Υποτροφίες εις μνήμη του Γεωργίου Π. Λιβανού

ΛΗΞΗ:20/6/2013

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA προκηρύσσει Yποτροφία ύψους €15.000 στη μνήμη του Εμπνευστού της, Γιώργου Π. Λιβανού, για μεταπτυχιακές ναυτιλιακές σπουδές, μονοετούς διάρκειας για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, σε χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεκτοί ως υποψήφιοι είναι νέοι/ες μέχρι 27 ετών, κάτοχοι πτυχίου Ελληνικού Α.Ε.Ι. με βαθμό τουλάχιστον “Λίαν Καλώς” (7,5) δεόντως επικυρωμένο, ενώ πέραν της βαθμολογίας θα ληφθεί υπόψη και ο χρόνος απόκτησης του πτυχίου.

Άλλες απαραίτητες προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης είναι η προσκόμιση βεβαίωσης αποδοχής από το ξένο Πανεπιστήμιο και εγγραφής σε αυτό μεταφρασμένη και επικυρωμένη, καθώς και πτυχίου ξένης γλώσσας ανάλογα με τη χώρα επιλογής για την πραγματοποίηση των σπουδών.

Συγκεκριμένα:
Αγγλικά: Proficiency of Cambridge ή TOEFL ή IELTS
Γαλλικά: Superieur III ή Sorbonne II
Γερμανικά: Mittelstufe III
Ιταλικά: Superiore
Ισπανικά: Superiore
Πορτογαλικά: Superior
Κατά προτεραιότητα η Yποτροφία δίνεται σε νέους ή νέες, τέκνα Ελλήνων ναυτικών, που πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις.

Δικαιολογητικά Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν μέχρι την 20η Iουνίου 2013 στην Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, Περγάμου 5, Ν. Σμύρνη 17121 (τηλ. 210 9343088) με την ένδειξη “Υποτροφία Γ.Π. Λιβανού “.
Η αίτηση με τα πλήρη στοιχεία του αιτούντος πρέπει να συνοδεύεται επίσης από συστατικές επιστολές από δύο καθηγητές του Α.Ε.Ι. από το οποίο ο/η υποψήφιος/α αποφοίτησε, ενώ για τους άρρενες υποψηφίους απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής της στρατολογίας λόγω σπουδών.

Πληροφορίες Helmepa, Περγάμου 5, 17121 Νέα Σμύρνη, Tηλ. 2109343088 Fax 2109353847

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close