3 βιολόγοι στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «TransPOT – Enhancing University of Crete Medical School Scientific Excellence and Translational Research Potential in Human Diseases», ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τρεις (3) Βιολόγους.

Α) Ένα Βιολόγο με αντικείμενο έργου: The impact of metabolic factors on macrophage activation (αιτήσεις μέχρι 15/02/2012).
Απαραίτητα προσόντα:
– Διδακτορικό δίπλωμα στη Βιολογία ή Ιατρική
– Εμπειρία σε ζωικά μοντέλα ασθενειών
– Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
– Συστατικές επιστολές.

Β) Ένα Βιολόγο με αντικείμενο έργου: Χρήση νέων τεχνολογιών για τη μελέτη της γενετικής και επιγενετικής βάσης νοσημάτων του ανθρώπου (αιτήσεις μέχρι 16/02/2012).
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Βιολογίας ή συναφών αντικειμένων
– Μεταπτυχιακές διδακτορικές σπουδές σε βιολογικές επιστήμες
– Εμπειρία στις ακόλουθες γενομικές τεχνικές: Real Time PCR, Capillary sequencing, Pyrosequencing for LOH, SNP and methylation analysis, Microsatellite analysis
– Καλή γνώση ΙΤ (καταγραφή και ανάλυση δεδομένων από τη χρήση των παραπάνω τεχνικών, βασικά πακέτα βιοπληροφορικής κλπ.)
– Συστατικές επιστολές.

Γ) Ένα Βιολόγο με αντικείμενο έργου: Τεχνική υποστήριξη γενομικών και πρωτεϊνικών μελετών (αιτήσεις μέχρι 16/02/2012).
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Βιολογίας, Μοριακής Βιολογίας με βαθμό τουλάχιστον «Λίαν καλώς»
– Εμπειρία σε γενικές τεχνικές κυτταρικής και μοριακής βιολογίας
– Εμπειρία σε γενομικές τεχνικές με έμφαση σε μικροσυστοιχίες
– Εμπειρία στην καλλιέργεια κυτταρικών σειρών
– Εμπειρία στην οργάνωση εργαστηρίου και διεκπεραίωση ερευνητικών προγραμμάτων
– Συστατικές επιστολές.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης ΣΘΕΤΕ (Κτίριο Τμήματος Φυσικής – Όροφος Κυλικείου), καθημερινά 10:00-13:00, τηλ.: 2810-394010/20.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close