14 προσλήψεις στο Εργοστάσιο Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Το Εργοστάσιο Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών του εργοστασίου Σερρών της Ε.Β.Ζ. Α.Ε., που εδρεύει στο Δήμο Σερρών και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΔΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ– Κ. ΔΕΝΔΡΩΝ 1
ΔΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΤΡΥΜΟΝΑ- ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ1
ΔΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 1
ΔΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΧΙΝΟΥ 1
ΔΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΡΑΓΙΛΟΥ 1
ΔΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ Ν. ΖΙΧΝΗΣ 1
ΥΕ ΓΕΩΡΓΟΕΡΓΑΤΕΣ 2
ΥΕ ΑΓΡΕΡΓΑΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΑΓΡΩΝ ΤΕΥΤΛΩΝ (μερικής εκ περιτροπής απασχόλησης) 3
ΥΕ ΑΓΡΕΡΓΑΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΑΓΡΩΝ ΤΕΥΤΛΩΝ (μερικής εκ περιτροπής απασχόλησης) 3

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. – Εργοστάσιο Σερρών – 3ο χιλιόμετρο οδού Σερρών Θεσσαλονίκης, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Κλεοπάτρας Κοτζάογλου (τηλ. επικοινωνίας: 23210-90360). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close