Η Γευσήνους ΑΒΕΕ ζητά να καλύψει τις παρακάτω κενές θέσεις εργασίας:
- Μπουφετζής Εστιατορίου / Κυλικείου (κωδ.34Α02)
Κύρια Καθήκοντα & Ευθύνες
• Τήρηση των κανόνων υγιεινής καθώς και εμφάνισης σύμφωνα με την Πολιτική της Εταιρίας και την Ασφάλεια Τροφίμων (HACCP).
• Αναφορά ελαττωμάτων στον Διευθυντή Υποκαταστήματος
• Προετοιμασία, παρασκευή και σερβίρισμα γευμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες και εντός του εκάστοτε προβλεπόμενου προϋπολογισμού.
• Λειτουργία του μαγειρείου και των βοηθητικών τμημάτων σε συνεργασία με άλλους επιβλέποντες και παρέχοντας καθοδήγηση, συμβουλές και αρωγή στους υφισταμένους του. Εξοικονόμηση φαγητού και καυσίμων και πρόληψη της σπατάλης.
• Παρακολούθηση και καταγραφή των θερμοκρασιών ψυγείων, καταψυκτών, θερμοθαλάμων και μαγειρείων σύμφωνα με τις προδιαγραφές HACCP
• Διασφάλιση σερβιρίσματος του φαγητού στην σωστή θερμοκρασία (οργανοληπτική δοκιμή).
• Συμμόρφωση με το Σχέδιο Ασφάλειας και Υγείας της Εργασίας
• Παροχή βοήθειας στον Διευθυντή Υποκαταστήματος και Αρχιμάγειρα σε θέματα παραγγελίας, ελέγχουκαι σωστής αποθήκευσης των εφοδίων τροφίμων
• Συμμόρφωση με τις Εταιρικές Διαδικασίες Ελέγχου Ποιότητας
• Ανάληψη οποιουδήποτε άλλου καθήκοντος, εντός λογικών πλαισίων, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα του δοθούν
• Ανάληψη των καθηκόντων του αρχηγού βάρδιας και έλεγχος όλου του προσωπικού της βάρδιας.
• Συνεχής ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων του στο πλαίσιο της θέσεως του.
Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας παρακαλούμε αποστείλετε ένα email με το βιογραφικό σας στο hr@gefsinus.gr