Κτηνίατρος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Θέση: Κτηνίατρος, κάτοχος Διδακτορικού

Αντικείμενο Έργου – Παραδοτέα: Αντικείμενο του έργου είναι η εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη του έργου του Τμήματος Ζωϊκών Προτύπων Μονάδας Βιοϊατρικής Έρευνας του ΕΙΠ και ειδικότερα:

  • Η κτηνιατρική περίθαλψη των ζώων εργαστηρίου του ΤΖΠΒΕ
  • Η εισαγωγή νέων προσεγγίσεων και τεχνικών που αφορούν στην ευζωϊα των ζώων εργαστηρίου
  • Η παροχή συμβουλευτικού έργου σχετικά με νέες ερευνητικές τεχνικές που χρησιμοποιούν ζώα εργαστηρίου
  • Η διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων του ΤΖΠΒΕ
  • Η προβολή του έργου και η δικτύωση με άλλες πιστοποιημένες δομές διεθνώς για ερευνητικές και επιστημονικές συνεργασίες

Ειδικά Απαιτούμενα Προσόντα προς σύμβαση μίσθωσης έργου:

  •  Πτυχίο Κτηνιατρικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από το Πανεπιστήμιο της
  • αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας και αντιστοιχίας.
  • Διδακτορικό δίπλωμα σπουδών σε παρεμφερές γνωστικό αντικείμενο
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις ζώων εργαστηρίου ερευνητικών κέντρων ή ακαδημαϊκού χώρου ή φαρμακοβιομηχανίας
  • Πιστοποιημένη (από την FELASAή ισότιμο οργανισμό) εκπαίδευση σχετικά με την φροντίδα και διαχείριση ζώων εργαστηρίου
  • Εμπειρία – προϋπηρεσία σε ερευνητικά προγράμματα
  • Διδακτικό – Εκπαιδευτικό έργο σχετικό με το αντικείμενο του Έργου
  • Δημοσιεύσεις , ανακοινώσεις σε συνέδρια
  • Γνώση Αγγλικής Γλώσσας
  • Γνώση Γαλλικής Γλώσσας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους με αποστολή της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko@ pasteur. gr .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close