Δημόσιο: 996 ανοιχτές θέσεις εργασίας για εποχικό προσωπικό

Δημόσιο: 996 ανοιχτές θέσεις εργασίας για εποχικό προσωπικό

Δειτε παρακάτω αναλυτικά τις 996 θέσεις εργασίας στις οποίες μπορείτε να κάνετε άμεσα αίτηση.

6 προσλήψεις στο Δήμο Αγκιστρίου

Ο Δήμος Αγκιστρίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αγκιστρίου, που εδρεύει στο Αγκίστρι Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΔΕ ΟΔΗΓΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ (Γ” κατηγορίας-χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 4 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑθΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
  • 1 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ Γ’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (με κάρτα ψηφιακού ταχογρράφου)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομ κά με συστημένη ε στολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγκιστρίου, Μεγαλοχώρι Αγκιστρίου, Τ. Κ.18010, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κας Αντωνίου, (τηλ. επικοινωνίας: 2297091260).

7 προσλήψεις στο Δήμο Δομοκού

Ο Δήμος Δομοκού ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού επτά ( 7 ) ατόμων, προς κάλυψη εποχικών, κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες:

  • 1 ΔΕ Οδηγός Αυτοκινήτου
  • 6 Υ.Ε Εργατών Γενικών Καθηκόντων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Δομοκού (Δ/νση: Πλατεία Μουσών Αριθ:1 τηλ: 223 2350 221 και 223 2350 210).

Αρμόδιοι για την παραλαβή των αιτήσεων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ορίζονται οι υπάλληλοι: α) Ζησοπούλου Ευαγγελία και β) Γεώργιος Κυρίτσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά, εντός της προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την επόμενη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Δομοκού.

2 προσλήψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, που εδρεύει στη Σάμο, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ Κτηνιάτρων
  • 1 ΤΕ Ζωικής Παραγωγής

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ερβενακίων & Αλέξη Αλέξη Τ.Κ. 83100 ΣΑΜΟΣ, απευθύνοντάς την στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ιεύθυνση ιοικητικού- Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας , υπόψιν κυρίας Μυροφόρας Μιχαηλίδου (τηλ. επικοινωνίας: 22733 50421)

10 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Σύρου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΡΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΡΟΥ /ΕΔΡΑ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΑΡΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΘΗΡΑΣ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΙΟΥ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ), που εδρεύει στη Νήσο ΣΥΡΟ, και συγκεκριμένα του εξής:

  • 1 ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
  • 9 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων – Υπογείων Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΡΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΡΟΠΙΝΑ Τ.Κ. 841 00 – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΣΥΡΟΣ, υπόψιν κυρίας ΑΡΤΕΜΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ (τηλ. επικοινωνίας: 22810-82618).

15 προσλήψεις στο Δήμο Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων ανακοινώνει οτι θα προσλάβει, προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα πέντε (15) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονικής διάρκειας ως κάτωθι:

  • 4 Χειριστές μηχανημάτων
  • 3 Οδηγοί
  • 8 Εργάτες

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Υωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Να είναι άνεργοι και να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ.
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
4. Τπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνει (ο υποψήφιος) αν τους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν.2190/1994, προκειμένου να κριθεί ένα έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία απασχόλησής του και την χρονική διάρκεια (έναρξη –λήξη)
5. Τπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Σοφάδων (Δ/νση: Κιερίου 49, τηλ: 2443353213) Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων το Δημοτικού Καταστήματος.

32 προσλήψεις στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας

O Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μήνες για τις ανάγκες της πυρασφάλειας – πυροπροστασίας του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω συνολικού αριθμού (32) ατόμων. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

1. Δύο (2) Οδηγοί με δίπλωμα Οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου
2. Τρεις (3) Οδηγοί με δίπλωμα Οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας
3. Έντεκα (11) Οδηγοί με δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον Β΄ Κατηγορίας
4. Ένας (1) Χειριστής Μηχανήματος Έργου – τύπου JCB -(Εκσκαφέας – Φορτωτής)
5. Δώδεκα (12) Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
6. Τρεις (3) Ειδικοί Δασικής Προστασίας (ΙΕΚ)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τριών εργάσιμων (3) ημερών, από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων, ήτοι από 12/08/2014 έως και 14/08/2014, στα γραφεία του ΑΣΔΑ, Εθνικής Αντιστάσεως 65, (πεζόδρομος Περιστερίου) 1ος όροφος, Γραφείο Προσωπικού, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. 210 5745826.

37 προσλήψεις στο Δήμο Λέσβου

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου
χρόνου, συνολικά τριάντα επτά (37) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Λέσβου, που εδρεύει στην Μυτιλήνη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 6 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων ( Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 2 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων ( Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 29 ΥΕ Εργατών(-τριών) Καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρων και καθαριότητα δρόμων)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λέσβου, Ελ. Βενιζέλου 13-17, Τ.Κ.81100 Μυτιλήνη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Ν. Ανδρόνικου (τηλ. επικοινωνίας:2251-350597).

55 προσλήψεις στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού

Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, που εδρεύει στην Ιστιαία, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 4 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 50 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
  • 1 ΔΕ Χειριστής Μηχανήματος Έργου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, Κεντρική Πλατεία Ιστιαίας, Τ.Κ.34200 Ιστιαία, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψιν κ. Δημητρόπουλου Αθανασίου (τηλ. επικοινωνίας: 2226350014).

214 προσλήψεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών

O Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων δεκατεσσάρων (214) ατόμων για το χρονικό διάστημα από 01/09/2014 έως 31/10/2014 για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 3 ΔΕ Τεχνικών Η/Υ και Δικτύων (Από 01/09/2014 έως 31/10/2014)
  • 6 ΔΕ Οδηγών (με δίπλωμα Δ΄ Κατηγορίας) (Από 01/09/2014 έως 31/10/2014)
  • 60 ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι Παιδοκόμοι (Από 01/09/2014 έως 31/10/2014)
  • 35 ΥΕ Τραπεζοκόμοι (Από 01/09/2014 έως 31/10/2014)
  • 80 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας (Από 01/09/2014 έως 31/10/2014)
  • 30 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων (Από 01/09/2014 έως 31/10/2014)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, Γραφείο Πρωτοκόλλου. 1ος όροφος, (πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-5121236 Καρανάσιου, 210-5127942/210-5125732, εσωτ. 131,132 Παρασκευάκη Μαρία και Κουκούλη Σωτηρία).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται για το χρονικό διάστημα από 11/08/2014 έως και 14/08/2014.

434 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων τριάντα τεσσάρων (434) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Διευθύνσεων Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων και Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων (Τμ. Ηλεκτροφωτισμού) του Δήμου μας που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμούς ατόμων:

  • 330 ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας
  • 85 ΔΕ Οδηγών φορτηγών οχημάτων καθαριότητας
  • 10 ΔΕ Οδηγών τρικύκλων
  • 4 ΔΕ Χειριστών γερανοφόρων μηχανημάτων
  • 5 ΔΕ Χειριστών ανυψωτικών καλαθοφόρων μηχανημάτων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή , στην ακόλουθη διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α” 1, Τ.Κ 54640, Θεσσαλονίκη , Δ/νση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (υπόψη κας Μπούρα Αρτεμησίας). Σημειώνεται ότι , το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ το έντυπο αίτησης με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την κατάταξη και το υποβάλουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ 9/8/2014 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 18/8/2014 στην ακόλουθη Διεύθυνση: Δ/νση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων , Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (υπόψη κας Μπούρα Αρτεμησίας), Βασ. Γεωργίου Α΄1 Τ.Κ. 546 40 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313317116 , 2313317130 , 2313317131 , 2313317128.

41 προσλήψεις στο Δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ( 8 μήνες), συνολικά σαράντα ενός (41) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου . Οι θέσεις είναι:

  • 10 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου
  • 1 ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργου (Καλαθοφόρο)
  • 30 ΥΕ Εργατών-τριών Καθαριότητας

Υποβολή αιτησης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αγίου Νικολάου & Μικρουλέα γωνία Τ.Κ.55132 Καλαμαριά, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Τμήματος Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κ. Μαυρομμάτη Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας: 2313 314241 & 2313 314230).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την 9η Αυγούστου 2014, και λήγει την 18η Αυγούστου 2014.

6 προσλήψεις στον Οργανισµό Τοπικής Ανάπτυξης ∆υµαίων

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά έξι (06) ατόµων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» του Οργανισµού Τοπικής Ανάπτυξης ∆υµαίων, που εδρεύει στην Κάτω Αχαΐα

  • 2 ΤΕ Βρεφονηπιοκόµων
  • 3 ∆Ε Βοηθών Βρεφονηπιοκόµων
  • 1 ΥΕ Καθαριστών/τριών

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισµός Τοπικής Ανάπτυξης ∆υµαίων Πλατεία ∆ηµοκρατίας Κ.Αχαΐα Τ.Κ. 25200, υπόψιν κας Λίγκα Νίκης (τηλ. επικοινωνίας: 26930-22115).

ΕΛΓΟ Δήμητρα: Προσλήψεις ωρομισθίου εκπαιδευτικού προσωπικού

Ο ΕΛΓΟ Δήμητρα με προκήρυξη του ανακοινώνει προσλήψεις ωρομισθίου εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 6 μήνες και όχι πέραν από την λήξη του διδακτικού έτους 2014-2015, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ανάγκες στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ).

  • 7 ΕΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  • 7 ΕΠΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
  • 7 ΕΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
  • 5 ΕΠΑΣ ΝΕΜΕΑΣ
  • 5 ΕΠΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
  • 3 ΕΠΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

 Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της κάθε ΕΠΑ.Σ. στην αντίστοιχη διεύθυνση: ΕΠΑ.Σ. Ιωαννίνων : Εθνικής Αντιστάσεως 3, Κατσικάς 45 500 Ιωάννινα, τηλ. επικοινωνίας: 26510-92219, ΕΠΑ.Σ. Λάρισας : 4ο χλμ Λάρισας – Τρικάλων 41 500 Λάρισα, τηλ. επικοινωνίας: 2410-611093, ΕΠΑ.Σ. Καλαμπάκας : Γωαννίνων 95, 42 200 Καλαμπάκα, τηλ. επικοινωνίας: 24320-22781 , ΕΠΑ.Σ. Νεμέας : Μαθητικής Εστίας 37, 20 500 Νεμέα, τηλ. επικοινωνίας:27460-23032 , ΕΠΑ.Σ. Κρήτης : Μεσσαράς Κρήτης, 70 012, τηλ. επικοινωνίας: 28920-31259 και για την ΕΠΑ.Σ. Συγγρού η αίτηση θα παραλαμβάνεται και θα υποβάλλεται στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης : Τέρμα Αλκμάνος 115 28, Ιλίσια, τηλ. επικοινωνίας: 210-8821404-6).

65 προσλήψεις στο Δήμο Πέλλας

Ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Πέλλας ανακοινώνει ότι η Σχολική Επιτροπή θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας για σχολεία:  Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από τις 4-8-2014 έως τις 14-8-2014 στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πέλλας στο Δημαρχείο τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής:

1. Αίτηση
2. Εκκαθαριστικό σημείωμα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. οικ. έτους 2014 (Φωτ/φο) . Σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση θα κατατεθεί σχετική βεβαίωση της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.
3. Κάρτας ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. (φωτ/φο)
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
5. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
6. Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε σχολική μονάδα

Οι πολίτες Ε.Ε. θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ευρωπαίου πολίτη και οι πολίτες εκτός Ε.Ε. άδεια παραμονής και εργασίας .

Πληροφορίες : Καλομενίδου Αθηνά , Ντάκα Αφροδίτη τηλ. 23823 50855,  Κοκονά Στέλλα 23823 50820.

ΕΛΓΑ: 72 προσλήψεις γεωπόνων και κτηνίατρων για 8 μήνες

O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΕΛ.Γ.Α.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα δύο (72) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών (ανά την Επικράτεια) του ΕΛ.Γ.Α., που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής, και συγκεκριμένα τoυ εξής, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 62 ΠΕ Γεωπόνων
  • 10 ΠΕ Κτηνιάτρων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. στην ακόλουθη διεύθυνση: Μεσογείων 45, Τ.Κ. 115 10 ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Μ. Πατρελάκη (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 7490476, 576, 490).

Για περισσότερες θέσεις πατήστε εδω

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close