7 συμβάσεις εργου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

7 συμβάσεις εργου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ένα (1) άτομο για τις ανάγκες της Πράξης του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «ΘΑΛΗΣ – Εθνική Μελέτη Νοσηρότητας και Παραγόντων Κινδύνου (Ε.ΜΕ.ΝΟ)» (Πτυχίο ΑΕΙ /ΤΕΙ/ΔΕ)
Καταληκτική ημερομηνία: 07/09/2015

Δύο (2) άτομα για τις ανάγκες της Πράξης του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Διερεύνηση μηχανισμών ανθεκτικότητας των καρκινικών βλαστικών κυττάρων από καρκίνο του μαστού σε γενοτοξικές βλάβες: εφαρμογή σε διάγνωση, εξατομικευμένη θεραπεία και πρόγνωση της εξέλιξης της νόσου» (Πτυχίο Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων (Σχολή Επαγγελματιών Υγείας & Πρόνοιας Τ.Ε.Ι.) με βαθμό τουλάχιστον ᾽Λίαν Καλώς᾽, )
Καταληκτική ημερομηνία: 04/09/2015

Ένα (1) άτομο για τις ανάγκες του προγράμματος του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Αναστολείς Φωσφολιπασών A2: Ανάπτυξη αλυσίδας φαρμακευτικής ανακάλυψης για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών νευρολογικών διαταραχών» (Πτυχίο Χημείας)
Καταληκτική ημερομηνία: 28/08/2015

Ένα (1) άτομο για τις ανάγκες της Δράσης του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Ευέλικτες, εύκολα διαχειρίσιμες και χαμηλού κόστους λύσεις για την υλοποίηση δικτύων πρόσβασης τελευταίου μιλίου βασισμένων σε τεχνολογίες χαλκού» (Πτυχίο ΑΕΙ Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Φυσικού ή Δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ηλεκτρονική και Τηλεπικοινωνίες • Διδακτορικό Δίπλωμα σε θέματα συναφή με Δίκτυα Οπτικών Επικοινωνιών)
Καταληκτική ημερομηνία: 28/08/2015

Δύο (2) άτομα για τις ανάγκες της Πράξης του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Μελέτη φυσικών προϊόντων από παραδοσιακά Ελληνικά και Κινέζικα φυτά με χρήση προηγμένων τεχνολογιών εκχύλισης και απομόνωσης: Διερεύνηση της αντιγηραντικής τους δράσης με σκοπό την ανάπτυξη εφαρμογών στην βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών» (Πτυχίο Βιολόγου)
Καταληκτική ημερομηνία: 28/08/2015

ΠΗΓΗ: http://career.duth.gr

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close