Υποτροφίες για σπουδές Μαγειρικής τέχνης ή Τουριστικών μονάδων

Το I.ΙΕΚ Etoile, ο Εξειδικευμένος Εκπαιδευτικός Όμιλος στη Γαστρονομία  και τις Ξενοδοχειακές Σπουδές, ανακοινώνει την έναρξη ηλεκτρονικής  υποδοχής αιτήσεων Υποτροφιών για τη διετή σπουδαστική περίοδο 2018 – 2020.

Την περίοδο αυτή, το ΙΕΚ Etoile αφιερώνει τις Υποτροφίες στη μνήμη του διάσημου Έλληνα αρχιμάγειρα, συγγραφέα και δασκάλου Νικόλαου Τσελεμεντέ.

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά σε τρεις (3) πλήρεις υποτροφίες στο I.ΙΕΚ Etoile σε ειδικότητα της επιλογής του υποψηφίου και ο πρώτος κύκλος υποβολής ενδιαφέροντος λήγει την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2018 στις 23:59 ώρα Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις κάτωθι ειδικότητες:

– Μαγειρικής Τέχνης (Αρχιμάγειρας – Chef)
– Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική (Pastry Chef)
– Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Υπηρεσιών Φιλοξενίας
Η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών στο Ι.ΙΕΚ Etoile, οδηγεί στην απόκτηση Κρατικού Διπλώματος κατόπιν εξετάσεων πιστοποίησης, το οποίο χορηγεί το Υπουργείο Παιδείας.

Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης αποτελεί δίπλωμα μετά-δευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης, (Ν.2009 / 1992, άρθρο 6), είναι αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Π.Δ. 231/29-7-98) και οι κάτοχοί του δύνανται να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό στο δημόσιο (Π.Δ.50 ΦΕΚ 39/5-3-01), μοριοδοτούμενοι με 150 μονάδες (Άρθρο 8 Ν. 3051/2002, ΦΕΚ 220/Α/20-9-02).

Πιο σημαντικά, οι απόφοιτοι του Ι.ΙΕΚ Etoile χαίρουν της εκτίμησης και αναγνώρισης του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ETOILE 2018

Πληροφορίες για το κοινό: society@etoile.edu.gr και στο τηλ. 2109271130

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close