Αύριο το μεσημέρι οι βαθμοί των πανελλαδικών 2015 στα Λύκεια

Περίπου στη 1 το μεσημέρι – Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους

Αγωνία τέλος για τους περισσότερους από 100.000 υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας η βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων ολοκληρώθηκε και οι βαθμοί θα ανακοινωθούν αύριο Τρίτη 23-6-2015.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη 23-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

  1. Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).Επισημαίνεται ότι μέχρι την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://exams.it.minedu.gov.gr.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία αναμένεται καθοδική πορεία των βάσεων σε όλα τα πεδία με αυξομοιώσεις ανά σχολή . Βέβαιο θεωρείται ότι θα είναι πολύ μεγάλη η «ψαλίδα» μεταξύ σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με την Περιφέρεια

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close