Ζητείται συνεργάτης με εξειδίκευση και εμπειρία στην παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων για μερική απογευματινή απασχόληση (ωριαία) στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Γάλακτος του τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Παρακαλώ αποστείλατε τα βιογραφικά σας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: tmoschak@agro.auth.gr
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Πασχαλούδη Νίκο (email: paschal@agro.auth.gr), τηλέφωνο επικοινωνίας 2310991659, FAX 2310991632 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.