Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δημοσιο αυτην την εβδομάδα

3 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε Περιοχής Τρικάλων που εδρεύει στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ οδός Τζουμαγιάς & Θεοδοσοπούλου Τ.Κ.42100 Τρίκαλα, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κυρίας Ντιντή Κων/νας. (τηλ. Επικοινωνίας:24310-20633).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

2 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Τρίπολης

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφερείας Πελοποννήσου – Ηπείρου, Περιοχή Τρίπολης που εδρεύει στην Τρίπολη και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Τρίπολης Λυκούργου & Ναυαρίνου, Τ.Κ. 221 00 – Τρίπολη, υπόψιν κ. ΔΑΡΔΑΒΕΣΗ Λαμπρινής, (τηλ. επικοινωνίας: 2710-239240, 2710-242357).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Γυμναστής στο Δήμο Τριφυλίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ανακοινώνει οτι θα προβεί στην πρόσληψη εποχιακού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέχρι οκτώ (8) μήνες και συγκεκριμένα (1) ατόμου κλάδου ΠΕ Φυσικής Αγωγής, για την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Α.Π.Η Φιλιατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο γραφείο του Κ.Α.Π.Η Φιλιατρών και συγκεκριμένα στην κ. Τέλιου Δήμητρα, όλες τις εργάσιμες ημέρες στις ώρες 10:00 π.μ. έως 12:00μ.μ.

3 προσλήψεις στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» -Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τροιζηνίας (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Τ.), που εδρεύει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  • 1 ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ/ΤΡΙΑ
  • 1 ΠΕ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, Γαλατάς Τροιζηνίας,Τ.Κ. 180 20, υπόψιν κ. Ρούσσου Ευθυμίας(τηλ. επικοινωνίας: 22980- 42211).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

5 προσλήψεις στο Δήμο Αργους-Μυκηνών

Ο Δήμαρχος ΄Αργους-Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου ΄Αργους – Μυκηνών, που εδρεύει στο ΄Αργος και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 3 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  • 1 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ- ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ
  • 1 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΄ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ, Δ/νση Διοικητικού, Καποδιστρίου 9-11, Τ.Κ. 212 00 ΄Αργος, υπόψιν κας Κουργιαλά Μάρθας (τηλ. επικοινωνίας: 27510-68574 & 2751360000).

Θέση εργασίας στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» της πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου», που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη» (Άξονας 9 – Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας) του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), 2007-2013 που υλοποιείται από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου , που εδρεύει στο νομό Έβρου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ή ΒΙΟΛΟΓΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου Τ.Κ. 68100 Τραϊανούπολη υπόψη: κ. Ελένης Μακρυγιάννη (τηλ. επικοινωνίας: 25510 61000).

4 προσλήψεις στο Δήμο Διδυμοτείχου

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Διδυμοτείχου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και
Αλληλεγγύης Δήμου Διδυμοτείχου, που εδρεύει στο Διδυμότειχο και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
  • 3 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ /ΤΡΙΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Διδυμοτείχου, 25ης Μαϊου & Κριεζή, Τ.Κ. 68300 Διδυμότειχο, υπόψιν κας Μπουτζίκα Ανθούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2553024555).

15 προσλήψεις στη ΙΖ ΕΠΚΑ (Βέροια)

H IZ ΕΠΚΑ ανακοινώνει την πρόσληψη επιστηµονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου για την επίβλεψη των εργασιών του υποέργου 3 « Αρχαιολογική Έρευνα και Συντήρηση του Βορείου τείχους της Βέροιας» του έργου «Ολοκληρωµένο σχέδιο αναβάθµισης αστικού τοπίου στη Βέροια – ΗΜΑΘΙΑ»

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγος
  • 1 ΠΕ Αρχιτέκτονας
  • 3 ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης και ελλείψει αυτού ∆Ε Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης
  • 10 ΥΕ Ειδικευµένος εργάτης

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΙΖ ΕΠΚΑ Αριστοτέλους 16 τκ 58200 Έδεσσα. Υπόψιν κ. Γιαβανίδη Κων/νου (τηλ. επικοινωνίας: 23810-24356) εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας ( από 14 – 10 – 2014 έως 20 – 10 – 2014).

Εργασία στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πέλλας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας προκειμένου να προσλάβει καθηγητές για τις ανάγκες του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου για την εκπαιδευτική περίοδο 2014 – 2015, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις, για τη διδασκαλία μαθητών στα παρακάτω τμήματα: Kιθάρας, Βιολιού, Θεωρητικών, Πιάνου, Βυζαντινής Μουσικής, Μπουζουκιού, Ηλεκτρικής Κιθάρας, Πνευστών, Ντραμς, Βιολοντσέλο, Παραδοσιακών Οργάνων, Ακορντεόν, Μουσικής Προπαιδείας και Μονωδίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά έως τις 24 Οκτωβρίου 2014 στη Γραμματεία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου.

Κοινωνικός Λειτουργός στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, που εδρεύει στα Σέρβια – Ν. Κοζάνης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα:

1 ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, Δημαρχείο Σερβίων – Βελβεντού, Πλατεία Ελευθερίας, ΤΚ 50500 υπόψιν κου Άγρου Δημήτριου (τηλ. επικοινωνίας: 2464023892). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

3 προσλήψεις στο Δήμο Ορεστιάδας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ( 3 ) ατόμων για την υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος για την πράξη «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», του Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ορεστιάδας, που εδρεύει στην Ορεστιάδα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  • 2 ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Εθνομαρτύρων 98 Ορεστιάδα Τ.Κ. 68200, υπόψιν κας Μούσμουλα Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 2552024261).

7 προσλήψεις στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

Η Πρόεδρος του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ο.Π.ΚΑ.Π.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αγίου Δημητρίου Αττικής»(Ο.Π.ΚΑ.Π.), που εδρεύει στο Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 4 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 1 ΔΕ Μαγείρων
  • 2 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής- «Οργανισμός Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Αγίου Δημητρίου Αττικής» (Ο.Π.ΚΑ.Π.), Αγίου Δημητρίου 55, Τ.Κ.:17343 Άγιος Δημήτριος, υπόψιν κας Ελένης Καρούσου, 1ος όροφος (τηλ. επικοινωνίας: 2132007713-732).

Βοηθητικό προσωπικό στο Δήμο Κασσάνδρας

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κασσάνδρας», που εδρεύει στο Δήμο Κασσάνδρας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας «Κ.Ε.ΔΗ.Κ.» Καλλιθέα Χαλκιδικής T.K. 63077, υπόψη κ. Τουπλικιώτη Ιφιγένειας (τηλ. επικοινωνίας: 23740-23997).

6 θέσεις εργασίας στη Μυτιλήνη (Κ ΕΠΚΑ)

Πρόσληψη ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Έργα αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Ευεργέτουλα.

6 ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Κ΄ ΕΠΚΑ Σαπφούς 22-Μυτιλήνη Τ.Κ.81100- Λέσβος, υπόψιν κ. Σαραντινού Βασιλική (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ΄ΕΠΚΑ. (Υποβολή αιτήσεων από 13-10-2014 έως 17-10-2014).

24 προσλήψεις στη ΔΕΗ ΑΗΣ Λινοπεραμάτων

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων που εδρεύει στα Λινοπεράματα του Νομού Ηρακλείου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Σταθμών- Υποσταθμών
  • 3 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εγκαταστάσεων &Εξοπλισμού
  • 1 ΔΕ Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ
  • 8 ΔΕ Μηχανοτεχνιτών
  • 2 ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Συγκολλητών)
  • 2 ΔΕ Τεχνικών δομικών Έργων (Οικοδόμων)
  • 1 ΔΕ Τεχνικών δομικών Έργων (Ελαιοχρωματιστών)
  • 5 ΥΕ Εργατών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ ΑΕ / ΑΗΣ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤ3Ν – Τ.Θ.1420, ΤΚ: 711 10 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΡΗΤΗΣ, υπόψην κυρίας Μπακαλάκου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2810- 376378).

Υπάλληλοι γραφείου στο ΔΕΔΔΗΕ Κω

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών Περιοχή ΚΩ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ/ΕΔΡΑ), που εδρεύει στη Νήσο ΚΩ, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

2 ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΙΩΝ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ, ΑΒΕΡΩΦ 2, Τ.Κ. 853 00 – ΚΩΣ, υπόψιν κυρίας ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ (τηλ. επικοινωνίας: 22420- 22215).

Αρχαιολόγος στη Μυτιλήνη (Κ ΕΠΚΑ)

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Κατασκευή έργων αποχέτευσης στις Δημοτικές Κοινότητες Μόριας- Παμφίλων».

1 ΠΕ Αρχαιολόγος

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Κ΄ ΕΠΚΑ Σαπφούς 22-Μυτιλήνη Τ.Κ.81100- Λέσβος, υπόψιν κ. Σαραντινού Βασιλική (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ΄ΕΠΚΑ. (Υποβολή αιτήσεων από 13-10-2014 έως 17-10-2014).

3 συντηρητές αρχαιοτήτων στη Λέσβο (Κ ΕΠΚΑ)

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Βελτίωση κατά τμήματα 4ης Επαρχιακής οδού από διακλάδωση 36ης Ε.Ο. μέχρι Καρίνη Νήσου Λέσβου».

3 ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλοεξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφήτους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σεπερίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Κ΄ ΕΠΚΑ Σαπφούς22-Μυτιλήνη Τ.Κ.81100- Λέσβος, υπόψιν κ. Σαραντινού Βασιλική (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής (ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ΄ΕΠΚΑ. (Υποβολή αιτήσεων από 13-10-2014 έως 17-10-2014).

Θέσεις για ηλεκτρολόγους στο Δημο Αγίου Νικολάου Κρήτης

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αγίου Νικολάου, που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΔΕ Ηλεκτρολόγων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίου Νικολάου, Γουρνιών και Γιαμπουδάκη γωνία, 1ος όροφος, Τ.Κ. 72100 Άγιος Νικόλαος Ν. Λασιθίου, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κ. Ανδρουλάκη και κ. Αγγελάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2841083229).

9 προσλήψεις στο Δήμο Ναυπακτίας

Ο Δήμος Ναυπακτίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,
συνολικά εννέα (9) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του Δήμου Ναυπακτίας, που εδρεύει στη Ναύπακτο, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 2 ΥΕ Καθαριστών-στριών
  • 2 ΔΕ Μαγείρων
  • 4 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 1 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ναυπακτίας – Ιλ. Τζαβέλα 37 – Τ.Κ. 30300 Ναύπακτος, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κου Λαουρδέκη Παναγιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2634360139 – 2634360104).

20 προσλήψεις στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, που εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ Ψυχολόγων
  • 1 ΤΕ Φυσικοθεραπευτών
  • 1 ΔΕ Υδραυλικών
  • 3 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 5 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων
  • 9 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Δημοκρατίας 61, Τ.Κ. 135 61 Άγιοι Ανάργυροι, απευθύνοντάς την στο γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Σοφίας Μαυρίδη (τηλ. επικοινωνίας: 2132023671).

21 προσλήψεις στην Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης του υπ. Τουρισμού

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά 21 ατόμων, ως επιστημονικοί συνεργάτες, εργαστηριακοί συνεργάτες και εκπαιδευτικοί ξένων γλωσσών, στους οποίους θα ανατεθεί διδακτικό έργο με ωριαία αντιμισθία και οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού για το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015.

Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ωριαίας αντιμισθίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες. Οι προκηρυσσόμενες ανά κατηγορία/ειδικότητα θέσεις έχουν ως εξής:

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ «Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.» (άτομα 13)

Α) Επιστημονικοί συνεργάτες (ΠΕ)

  •    Δύο (2) Γνωστικό αντικείμενο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων
  •    Τρείς (3) Γνωστικό αντικείμενο Οικονομικών Επιστημών
  •    Μία (1) Γνωστικό αντικείμενο Μάρκετινγκ
  •    Μία (1) Γνωστικό αντικείμενο Δικαίου

Β) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (ΤΕ)

  •    Δύο (2) Γνωστικό αντικείμενο Τεχνικών Τουριστικών Μαθημάτων
  •    Μία (1) Γνωστικό αντικείμενο Πληροφορικής

Γ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ (ΠΕ)

  •    Μία (1) Αγγλικής Γλώσσας
  •    Μία (1) Γαλλικής Γλώσσας
  •    Μία (1) Γερμανικής Γλώσσας

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ «Α.Σ.Τ.Ε.Κ.» (άτομα 8)

Α) Επιστημονικοί συνεργάτες (ΠΕ)

  •    Μία (1) Δικαίου – Νομικής
  •    Μία (1) Ψυχολογίας – Κοινωνιολογίας
  •    Μία (1) Οικονομικών Επιστημών
  •    Μία (1) Διοίκησης
  •    Μία (1) Μάρκετινγκ

Β) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ (ΠΕ)

  •    Μία (1) Αγγλικής Γλώσσας
  •    Μία (1) Γαλλικής Γλώσσας
  •    Μία (1) Γερμανικής Γλώσσας

24 προσλήψεις στη ΔΕη ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα, που εδρεύει στο 9ο χιλ της Εθνικής οδού Αμυνταίου-Φιλώτα του Νομού Φλώρινας, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1ΠΕ Μηχανικών ( Με καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας)
  • 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Αυτοματισμών και Οργάνων
  • 14 ΔΕ Μηχανοτεχνίτες
  • 1 ΔΕ Μηχανοτεχνίτης Εργαλειομηχανών (Τορναδόροι)
  • 1 ΔΕ Μετακινητής Βαρών(Μανουβραδόροι)
  • 1 ΔΕ Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Έργων (Εκσκαφέων Φορτωτώνή Φορτωτών)
  • 3Δ.Ε Οδηγοί Λεωφορείου
  • 1 ΔΕ Χειριστής κατεργασίας Νερού

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-
ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο
εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένηαπό δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ/ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ Τ.Θ 139, Τ.Κ 53200 – ΑΜΥΝΤΑΙΟ, υπόψιν κο ΔΡΟΥΓΟΥΝΑΚΗ Ανδρέα τηλ: 24630-42411 , κα ΠΑΤΕΡΑ Ευαγγελία τηλ: 24630-59282 και κα ΖΕΖΙΟΥ Όλγα τηλ: 24630-59292.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close