Βραβεία «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» από το ΕΕΑ

Τα βραβεία «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» απευθύνονται σε επιχειρήσεις μέλη του ΕΕΑ καθώς και σε επιχειρήσεις του κλάδου παροχής υπηρεσιών που δεν εντάσσονται σε κάποιο Επιμελητήριο, και ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα:

  • Ελεύθεροι επαγγελματίες
  • Πολύ μικρές επιχειρήσεις: 1-9 εργαζόμενοι
  • Μικρές επιχειρήσεις: 10 – 49 εργαζόμενοι

Στο διαγωνισμό θα δοθούν συνολικά 15 Βραβεία:

  • 5 βραβεία για τους ελεύθερους επαγγελματίες,
  • 5 Ειδικά για τους πολύ μικρούς,
  • 5 Ειδικά για τους μικρούς

Οι επιχειρήσεις που θα βραβευθούν στην κάθε κατηγορία βραβείου θα πρέπει να ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας του τομέα παροχής υπηρεσιών, για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή κλαδική εκπροσώπηση στα βραβεία.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα απονείμει άλλα πέντε βραβεία ,εκτός συναγωνισμού, στους ανωτέρω πέντε τομείς (ένα για κάθε τομέα) , σε επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που θα βραβευτούν θα κερδίσουν:

  • Προβολή και αναγνωρισιμότητα από τα ΜΜΕ
  • Βράβευση των προσπαθειών τους για επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων
  • ανάδειξη ως καλής πρακτικής «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» (π.χ. στην πλατφόρμα του ΕΕΑ, σε δράσεις προβολής και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, κ.λπ.)
  • Ευκαιρίες δικτύωσης στα δίκτυα που συμμετέχει το ΕΕΑ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους, είτε καταθέτοντάς την αυτοπροσώπως ή με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, έως την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προτάσεων, ήτοι 15/02/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Σχεδιασμού, Υλοποίησης, Παρακολούθησης και Διαχείρισης προγραμμάτων ΜΜΕ του ΕΕΑ στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3380236 καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close