ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αγγελία αυτή είναι παλαιότερη των δύο μηνών και ενδέχεται να μην ισχύει.

Ζαχαροπλάστες και αρτοποιοί με εμπειρία

Νέο προσωπικό αναζητούν τα αρτοζαχαροπλαστεία Frank Ze Paul Bakeries για τα καταστήματα σε Δροσιά, Ν. Ψυχικό και Φάληρο.

Ζαχαροπλάστες με εμπειρία

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στα καταστήματα της εταιρείας σε Δροσιά, Ν. Ψυχικό και Φάληρο

Μεγάλη ανάγκη σε Ζαχαροπλάστες με εξειδίκευση, ταλέντο και εμπειρία στη ζαχαρόπαστα έχει το κατάστημα της εταιρείας στη Δροσιά. Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει προηγούμενη εμπειρία στη ζαχαρόπαστα, ενώ για τη θέση απαιτείται τουλάχιστον τριετής συνεχής απασχόληση στη ζαχαροπλαστική, γνώσεις patisserie – confiserie, ζαχαρόπαστα, πτυχίο σχολής ζαχαροπλαστικής δημοσίας ή ιδιωτικής σχολής με πιστοποίηση, γνώση αγγλικών, βιβλιάριο υγείας, προσεγμένη εμφάνιση, ευχάριστη προσωπικότητα και όρεξη για δουλειά. Αποστολή βιογραφικού και portfolio απαραιτήτως αναγράφοντας στο θέμα τον κωδικό FZP-ΖΑΧ/ΠΑ-13/Δροσιά στο fax 210 68 36 298.

Αρτοποιοί
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον πέντε έτη συνεχούς απασχόλησης στην αρτοποιία, γνώσεις σε ειδικά προϊόντα (σφολιάτες, κρουασάν, κουλούρια κ.τ.λ.), πτυχίο σχολής αρτοποιίας δημόσίας ή ιδιωτικής σχολής με πιστοποίηση, γνώση αγγλικών, βιβλιάριο υγείας, ευελιξία εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες, ηλικία άνω των 25 ετών, οργανωτικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα, προσεγμένη εμφάνιση, ευχάριστη προσωπικότητα και όρεξη για δουλειά. Θα εκτιμηθούν οι βασικές γνώσεις Η/Υ.

Βοηθοί αρτοποιού – ζαχαροπλάστη
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει ηλικία από 18 έως 25 ετών, ενώ επιθυμητή είναι η προϋπηρεσία στον χώρο της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής. Ακόμη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι φοιτητές αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής δημόσιας ή ιδιωτικής σχολής και θα πρέπει να διαθέτουν γνώση αγγλικών, ευελιξία εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες, οργανωτικές ικανότητες και ομαδικό πνεύμα. Πληροφορίες στο τηλ.: 210-6801477.

ΠΗΓΗ: Εθνος

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close