφία καλύπτει το ήμισυ του συνολικού κόστους (περιλαμβάνεται, διαμονή στις περιόδους στην Βιέννη) ήτοι 4.600 ευρώ, το υπόλοιπο βαρύνει τον υπότροφο. Η επιλογή του υποτρόφου θα γίνει μετά από ελεύθερη κρίση του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close