Επιπλέον δύο υποτροφίες από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας για Μεταπτυχιακές Σπουδές Επικοινωνίας

Αυτήν τη φορά το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας έδωσε δύο υποτροφίες προς την Ελληνική Υπηρεσία του EURONEWS για Μεταπτυχιακές Σπουδές Επικοινωνίας.

Η Xορηγία δίδεται για την παροχή υποτροφίας σε δύο υποψήφιους για σπουδές στο ΠΜΣ “Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες” (“Quality Journalism and New Technologies, Master of Arts), τίτλος διαπιστευμένος ως ‘Ισότιμος’ από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Το Ευρωπαϊκο Ινστιτούτο Επικοινωνίας (Εuropean Communication Institute – ECI) συναποτελείται από τους παρακάτω Δημόσιους και Κοινωφελείς Ευρωπαϊκούς φορείς: DUK (Donau Universitat Krems), Αθηνά Ερευνητικό Κέντρο, Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση, με την συμμετοχή/υποστήριξη του Εργαστηρίου Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ, και της Ένωσης Ευρωπαίων Εκδοτών Διαδικτύου (QJNT.int M.A.).

H υποτροφία αφορά την διετία σπουδών Ιαν 2016- Δεκ 2017. Τα μαθήματα εκκινούν (Ελλάδα) 28/1/2016.Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για ενεργούς επαγγελματίες Δημοσιογράφους/στελέχη Επικοινωνίας, και διεξάγεται σε εντατικές περιόδους στις οποίες απαιτείται φυσική παρουσία.

Η υποτροφία καλύπτει το 50% του κόστους σπουδών και περιλαμβάνει το κόστος διαμονής για δύο περιόδους στο campus στην Βιέννη. Ο υπότροφος καλείται να καλύψει το εναπομείναν ποσόν εντός του 2016.

Επίσης καλείται να συσχετίσει το αντικείμενο της Διπλωματικής του Εργασίας με Θέματα Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και Οπτικο-Ακουστικής πολιτικής, υποβάλλοντας έκθεση προόδου στο πέρας του πρώτου χρόνου και την τελική εργασία όχι αργότερα από την πάροδο 30 μηνών από την εκκίνηση των σπουδών.

O ιδανικός υποψήφιος έχει πρώτο πτυχίο σε ανθρωπιστικές σπουδές / κοινωνικές επιστήμες και πιθανή εστίαση σε ΜΜΕ. Μιλάει καλά Αγγλικά και έχει καριέρα σε εξέλιξη.  Θα πρέπει να στείλει για την πρώτη φάση επιλογής βιογραφικό σημειώμα μέχρι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην διευθυνση secretariat.qjnt@gmail.com.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close