Πτυχιούχοι Οικονοµικής Κατεύθυνσης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστηµίου στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης του Ιονίου Πανεπιστηµίου» (επιστηµονικός υπεύθυνος: Αναπλ. Καθηγητής Αθανάσιος Ευσταθίου), που εκτελείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2014-2020) το οποίο συγχρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους, µετά από απόφαση της υπ’ αριθµ. 67/08.11.2016 συνεδρίασης των µελών της, προσκαλεί τους ενδιαφερόµενους να υποβάλουν προτάσεις για τη σύναψη συµβάσεων ανάθεσης έργου για τα ακόλουθα αντικείµενα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 7, παρ. 4Α της ΚΥΑ 679/96, όπως κυρώθηκε µε το Νόµο 3794/2009 και σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 10 του Νόµου 4076/10.8.2012.

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης Οικονοµικής Κατεύθυνσης, της ηµεδαπής ή ισότιµων σχολών της αλλοδαπής.
– Γνώση Αγγλικής Γλώσσας
– Εµπειρία σε προγράµµατα Πρακτικής Άσκησης φοιτητών
– Εµπειρία σε ερευνητικά ή άλλα Προγράµµατα
– Πιστοποιηµένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή
– Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης Οικονοµικής Κατεύθυνσης.

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης Οικονοµικής Κατεύθυνσης, της ηµεδαπής ή ισότιµων σχολών της αλλοδαπής
– Γνώση Ξένης Γλώσσας
– Εµπειρία σε προγράµµατα Πρακτικής Άσκησης φοιτητών
– Εµπειρία σε ερευνητικά ή άλλα Προγράµµατα
– Πιστοποιηµένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή
– Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνούν µε τον υπεύθυνο του προγράµµατος, αναπλ. Καθηγ. Κ. Αθανάσιο Ευσταθίου (τηλ. 26610- 87334, e-mail: aefstath1@gmail.com

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close