Υποτροφίες στον Κλάδο της Φιλοσοφίας

ΛΗΞΗ: 27/1/2012

Οι όροι απονομής της υποτροφίας είναι οι ακόλουθοι:
1. Η υποτροφία χορηγείται για δύο (2) συνεχή ακαδημαϊκά έτη με έναρξη το έτος 2012-2013 και μπορεί να παραταθεί μέχρι δύο (2) ακόμη έτη, κατά την κρίση Tns Ακαδημίαε Αθηνών, εφόσον ο υποψήφιος προσκομίζει στοιχεία σχετικά με την πορεία των σπουδών του και τη διαγωγή του, τα οποία να δικαιολογούν την παράταση και υπό την προϋπόθεση ότι τα έσοδα των Γενικών Κληροδοτημάτων υπέρ της Εκπαιδεύσεως επαρκούν.
3. Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται πτυχιούχοι Φιλοοοφικής Σχολής ή Φιλοσοφικού τμήματος Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισοτίμου Πανεπιστημίου Kράτους μέλους της Ευρωπαικής Evωσης, με βαθμό πτυχίου τουλάχιστον «Λίαν Καλώς», εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 36ο έτος της ηλικίας τους.
4. Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα εξεταστούν γραπτά στα ακόλουθα μαθήματα: α) Φιλοσοφία β) Ιστορία της Φιλοσοφίας
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αθήνα στα Γραφεία του Μεγάρου της Ακαδημίας Αθηνών (δ/νση: Πανεπιστημίου, αρ. 28) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Ημέρα έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 13η Φεβρουαρίου 2012 καιώρα η 10η πρωινή.

Προκήρυξη διαγωνισμού για τη χορήγηση μίας (1) υποτροφίας από τα έσοδα των Γενικών Κληροδοτημάτων υπέρ της Εκπαιδεύσεως. Η Ακαδημία Αθηνών, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 15055/16.11.2011 απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής, προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση μιας (1) υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα στον κλάδο της Φιλοσοφίας, από τα έσοδα των Γενικών Κληροδοτημάτων υπέρ της Εκπαιδεύσεως.
Δικαιολογητικά:    Αιτήσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές μέχρι και την 27η Ιανουαρίου 2012 συνοδευόμενες από τα κατά νόμον δικαιολογητικά.

Πληροφορίες:    
Περισσότερες πληροφορία παρέχονται καθημερινά στα Γραφεία της Διεύθυνσης Περιουσίας της Ακαδημίας Αθηνών (δ/νση: Σόλωνος 84, αρμόδια κ. Ελένη-Μαρία Αρμένη, τηλ. 2103664736, καθώ5 και στην ιστοσελίδα www.academyofathens.gr).

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close