Διοικητικός και Βιβλιοθηκονόμος στο Παν/μιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών που υλοποιείται στο Πλαίσιο της Πράξης «Τοπικό Πρόγραμμα για την Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Φίλιο Βασίλειο, Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις έργου τα κάτωθι για διάστημα απασχόλησης 1 μήνα:

  • Μια (1) Θέση ΠΕ Οικονομικού,
  • Μια (1) Θέση ΤΕ Διοικητικού
  • Μια (1) Θέση ΠΕ Βιβλιοθηκονόμου

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν τις προτάσεις τους με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα στο Πρωτόκολλο της Γραμματείας του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών, Πανεπιστημιούπολη, 26504, Ρίο, μέχρι την 14/05/2015 (κατ’ ελάχιστον 15 ημέρες από την επομένη της ανάρτησης). Απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα που θα συνοδεύουν την πρόταση:

  1. Πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
  3. Τίτλοι σπουδών
  4. Βεβαιώσεις για την απόδειξη εμπειρίας

Η επιλογή της πρότασης θα γίνει ύστερα από εκτίμηση των απαραίτητων, επιθυμητών και πρόσθετων προσόντων. Επισημαίνεται ότι στους υποβαλλόμενους φακέλους υποψηφιότητας για τη θέση θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός του έργου (Φ.Κ.), το ονοματεπώνυμο του Επιστημονικού Υπευθύνου και η θέση (αύξων αριθμός και ειδικότητα) για την οποία υποβάλλεται υποψηφιότητα. Ο δικαιούχος φορέας διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει τους υποψηφίους ή όσους έκρινε κατάλληλους σε συνέντευξη. Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον καθηγητή κ. Βασίλειο Φίλιο, του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο 26410-74132 e-mail: vfilios@upatras.gr

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close