Γεωπόνος στον ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα»

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος/έργου «Δημιουργία νέων λειτουργικών τροφίμων από γαλακτοκομικά προϊόντα (τυριά, γιαούρτι, κτλ.) με β-γλυκάνες, ή σκόνη εδωδίμων φαρμακευτικών μανιταριών της Περιφέρειας Ηπείρου» του ΙΤΑΠ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

– Να κατέχει πτυχίο Γεωπόνου ή άλλου συναφούς αντικειμένου Ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχο τίτλο από ΑΕΙ της αλλοδαπής αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.

– Να κατέχει απαραίτητα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Γεωπονικής επιστήμης ελληνικού ΑΕΙ ή άλλου συναφούς αντικειμένου Ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχο τίτλο από ΑΕΙ της αλλοδαπής αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.

– Να έχει εμπειρία στη διαδικασία εξαγωγής β- γλυκανών από μανιτάρια και στο σχεδιασμό οργανοληπτικών αξιολογήσεων που να τεκμηριώνεται με αντίστοιχα αποδεικτικά.

– Να έχει εμπειρία σε χημικές αναλύσεις αγροτικών προϊόντων-τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα να έχει εμπειρία σε αναλύσεις μέτρησης pH, brix, οξύτητας, υγρασίας, προετοιμασία δειγμάτων για μέτρηση μετάλλων με Α.Α. (ατομική απορρόφηση), μέτρησης ολικών πολυφαινολών, ολικών φλαβονοειδών, αναλύσεις με τη χρήση HPLC (οργανικά οξέα, ολικά καροτένια και ανάλυσης του κλάσματός τους, ολικών ανθοκυανών και ανάλυσης του κλάσματός αυτών), στην παραλαβή και ανάλυση αιθέριων ελαίων (χρήση αναλυτικής συσκευής GC, ανάλυση των μεθυλεστέρων λιπαρών οξέων, χρήση συσκευής Soxhlet, κλπ) που να τεκμηριώνεται με αντίστοιχα αποδεικτικά.

– Να έχει εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα.

– Άδεια άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση εγγραφής στο ΓΕΩΤΕΕ (αφορά τους Γεωτεχνικούς).

– Καλή γνώση Αγγλικών και υπολογιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2102845940.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close