Αιτήσεις μέσα στην εβδομάδα για 552 θέσεις εποχικού προσωπικού

Αιτήσεις μέσα στην εβδομάδα για 552 θέσεις εποχικού προσωπικού

To e-dimosio.gr παρουσιαζει με συνοπτικά τις νέες προκηρύξεις αυτης της εβδομάδας στις οποίες οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για να προσληφθούν.

20 προσλήψεις στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

O Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την αντιμετώπιση των αναγκών των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου με τις εξής ειδικότητες , με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ : οκτώ (08)

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων-Παιδοκόμων ή Βοηθών Βρεφοκόμων ή Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων ή Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης ή Επιμελητών Πρόνοιας ή Κοινωνικών Φροντιστών ή ΠροσχολικήςΑγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Σχολής Μαθητείας ΟΑΕΔ του Ν. 1346/88 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ : τρία (03)

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψήφιους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ : εννέα (9)

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 παρ.2 του Ν. 2527/97.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας Δημοκρατίας 61 και ειδικότερα στο γραφείο προσωπικού εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος στις 20/08/2014 δηλαδή υποβολή αιτήσεων από 21/08/2014 μέχρι και 25/08/2014

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από το Δήμο στην πιο πάνω διεύθυνση (πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 2023670 -2132023673-674).

40 προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει οτι επαναπροκηρύσσει, την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο και για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψής τους μέχρι 30.11.2014) συνολικού αριθμού σαράντα (40) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές του $ήμου Αποκορώνου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της .ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες:

  • 5 EΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΙΚΟ ΥΕ- ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΕΣ
  • 5 EΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΙΚΟ ΥΕ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ
  • 30 EΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΙΚΟ ΥΕ- ΨΕΚΑΣΤΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Πλατεία Ελευθερίας 01, Τ.Κ.73134, Χανιά, απευθύνοντάς την στην: Διεύθυνση $ιοικητικού-Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας, (τηλ. επικοινωνίας: 2821-3-40186)

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Ελευθερίας 1, Τ.Κ. 73134, Χανιά), της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ταχ. Δ/νση: Αγυιά, Τ.Κ.73103, Χανιά) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Δήμου Χανίων.

 

3 προσλήψεις στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρωνείας-Σαπών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος για την Πράξη «Κέντρα στήριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών ομάδων στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης», της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρωνείας-Σαπών, που εδρεύει στην Ξυλαγανή, Ταξιαρχών 1, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 Πτυχιούχο ΠΕ Οικονομικής Κατεύθυνσης ή και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή και Κοινωνικών Επιστημών

1 ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ/ΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ή ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ (Με εξειδικευμένη εμπειρία σε θέματα που αφορούν ΡΟΜΑ)
1 ΥΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Προερχόμενος από τον τοπικό πληθυσμό της ομάδας στόχου («Μαχαλά»οικισμού Σαπών, Δήμου Μαρωνείας-Σαπών)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Μαρωνείας-Σαπών ,Ταξιαρχών 1, Ξυλαγανή Τ.Κ. 694 00, υπόψιν κας Δουλάκη Χρυσούλας (τηλ. επικοινωνίας:2533022439).

8 βρεφονηπιοκομοι στο Δήμο Νίκαιας- Ρέντη

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ που εδρεύει στον Άγιο Ι. Ρέντη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

8 ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μπαλτατζή 32 Δημ. Ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη Τ.Κ. 18233, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικό, υπόψιν κας Γεωργά ή κας Μιχαλοπούλου (τηλ. επικοινωνίας:210 4823436, 210 4826474, 2104817094)

6 προσλήψεις στο Δήμο Καλαμαριάς

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α. & Α.Π.Η. Δήμου Καλαμαριάς,ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων ειδικότητας ΥΕ-Καθαριστών/τριών για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, για τις ανάγκες του καθαρισμού των χώρων των παιδικών σταθμών του Οργανισμού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να είναι υγιείς και αρτιμελείς και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του ν. 3584/2007 (Κώδικας Δημοτικών & Κοινοτικών Υπαλλήλων). Δεν απαιτείται τίτλος σπουδών ( άρθρο 5 ν. 2527/1997).

Απαραίτητα δικαιολογητικά

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.

2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει τους φορείς του δημόσιου τομέα στους οποίους έχει απασχοληθεί κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες.

3. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών και αντίστοιχα οι γονείς ή τα τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών επισυνάπτουν πιστοποιητικό δήμου ή κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση.

4. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνει ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 16 του N. 3584/2007.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν έντυπη αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επόμενη ημέρα της ανάρτηση της παρούσας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Διοίκησης του Δ.Ο.Π.Α. & Α.Π.Η. Εθν. Αντιστάσεως & Ικάρων Τ.Κ. 55134, Καλαμαριά (Τηλ. Επικοινωνίας 2310 472122, 2310 472476).

60 προσλήψεις στο Δήμο Ωραιόκαστρου

Ο Δήμος Ωραιόκαστρου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Ν. Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα,ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 9 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 9 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Σαρώθρου)
  • 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (JCB)
  • 40 ΥΕ Εργατών-τριών καθαριότητας (Συνοδοί Απορριμματοφόρων)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν στο ισόγειο του Δημαρχείου, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ1Α/2014 Δήμος Ωραιοκάστρου, Κομνηνών 76, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. (τηλ. επικοινωνίας: 2313304001) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών. Αιτησεις εως 30/8

6 προσλήψεις στο Δήμο Κυθήρων

Ο Δήμαρχος Κυθήρων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά έξι (6) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου .

Τις εξής ειδικότητες:
1. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: τρεις (3)
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Δεν απαιτούνται
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ : Δύο μήνες
2. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Εργάτες πολιτικής προστασίας
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: τρεις (3)
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Δεν απαιτούνται
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: Δύο μήνες

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά: Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αίτησης του έχει απασχοληθεί σε φορείς του δημοσίου τομέα.

Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου για να μην έχει κώλυμα πρόσληψης, γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο υπάλληλος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω. Προκειμένου για άνεργους πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης πρόσφατο προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα.

Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό οικογενειακής τους κατάστασης του Δήμου πρόσφατης έκδοσης. Για την απόδειξη της εντοπιότητας Βεβαίωση μόνιμου Κατοικίας.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο Προσωπικού του Δήμου Κυθήρων εντός πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτηση της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου καθώς και στο www.diavgeia.gov.gr

3 προσλήψεις στη ΔΕΗ Συγκροτήματος Νέστου

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή περιοδικών αναγκών του Συγκροτήματος Νέστου, που εδρεύει στον Νομό Δράμας, για τις θέσες που ακολουθούν:

  • 2 ΔΕ Μηχανοτεχνιτών
  • 1 ΥΕ Εργατών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση : ΔΕΗ ΔΥΗΠ/ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΝΕΣΤΟΥ Τ.Θ 201 Τ.Κ 66100 ΔΡΑΜΑ, υπόψη κυρίου Θεοδωρίδη Αχιλλέα τηλ. 25210- 61612.

5 προσλήψεις στο Οργανισμό Παιδικής Μέριμνας Θεσσαλονίκης

Ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά πέντε (5) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων:

α) «Εφαρμογή καινοτόμων δράσεων για την ομαλή ένταξη βρεφών και νηπίων στον παιδικό σταθμό με έμφαση την πρώιμη παρέμβαση και την παράλληλη στήριξη παιδιών με ιδιαιτερότητες» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες και

β) «Εφαρμογή μέτρων προστασίας της υγείας των εργαζομένων», συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα μέχρι την λήξη του έργου. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

  • 4 ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  • 1 ΠΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο αςεπ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης, Μιαούλη 4 Τριανδρία ΤΚ 55337 Θεσσαλονίκη, υπόψιν κας Κούτσου Ουρανίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310989280-9). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων

211 προσλήψεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (εργοστάσιο Πλατύ Ημαθίας)

Το Εργοστάσιο Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (211) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του εργοστασίου Πλατέος της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. που εδρεύει στο Πλατύ Ημαθίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (Δείτε εδω τις θέσεις)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. Εργοστάσιο Πλατέος Ημαθίας, 44οχλμ.Θεσ/νίκης-Βεροίας, Τ.Κ. 590 32, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού (Κ. Κανσίζογλου), τηλ. Επικοινωνίας: 2333068200, 2333068210. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 29 Αυγούστου.

20 εργάτες στο Δήμο Κρωπίας

Για την πρόσληψη εργατικού προσωπικού για ανέργους, μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ” άτομο για το μήνα Αύγουστο 2014, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου με την εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητα, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:

20 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Κρωπίας (Δ/νση: Βας. Κων/νου 47, τηλ: 2106026272 εσωτ. 180 & 163) και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι κ. Μαρκαριάν Κάρολος & κα. Σωφρόνη Καλομοίρα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου.

10 προσλήψεις στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ’άτομο το μήνα ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2014, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού, αρμόδια υπάλληλος η κα Γάκη Σπυριδούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.115), εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών, και συγκεκριμένα από Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 έως και την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014.

5 θέσεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (3 έως 3,5 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του εργοστασίου Πλατέος, ανακοίνωσε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.

  • 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες για Κέντρο Συγκέντρωσης Λάρισας
  • 1 ΔΕ Χειριστές Εργαλειομηχανών
  • 1 ΔΕ Υδραυλικοί
  • 1 ΥΕ Τεχνίτης Ταινιοδρόμων και Αναβατορίων
  • 1 ΔΕ Θερμαστών Λεβήτων

Αιτησεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. Εργοστάσιο Πλατέος Ημαθίας, 44ο χλμ.Θεσ/νίκης-Βεροίας, Τ.Κ. 590 32, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού (Κ. Κανσίζογλου), τηλ. Επικοινωνίας: 2333068200, 2333068210.

Κατάθεση αιτήσεων από 20/08/2014 έως 29/08/2014.

132 προσλήψεις στο φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων Kεντρικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος του περιφερειακού συνδέσμου φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων Kεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό στο Τμήμα Διάθεσης Σ.Α. Θεσσαλονίκης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) μηνών, συνολικά εκατόν τριάντα δύο (132) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα:

  • 1 ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • 1 ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
  • 2 ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • 1 ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ
  • 1 ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • 2 ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ
  • 1 ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  • 1 ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • 1 ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • 1 ΔΕ ΖΥΓΙΣΤΩΝ
  • 1 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ
  • 2 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  • 2 ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  • 24 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ
  • 2 ΔΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
  • 1 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
  • 2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (Β΄ Ομάδα – 1η Ειδικότητα Μ.Ε. 1.3)
  • 2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (Α΄ Ομάδα – 1η Ειδικότητα Μ.Ε. 1.5)
  • 6 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ
  • 3 ΔΕ ΕΠΟΠΤΩΝ
  • 75 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή .

Στα κεντρικά γραφεία του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΟΔΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Φράγκων 6-8, 54626 Θεσσαλονίκη , απευθύνοντάς την στο Πρωτόκολλο της υπηρεσίας (τηλ. Επικοινωνίας 2310508800) ή ταχυδρομικώς με συστημένο φάκελο εντός της προθεσμίας υποβολής στην ανωτέρω διεύθυνση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 3 ημέρες υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησή της στον ειδικό πίνακα ανακοινώσεων στα κεντρικά γραφεία του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και στο διαδίκτυο, δηλαδή από τις 19/08/2014 έως και 21/08/2014 κατά τις ώρες 9.00 ως 13.00.

4 βρεφονηπιοκόμοι στο Δήμο Κατερίνης

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κατερίνης (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ.), που εδρεύει στην Κατερίνη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

4 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της επιχείρησης, γραφείο 20, 2ος όροφος, οδός Πλ. Δημαρχείου 1, ΤΚ 60100, Κατερίνη, ή να τα αποστείλουν ταχυδρομικώς στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας. Ως ημερομηνία αποστολής αιτήσεων, θα ληφθεί υπόψη αυτή που αναγράφεται στην σφραγίδα ταχυδρομείου και όχι πέραν της ημερομηνίας λήξεως της προθεσμίας.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται το διάστημα από 20 έως 29 Αυγούστου.

19 προσλήψεις στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ (19) ατόμων για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών αναγκών του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου μας, κατά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

6 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Συνοδοί Απορριμματοφόρου
10 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
3 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, οδός Γ. Γεννηματά 1 και ειδικότερα στο Γραφείο προσωπικού (τηλέφωνο επικοινωνίας 2433350033), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close