Φοιτητικός Διαγωνισμός με θέμα «Υγεία: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

Φοιτητικός Διαγωνισμός με θέμα «Υγεία: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

Το economia BUSINESS TANK και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ (αποκλειστικός συνεργάτης του The Economist στην Ελλάδα για τον έντυπο τύπο) κηρύσσει την έναρξη του 21ου economia Φοιτητικού Διαγωνισμού.

Το θέμα είναι «Υγεία: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και η τελευταία ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 31η Μαρτίου 2015.

Ο θεσμός των economia Φοιτητικών Διαγωνισμών, που φέρνει τους αυριανούς επαγγελματίες κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο και προσφέρει σημαντικά βραβεία και επαγγελματικές ευκαιρίες, βασίζεται κατά πολύ στη δική σας πολύτιμη αρωγή για τη γνωστοποίησή του προς τους φοιτητές σας.

Εκτός από τα πλούσια δώρα (χρηματικά έπαθλα, αεροπορικά εισιτήρια, βιβλία, υποτροφίες κα), όσοι συμμετέχοντες δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα σεμινάριο mentoring στις 26 Φεβρουαρίου με στόχο οι συμμετέχοντες να πάρουν χρήσιμα εφόδια για τη συγγραφή και παρουσίαση εργασιών και να αυξήσουν τις πιθανότητες διάκρισης.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης των εργασιών αποτελείται από τα εξής μέλη:

Κυριάκος Σουλιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Υγείας, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Λίνα Νικολοπούλου, Γενική Διευθύντρια Mindwork Business Solutions
Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Genesis Pharma, Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας

Ειδικός σύμβουλος:

Αντώνης Δ. Παπαγιαννίδης, Δημοσιογράφος, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου economia

Η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2015.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Παναγιώτα Γεωργιάδη, pgeorgiadi@economia.gr και τον κο Γιώργο Βένερ, georgevener@gmail.com, τμήμα Marketing).

 

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close