Αιτήσεις μέσα στην εβδομάδα για 482 θέσεις εποχικού προσωπικού

Αιτήσεις μέσα στην εβδομάδα για 482 θέσεις εποχικού προσωπικού. To e-dimosio.gr παρουσιαζει με συνοπτικά τις νέες προκηρύξεις αυτης της εβδομάδας στις οποίες οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για να προσληφθούν. Δειτε τις παρακάτω αναλυτικά:

57 προσλήψεις στο Δήμο Ιωαννιτών

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ προκηρύσσει την πρόσληψη πενήντα επτά (57) ατόμων – εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό προσωπικό – προς κάλυψη των αναγκών των εκπαιδευτικών τμημάτων της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι.

1. Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων και Παράρτημα Ανατολής

Την πρόσληψη είκοσι (20) καθηγητών μουσικής για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων κα του Παραρτήματος Ανατολής, σύμφωνα με τις παρακάτω ειδικότητες:

– τέσσερις (4) θέσεις για πιάνο
– τρεις (3) θέσεις για κιθάρα
– μία (1) θέση για βιολί
– μία (1) θέση για βιόλα
– μία (1) θέση για βιολοντσέλο
– μία (1) θέση για φλάουτο
– μία (1) θέση για κλαρινέτο-σαξόφωνο-όμποε
– μία (1) θέση για τρομπέτα
-μία (1) θέση για μονωδία
– μία (1) θέση για ανώτερα θεωρητικά της μουσικής
– μία (1) θέση για χορωδία ενηλίκων
– μία (1) θέση για παιδική χορωδία
– μία (1) θέση για ηλεκτρικό αρμόνιο
– μία (1) θέση για ηλεκτρική κιθάρα
– μία (1) θέση για παραδοσιακό βιολί

2. Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων

Την πρόσληψη επτά (7) μουσικών για την κάλυψη των αναγκών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με τις παρακάτω ειδικότητες:

– τρείς (3) θέσεις για βιολί
– μία (1) θέση για βιόλα
– μία (1) θέση για βιολοντσέλο
– μία (1) θέση για κοντραμπάσο
– μία (1) θέση για φλάουτο

3. Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου χορού

Την πρόσληψη τριών (3) δασκάλων κλασικού και σύγχρονου χορού και ενός (1) δασκάλου Tango Argentino & Salsa για την κάλυψη αναγκών της Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου χορού, σύμφωνα με τις παρακάτω ειδικότητες:

-τρείς (3) θέσεις για διδασκαλία κλασικού και σύγχρονου χορού
– μία (1) θέση για δάσκαλο Tango Argentino & Salsa

4. Εικαστικό Εργαστήρι

Την πρόσληψη τριών (3) εικαστικών εκπαιδευτικών για την κάλυψη αναγκών του Εικαστικού Εργαστηρίου, σύμφωνα με τις παρακάτω ειδικότητες:

– μία (1) θέση ζωγράφου-αγιογράφου
– μία (1) θέση ζωγράφου-φωτογράφου
– μία (1) θέση εικαστικού (ζωγράφος ή χαράκτης ή γλύπτης)

5. Φιλαρμονική

Την πρόσληψη είκοσι δύο (22) μουσικών για την κάλυψη αναγκών της Φιλαρμονικής, σύμφωνα με τις παρακάτω ειδικότητες:

– Δύο (2) θέσεις φλάουτου
– Μία (1) θέση κλαρίνου Μι ύφεση (κουαρτίνο)
– Τρείς (3) θέσεις Κλαρίνα Σι ύφεση
– Μία (1) θέση κλαρίνο μπάσο
– Μία (1) θέση άλτο σαξόφωνο
– Μία (1) θέση τενόρο σαξόφωνο
– Μία (1) θέση φαγκότο
– Τρείς (3) θέσεις τρομπέτες
– Μία (1) θέση κόρνο σε Φα
– Μία (1) θέση αλτικόρνο
– Μία (1) θέση βαρύτονο ( εμφώνιο)
– Μία (1) θέση τρομπόνι ατίρο
– Δύο (2) θέσεις μπάσο μι ύφεση
– Τρεις (3) θέσεις κρουστά

6.Τμήμα Παραδοσιακών Χορών

Την πρόσληψη ενός (1) μουσικού για την κάλυψη αναγκών της ορχήστρας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών, σύμφωνα με την παρακάτω ειδικότητα:

– Μία (1) θέση παραδοσιακού κλαρίνου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία πρωτοκόλλησης της αίτησης, εφόσον ο υποψήφιος την υποβάλει ιδιοχείρως, άλλως από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψήφιου.

Η Προκήρυξη δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες Ελευθερία και Ηπειρωτικός Αγών, στη Διαύγεια στις Ιστοσελίδες Δήμου Ιωαννιτών και Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι. και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο. Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου 2014.

150 θέσεις αρχαιολόγων στο Αμυνταίο Φλώρινας (ΚΘ ΕΠΚΑ)

Η ΚΘ ΕΠΚΑ ζητά να καλύψει 150 θέσεις πτυχιούχων του Τμημάτος Ιστορίας – Αρχαιολογίας με ειδίκευση στην Αρχαιολογία για συμμετοχή στο έργο των σωστικών ανασκαφικών εργασιών στον προϊστορικό οικισμό των Αναργύρων IXb στην περιοχή Αμυνταίου Φλώρινας, οι οποίες θα εκτελεστούν υπό την επιστημονική επίβλεψη της ΚΘ” ΕΠΚΑ.

Οι ανασκαφικές έρευνες

Η παρούσα ανασκαφική έρευνα λαμβάνει χώρα στο ορυχείου πεδίου Αμυνταίου. Αποτελεί τη συνέχεια ενός εκτεταμένου σωστικού έργου της ΚΘ΄ ΕΠΚΑ στο συγκεκριμένο χώρο, το οποίο ξεκίνησε από το έτος 2003 και οδήγησε στον εντοπισμό και την ανασκαφή δεκάδων θέσεων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Η έρευνα κατά το επόμενο διάστημα θα εστιαστεί στον προϊστορικό οικισμό Ανάργυροι IXb, όπου υπάρχουν ενδείξεις αδιατάρακτων νεολιθικών στρωμάτων. Από τη σωστική ανασκαφή των τελευταίων, με συνολική ανάπτυξη εργοταξίου 1000 και πλέον ατόμων, αναμένεται να προκύψει πλήθος δεδομένων, τα οποία θα βοηθήσουν σε μέγιστο βαθμό στην ανασύνθεση της συνολικής εικόνας της προϊστορίας στον περιβαλλοντικά ιδιαίτερο χώρο των τεσσάρων λιμνών της Λεκάνης του Αμυνταίου Φλώρινας.

Παροχές:

  • Καλύπτεται Διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής
  • Μεταφορά με λεωφορείο από και προς το χώρο της ανασκαφής
  • Αμοιβή με ασφάλεια ΙΚΑ
  • Διάρκεια απασχόλησης 4 έως 6 μήνες

Πληροφορίες στο τηλ.: 2386 061142

Αποστολή βιογραφικών στο φαξ: 2386 061147

3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κισσάμου (ΚΕ ΕΠΚΑ)

Προκήρυξη Πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και εργατών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του Υποέργου «Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες» του έργου «Ανάπλαση οικισμού Πολυρρήνιας του Δήμου Κισάμου» του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης ΕΣΠΑ 2007-2013.

  • 1 Αρχαιολόγος ΠΕ
  • 1 Αρχιτέκτων Μηχ/κός
  • 1 Ειδικευμένος Εργάτης ΥΕ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στα Χανιά στην διεύθυνση: ΚΕ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Δ/νση, Στοά Βαρδινογιάννη 4ος όροφος, Χανιά Τ.Κ. 731 34, υπόψη κ. Ελένης Μαλαξιανάκη, τηλ. Επικοινωνίας: 28210 44418 & 94487, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) την εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( http :// diavgeia . gov . gr ) και του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στα Χανιά (ημερομηνίες αιτήσεων, 2-9-2014 έως και 8-9-2014).

5 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Σάμου

Ο ΔΕΔΔΗΕανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΜΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΜΟΥ/ΕΔΡΑ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ), που εδρεύει στη Νήσο ΣΑΜΟ και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 2 ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου
  • 3 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων – Υπογείων Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΜΟΥ, ΚΟΜΒΟΣ ΜΑΛΑΓΑΡΙΟΥ,Τ.Κ. 83100, ΒΑΘΥ-ΣΑΜΟΥ, υπόψιν κας ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (τηλ. επικοινωνίας: 22730- 27777).

3 προσλήψεις στη ΔΕΗ ΑΗΣ Λινοπεραμάτων

Ο ΑΗΣ Λινοπεραμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου προσωπικού (εργατών) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομισθίων) συνολικά τριών (3) εργάτες για κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών του Σταθμού.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλουν από 1/09/2014 μέχρι 5/09/2014 και από 09:00 μέχρι 13:00 ώρα στα γραφεία του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, στα Λινοπεράματα Ηρακλείου Κρήτης, την ειδική έντυπη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση η οποία διανέμεται τις εργάσιμες ημέρες από τη γραμματεία του Σταθμού. Για τα στοιχεία που δηλώνονται στην έντυπη αίτηση θα συνυποβάλλονται αντίστοιχα δικαιολογητικά.

4 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Χίου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΙΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΟΥ/ΕΔΡΑ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΨΑΡΩΝ) που εδρεύει στην Νήσο ΧΙΟ, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 2 ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου
  • 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων-Υπογείων Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΟΥ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 43, Τ.Κ. 821 00 – ΧΙΟΣ, υπόψιν κας ΑΜΠΑΝΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (τηλ. επικοινωνίας: 22710- 44368).

5 προσλήψεις στην Κ ΕΠΚΑ (Λέσβος)

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Κατασκευή/Αναβάθμιση του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου Λέσβου

  • 4 ΠΕ Αρχαιολόγος
  • 1 Ε Εργατοτεχνίτης (ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Κ΄ ΕΠΚΑ Σαπφούς 22-Μυτιλήνη Τ.Κ.81100- Λέσβος, υπόψιν κ. Σαραντινού Βασιλική (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής “ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ΄ΕΠΚΑ. (Υποβολή αιτήσεων από 1-9-2014 έως 5-9-2014).

4 εργάτες στην ΚΣΤ ΕΠΚΑ (Πειραιάς)

Προκήρυξη πρόσληψης τεσσάρων (4) ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του έργου «Αποκάλυψη και Ανάδειξη της Οχύρωσης της Αρχαίας Πόλης του Πειραιά» το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τον Τακτικό Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και είναι ενταγμένο στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής με ΚΑΕ 9779.07.001.01

4 ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν έντυπη αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα γραφεία της ΚΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (Διοικητικό Τμήμα, Αλκιβιάδου 233, ισόγειο, Τ.Κ. 18536, Πειραιάς Τηλ. Επικοινωνίας 210-45.90.774, 757) )-όπου θα διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων-εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΠΟΑ (http://www.yppo.gr) (29/8/2014) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (ήτοι από 1.9.2014 έως 5.9.2014 κατά τις ώρες 9:30 έως 13:00).

2 προσλήψεις στην ΚΣΤ ΕΠΚΑ (Πειραιάς)

ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΚΣΚΑΦΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ κατά την εκτέλεση ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ: «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» στο πλαίσιο του ενταγμένου στο Ε.Π «Αττική 2007-2013» έργου: «Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης λυμάτων Δήμου Πειραιά» με κωδικό MIS 381313, του Δήμου Πειραιά

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγος
  • 1 ΥΕ Ειδ. Εργάτης

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν έντυπη αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην
Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα γραφεία της ΚΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (Διοικητικό Τμήμα, Αλκιβιάδου 233, ισόγειο, Τ.Κ. 18536, Πειραιάς, Τηλ. Επικοινωνίας 210-45.90.774, 757) – όπου θα διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων – εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη τηςκαταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΠΟΑ (http://www.yppo.gr) (29/8/2014) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (ήτοι από 1.9.2014 έως 5.9.2014 κατά τις ώρες 9:30 έως 13:00).

15 προσλήψεις στο Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα πέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Βριλησσίων, που εδρεύει στα Βριλήσσια, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 3 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 11 ΥΕ ΕργατώνΚαθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βριλησσίων, Δημητρίου Βερνάρδου 23, Τ.Κ.:15235, Βριλήσσια, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κας Σπηλιοτοπούλου Μαργαρίτας (τηλ.επικοινωνίας:2132050546) ή κας Τζελέπη Ελένης( τηλ. επικοινωνίας: 2106831111).

4 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Χίου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΙΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΟΥ/ΕΔΡΑ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΨΑΡΩΝ) που εδρεύει στην Νήσο ΧΙΟ, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 2 ΔΕΥπαλλήλων Γραφείου
  • 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων-Υπογείων Δικτύων
  • 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων-Υπογείων Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΟΥ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 43, Τ.Κ. 821 00 – ΧΙΟΣ, υπόψιν κας ΑΜΠΑΝΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (τηλ. επικοινωνίας: 22710- 44368).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

210 προσλήψεις εποχικών στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων δέκα (210) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 2 ΠΕ Οικονομικού-Λογιστικού
  • 107 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 60 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων
  • 1 ΔΕ Θερμοϋδραυλικών
  • 2 ΔΕ Ελαιοχρωματιστών
  • 2 ΔΕ Υδραυλικών
  • 3 ΔΕ Μαγείρων
  • 1 ΔΕ Ψυκτικών
  • 2 ΔΕ Μηχανοξυλουργών
  • 1 ΔΕ Σοβατζής
  • 1 ΔΕ Αλουμινάς
  • 1 ΔΕ Σιδεράς
  • 1 ΔΕ Πλακάς
  • 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγος
  • 15 ΥΕ Τραπεζοκόμοι
  • 10 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, T.K.:10443, Γραφείο Πρωτ. 1ος όροφος, απευθύνοντας την στη Δ/νση Διοικητικού – Προσωπικού – Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Κατσίκη Βασιλικής (τηλ. Επικοινωνίας: κ.κ. Καρανάσιου Παρασκευή: 210-5121236, Γεντής-Γεντίδης Περικλής 210-5127942/ 210-5125732, εσωτ. 109).

10 προσλήψεις στη Μεγαλόπολη

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες ανασκαφικής έρευνας στο πλαίσιο του Έργου « Ανάδειξη Αρχαιολογικού χώρου Κυπαρισσίων Δήμου Μεγαλόπολης».

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγος (με εξειδίκευση στην ανασκαφή, τεκμηρίωση και ανάδειξη αρχ/κών χώρων και μνημείων)
  • 9 ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Καλαβρύτων 211 22100 Τρίπολη (τηλ. επικοινωνίας:2710 225243 από 9:00 πμ έως 13:00 μμ) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΑΙΘΠΑ (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας από 28/8/20142014 μέχρι και 3/9/2014.

2 προσλήψεις στο Δήμο Οιχαλίας

Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του δήμου Οιχαλίας, που εδρεύει στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΥΕ Εργάτης Απορριμματοφόρου
  • 1 ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργου (Προωθητήρας Γαιών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Οιχαλίας, Πλατεία Αγ. Ιωάννου Τ.Κ. 24002 Μελιγαλάς, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας υπόψιν κας Μπίρταχα Άννας και κας Χατζηναθαναήλ Νικολίτσας (τηλ. επικοινωνίας: 2724360336 & 2724360323)

8 προσλήψεις στην Αλυκή Θάσου

Ανακοίνωση πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του υποέργου «Βελτίωση διαδρομών στον αρχαιολογικό χώρο της Αλυκής Θάσου και συντήρηση και ανάδειξη του αρχαϊκού Ιερού των Διοσκούρων και των παλαιοχριστιανικών βασιλικών» της Πράξης «Βελτίωση διαδρομών στον αρχαιολογικό χώρο της Αλυκής Θάσου και συντήρηση και ανάδειξη του αρχαϊκού Ιερού των Διοσκούρων και των παλαιοχριστιανικών βασιλικών», το οποίο έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013».

1 ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Κατεύθυνση A’ : συντήρηση πέτρας) και ελλείψει αυτών ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων και έργων Τέχνης

7 ΥΕ Ειδικευμένοι εργάτες (εξειδικευμένοι σε εργασίες λιθοδομής και ελλείψει αυτών εξειδικευμένοι σε αρχαιολογικό έργο και ελλείψει αυτών εξειδικευμένοι
 κατεργασία και κοπή μαρμάρου. )

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της ΙΗ ΕΠΚΑ , Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας, Ερυθρού Σταυρού 17, 65110 Καβάλα (Υπεύθυνη παραλαβής κ. Τζανέτου Κλημεντίνη) καθημερινά 9.00-13.30, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της ΙΗ ΕΠΚΑ, Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας, Ερυθρού Σταυρού 17, 65110 Καβάλα (στον φάκελο να σημειωθεί: Για πρόσληψη στο έργο «Βελτίωση διαδρομών στον αρχαιολογικό χώρο της Αλυκής Θάσου και συντήρηση και ανάδειξη του αρχαϊκού Ιερού των Διοσκούρων και των παλαιοχριστιανικών βασιλικών» με κωδικό MIS 383976 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη» τηλ. πληροφοριών: 2510222335 κ. Τζανέτου), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών (από 28.08.2014 έως και 03.09.2014

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close