Διημερίδα γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας

Το θέμα της 10ης εκπαιδευτικής διημερίδας του ΕΛΙΓΑΣΤ που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic Athens στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2015, είναι οι «Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία & Ηπατολογία».

Η φετινή εκδήλωση σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 10 ετών από την πρώτη διοργάνωση.

Θα υπάρξουν 4 θεματικές ενότητες που αφορούν το ανώτερο πεπτικό, κατώτερο πεπτικό, ενδοσκόπηση και ήπαρ. Οι 4 ενότητες θα έχουν ενιαία δομή και θα περιέχουν θέματα προληπτικής ιατρικής, ανάλυση κλινικών προβλημάτων, θέματα σχετιζόμενα με evidence-based medicine και σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις σε θέματα παθογένειας, διάγνωσης ή θεραπείας.

Επίσης θα υπάρξουν 3 συνεδρίες διατροφής με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ γαστρεντερολόγων και ειδικών στη διατροφή για σημαντικά κλινικά ζητήματα που σχετίζονται με τη θρέψη και τις διαταραχές της. Τέλος θα προσκληθούν διακεκριμένοι ευρωπαίοι ομιλητές να δώσουν επιλεγμένες διαλέξεις πάνω σε σημαντικά σύγχρονα θέματα γαστρεντερολογίας.

Η διημερίδα απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους γαστρεντερολόγους και ιατρούς συναφών ειδικοτήτων, διαιτολόγους, νοσηλευτές και φοιτητές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει: παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος, επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, συνεδριακό υλικό, διαλείμματα καφέ, ελαφρύ γεύμα και βεβαίωση συμμετοχής.

Η διημερίδα αξιολογείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με μόρια (C.M.E. credits), αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Ιατρών (U.E.M.S.) στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο πλαίσιο της διημερίδας, θα λειτουργήσει έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικού εξοπλισμού.

Οι συνεδρίες της ενότητας της Διατροφής διεξάγονται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων Διατροφολόγων.

Για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωση υποστηρίζει το σύνολο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close