Αιτήσεις αυτήν την εβδομάδα για 574 θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων: 7 εξωτερικούς συνεργάτες

Η ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ στο πλαίσιο υλοποίησης της Οριζόντιας Πράξης «Δράσεις Υποστήριξης – Ανάπτυξης της Λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας- e-valuation» με κωδικό MIS 446938 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου επτά (7) εξωτερικούς συνεργάτες με τις ακόλουθες ειδικότητες:

Ένας Διαχειριστής Δικτύου

Δύο Αναλυτές / Προγραμματιστές

Ένας Σύμβουλος για προμήθεια εξοπλισμού

Τρεις εξωτερικοί συνεργάτες διαχείρισης

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι προτάσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο αρκεί να περιέλθουν στο πρωτόκολλο της ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ (από 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή – Μεσογείων 18, Αθήνα, 11527, 5ο όροφος, γραφείο 505) το αργότερο μέχρι τις 21/7/2014 και ώρα 14.00 μμ. Επάνω στο φάκελο υποβολής κάθε πρότασης θα πρέπει να αναγράφεται σαφώς ότι αφορά την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων για σύναψη συμβάσεων έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Υποστήριξης – Ανάπτυξης της Λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας- e-valuation» καθώς και τη θέση ενδιαφέροντος του υποψηφίου.

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού : Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Επιστημονική Επιτροπή Παρακολούθησης Έργων στα Μνημεία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν της 31-12-2014, ημερομηνία λήξης του υποέργου, για την κάλυψη των αναγκών του έργου: «Αποκατάσταση ετοιμόρροπων και επικίνδυνων τμημάτων του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου» της Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης Έργων στα Μνημεία της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, που εδρεύει στη Ρόδο του νομού Δωδεκανήσου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1ΤΕ Λογιστών

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Επιστημονική Επιτροπή Παρακολούθησης Έργων στα Μνημεία της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, οδός Ιπποτών, Τ.Κ. 85100 – Ρόδος, υπόψιν κας Καφαράκη (τηλ. επικοινωνίας: 22410 – 43360). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 02-07-2014 έως και 11-07-2014

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Πρόσληψη 12 ατόμων

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικήςανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών, του Δήμου Ηρακλείου που εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 4ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 8ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας (Εργατών Καθαριότητας)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση : Στ. Καραγιώργη 2, Τ.Κ. 141 21 Ηράκλειο Αττικής απευθύνοντάς την στο τμήμα Ανθρ. Δυναμικού υπόψιν κας Θεοδώρου-Κος Βασιλόπουλος (τηλ. επικοινωνίας: 2132000138). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 01-07-2014 έως και 10-07-2014.

Δήμος Βόλβης: Πρόσληψη 8 ατόμων

Ο Δήμος Βόλβης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών, του Δήμου Βόλβης που εδρεύει στο Σταυρό του Ν. Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 4ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1ΔΕ Οδηγός Επικαθήμενου Οχήματος (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 3ΥΕ Εργάτες-τριες Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση : Δημαρχείο Βόλβης , Σταυρός Δ. Βόλβης, Τ.Κ. 570 14, απευθύνοντάς την στο Δημοτολόγιο-Ληξιαρχείο υπόψιν κ. Βενιώτη Γεώργιου (τηλ. επικοινωνίας: 23970 27535). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30-06-2014 έως και 08-07-2014.

Δήμος Πηνειού : Πρόσληψη 7 ατόμων

Ο Δήμος Πηνειούανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών του Δήμου Πηνειού, που εδρεύει στην πλατεία Ηρώων στη Γαστούνη του Νομού Ηλείας και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 5ΥΕ Συνοδοί Απορριμματοφόρων
  • 1ΔΕ 29 Οδηγοί φορτηγού – απορ/ρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1ΔΕ 29 Οδηγοί φορτηγού – απορ/ρου (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πηνειού, Κτήριο Σισίνη Τ. Κ.: 27300 Γαστούνη, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψη κου Παναγιώτη Σπηλιόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2623360767). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 27/06/2014 έως και 08/07/2014.

Δήμος Σάμου : Πρόσληψη 30 ατόμων

Ο Δήμος Σάμουανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών του Δήμου Σάμου, που εδρεύει στη Σάμο και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 3ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 27ΥΕ Εργάτες καθαριότητας (Συνοδοί απορριμματοφόρου)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σάμου, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 83100 Σάμος, Νομός Σάμου, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κ.κ. Tριτσινιώτου Γραμματικής, Αντωνακάκη Ευτυχίας, Γκόλφη Βασιλείας ή Λαδικού Σταματίας (τηλ. επικοινωνίας: 2273350121-122 & 2273350161). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 01/07/2014 έως και 10/07/2014

Ειδικός Λογαριασμός Πανεπιστημίου Κρήτης : Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΠΚ) στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με ΚΑ 3450 και τίτλο <<Υποέργο 5 Υλοποίηση πράξης ΣΤΗΡΙΖΩ –Εργασίες αρμοδιότητας Πανεπιστημίου Κρήτης>>, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘’Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση’’ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου διάρκειας δέκα (10) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλουν την πρότασή τους, είτε στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού, είτε στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ειδικός Λογαριασμός, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, Κτίριο Διοίκησης, Τ.Κ. 700 13, Ηράκλειο Κρήτης (υπόψιν κ. Θωμάκη Ζαφείρη, τηλ. επικοινωνίας: 2810393166), είτε να τη στείλουν με e-mail: thomakis@uoc.gr Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30-06-2014 έως και 15-07-2014.

12η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Καβάλας: Πρόσληψη 4 ατόμων

Η 12η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών αναγκών της 12ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (Ε.Β.Α.), που εδρεύει στην Καβάλα.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κύπρου 14, Τ.Κ. 651 10, Καβάλα, απευθύνοντάς την στη12η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, υπόψιν κ. Απ. Αποστολακάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2510222246). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 4/7/2014 έως και 14/7/2014.

Β΄ Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων: Πρόσληψη 3 ατόμων

Η Β΄ Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών (3) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης έως το τέλος του έργου, εφόσον αυτό συνεχισθεί, για την υλοποίηση του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου, της πράξης ένταξης «Κατασκευή δικτύων απορροής ομβρίων υδάτων δήμου Παιανίας. Β΄ φάση» που υπάγεται στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» του Ε.Π.«Αττική» του Ε.Σ.Π.Α 2007-2013, που θα εκτελεστεί με αυτεπιστασία από την Β΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Αθήνα.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Β΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, Λ.Συγγρού 98-100, Τ.Κ. 11741- Αθήνα, απευθύνοντάς την υπόψη κ. Τσοπέη Κυριακής (τηλ. Επικοινωνίας 210.3240563 εσωτ. 109).Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 4/7/2014 έως και 14/7/2014.

ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων: Πρόσληψη 11 ατόμων

Η ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΙΒ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (Ε.Π.Κ.Α.), που εδρεύει στα Ιωάννινα του Νομού Ιωαννίνων.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Πλατεία 25ης Μαρτίου 6, Τ.Κ. 452 21 Ιωάννινα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Πρωτοκόλλου – Διοικητικού, υπ’όψιν κας Ανθούλας Κάλιοση, κ. Νικόλαου Κυραμάριου (τηλ. επικοινωνίας: 2651001051, 2651001053). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 2/7 έως και 11/7/2014.

ΚΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Ρόδου: Πρόσληψη 3 ατόμων

Η ΚΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών (3)ΥΕ Εργατών/τριών για την υλοποίηση του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου, ένταξης της πράξης «Στερέωση και ανάδειξη αρχαίου οικισμού στη Βρουλιά νότιας Ρόδου» που υπάγεται στον Άξονα Προτεραιότητας 09 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» του Ε.Π. «Κρήτη και Νήσοι Αιγαίου» του Ε.Σ.Π.Α 2007-2013, το οποίο θα εκτελεσθεί με την αυτεπιστασία της ΚΒ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στο δήμο Ρόδου του νομού Δωδεκανήσου.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ιπποτών – Μεσαιωνική Πόλη, Τ.Κ. 85100 – ΡΟΔΟΣ, απευθύνοντάς την στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – ΚΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων (υπόψη κ. Ζαφειρούλας Χατζήπαπα τηλ. επικοινωνίας: 22413 – 65249, 65200). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 2/7/2014 έως και 11/7/2014.

ΚΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Πιερίας: Πρόσληψη 2 ατόμων

Η ΚΖ΄ ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για χρονικό διάστημα έξι μηνών και έως 18-12-2014, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου εάν αυτό παραταθεί.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Παρμενίωνος 32 Κατερίνη ΤΚ 60 100 (τηλ. επικοινωνίας: 2351047883) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΑΙΘΠΑ (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 02-07-2014 έως 08-07-2014).

Πολυτεχνείο Κρήτης: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης για σύναψη έως μιάς (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης για σύναψη έως μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ως ακολούθως:

Θέση: Απασχόληση ενός Τεχνικού για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) με σύμβαση έργου

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Αναλυτική πρόσκληση και πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των Δημοσίων Υπηρεσιών, από τη Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών και στα τηλέφωνα 28210 37041 (κα Λιαδάκη Αγγελική) & 28210 37073 (κα Δασκαλάκη Χριστιάνα), καθώς και στην ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης στη διεύθυνση www.tuc.gr και του ΕΛΚΕ του Πολυτεχνείου Κρήτης www.elke.tuc.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιοδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση της πρότασης τους μέχρι τη Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

Τομέας Διοικητικών Συναλλαγών

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Κοσμητεία της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Οικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων και Πολιτικών στην Εκπαίδευση, τη Διά Βίου Μάθηση και την Έρευνα».

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής : Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητάς τους μαζί με όλα τα κάτωθι αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» https://apella.minedu.gov.gr) και να τα κοινοποιήσουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος. H προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ορίζεται σε δύο (2) μήνες από την ημερομηνία καταχώρισης της προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ». Η ανακοίνωση της προκήρυξης καθώς και η προθεσμία λήξης υποψηφιοτήτων θα δημοσιευθεί και στον Ημερήσιο Τύπο. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 03-07-2014 έως και 02-09-2014.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου

Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης BOTANICALS RISK ASSESSMENT TRAINING IN THE MEDITERRANEAN AREA (BRAMA)» (Επιστημονικά Υπεύθυνος: Αναστάσιος Τρογκάνης, Αναπληρωτής Καθηγητής), του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Διασυναριακά Προγράμματα- Θαλάσσια Λεκάνη Μεσογείου» το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και εθνικούς πόρους προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν πρόταση για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7, παρ. 4Α της ΚΥΑ 679/96, όπως κυρώθηκε με το Νόμο 3794/2009 και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Νόμου 4076/10-8-2012 για το παρακάτω έργο:

«Τεχνικός-Ειδικός στη Μελέτη Φυσικών Προϊόντων (Soxhlet, Στήλες, HPLC, κυτταροκαλλιέργειες, κλπ»

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν ειδικό έντυπο υποβολής πρότασης στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το ειδικό έντυπο υποβολής πρότασης θα πρέπει να συνοδεύεται από την πρόταση του ενδιαφερόμενου (κείμενο στο οποίο τεκμηριώνει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι είναι κατάλληλος να υλοποιήσει το ανατιθέμενο έργο της Πρόσκλησης), βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν τα παραπάνω προσόντα. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 1ος όροφος του Κτηρίου του Διοικητηρίου των Β΄ Φοιτητικών Κατοικιών, Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα, Τ.Κ. 451 10, το αργότερο μέχρι και την 15/7/2014.

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με κα 3635 και τίτλο «Ads – CMT – HolographyandCondensedMatterPhysics (ERC – 05), MIS 374071», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠΕΔΒΜ) ενδιαφέρεται να συνάψει την παρακάτω σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου: Αντικείμενο έργου: Στήριξη και ανάπτυξη υπολογιστικής υποδομής και υποστήριξη χρηστών για το έργο AdS/CMT.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής προτάσεων και ενστάσεων: Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ, Θωμάκης Ζαφείρης, τηλ.: 2810393166, email:thomakis@uoc.gr Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το αντικείμενο και τους όρους της πρόσκλησης: Καθ. Ηλίας Κυρίτσης, mail: kiritsis@physics.uoc.gr

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση thomakis@uoc.gr μέχρι και τις 16-07-2014 (ώρα 14:00).

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με ΚΑ 3450 και τίτλο <<Υποέργο 5 Υλοποίηση πράξης ΣΤΗΡΙΖΩ –Εργασίες αρμοδιότητας Πανεπιστημίου Κρήτης>>, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘’Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση’’ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου διάρκειας δέκα (10) μηνών για υποβολή πρότασης προς σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλουν την πρότασή τους, είτε στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού, είτε στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ειδικός Λογαριασμός, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, Κτίριο Διοίκησης, Τ.Κ. 700 13, Ηράκλειο Κρήτης (υπόψιν κ. Θωμάκη Ζαφείρη, τηλ. επικοινωνίας: 2810393166), είτε να τη στείλουν με e-mail: thomakis@uoc.gr. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30-06-2014 έως και 15-07-2014.

ΕΛΚΕΘΕ: Ανάθεση έργου σε 5 άτομα

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής, ενδιαφέρεται να αναθέσει έργου σε πέντε (5) πτυχιούχους (ΠΕ) στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος: «LIFEWATCH», για διάστημα (12) δώδεκα μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.23 του Ν.2621/98 καθώς και την απόφαση του ΔΣ/ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Συνεδρία 201η/17.6.2014.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Αιτήσεις συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοαντίγραφα πτυχίων, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, βεβαιώσεις εμπειρίας) θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 14/7/2014 στα γραφεία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., ή ταχυδρομικός στη διεύθυνση 46,7 χιλ.Λεωφ.Αθηνών-Σουνίου, στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι), Τ.Κ.190 13, Τ.Θ.712, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής & Λέιζερ (IESL) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο πλαίσιο της υλοποίησης των έργων «ERC 3DNEUROSCAFFOLDS Α.Π.5933/16-5-12», «ERC ITSSUED Α.Π. 5927/16-5-12», «ERC HFP-UD-TDRS Α.Π.11908/12-9-12» και «ERC EXEL Α.Π. 6260/22-5-2012» στα πλαίσια της δράσης ΕΣΠΑ 2007-2013, ενδιαφέρεται για την πρόσληψη ατόμου με αντικείμενο έργου που αφορά τη συλλογή, καταχώρηση, απεικόνιση δεδομένων για την σύνταξη και υποβολή εκθέσεων και παραδοτέων του έργου.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, μέχρι και τις 12 Ιουλίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@iesl.forth.gr Η αίτηση θα πρέπει να περιέχει απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (αρχείο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της προκήρυξης http://www.iesl.forth.gr/research/position.aspx?Id=524) όπου θα αναφέρεται ο αριθμός της προκήρυξης

Βιογραφικό σημείωμα

Απλά αντίγραφα τίτλων σπουδών

Επικοινωνία: Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Ινστιτούτου (hr@iesl.forth.gr) τηλ. 2810-391353. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/6ΣΔ1469ΗΚΥ-2Θ3/document

Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας: 1 Θέση μεταδιδάκτορα

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας –Τμήμα Δομής και Λειτουργίας Πρωτεινών, ερευνητική ομάδα A. Οικονόμου, Ηράκλειο), στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΘΑΛΗΣ-ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ- Ο ρόλος και οι μηχανισμοί της ασύμμετρης κυτταρικής διαίρεσης κατά τη διαφοροποίηση των βλαστικών κυττάρων» [ADiSC], (ΕΣΠΑ 2007-2013), απευθύνει πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους επιστήμονες με κατάλληλη τεχνογνωσία να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για μια θέση μεταδιδάκτορα με σκοπό την ανάπτυξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων του προγράμματος. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι υποψηφιότητες πρέπει να σταλούν μόνο ηλεκτρονικά στον επιστημονικά υπεύθυνο της ενότητας εργασίας, Καθηγητή Α. Οικονόμου ( aeconomo@imbb.forth.gr ). Ιστοσελίδα εργαστήριου: http://ecoserver.imbb.forth.gr, καθώς και στην Γραμματεία του ΙΜΒΒ/ΒΕ, κα Ιωάννα Μπέμπη, ( ibei@cc.uoi.gr) με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε για παραπέρα πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651 007352.Ημερομηνία ανάρτησης: 01/07/2014. Καταληκτική ημερομηνία για υποβολή υποψηφιοτήτων: 10/07/2014.

Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών: Πρόσληψη 1 μεταδιδακτορικού ερευνητή

Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), στα πλαίσια της Δράσης «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, και του Ερευνητικού Έργου «Long-termeffectsofearly-lifeseizuresoncorticalfunctionandexcitability» με επιστημονική υπεύθυνη την κ. Ειρήνη Σκαλιώρα, και λαμβάνοντας υπόψη την με Α.Π. 2368/29-02-2012 Απόφασης Χρηματοδότησης προκηρύσσει μία (1) θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν αυτοπροσώπως (ώρες γραφείου 9.30-16.30) ή να αποστείλουν ταχυδρομικά μέχρι και τις 11/07/2014, τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά σε φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ.πρωτ …./ ….-…-2014)», στη διεύθυνση:

Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών, Ακαδημίας Αθηνών
Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων
Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα
Απαραίτητα Δικαιολογητικά:
Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (επιστολή ενδιαφέροντος του υποψηφίου)
Βιογραφικό Σημείωμα (με ιδιαίτερη αναφορά στα σχετικά με την προκήρυξη προσόντα)
Αντίγραφα Τίτλων Σπουδών
Στοιχεία Επικοινωνίας για Συστατικές Επιστολές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η υποβολή των αιτήσεων που θα αποσταλούν ταχυδρομικά θεωρείται εμπρόθεσμη υπό την αυστηρή προϋπόθεση πως ο φάκελός τους θα παραληφθεί μέχρι και την παραπάνω αναγραφόμενη ημερομηνία. Κάθε υποψήφιος είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη υποβολή της αίτησης του.

 

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πρόσληψη 8 ατόμων

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου α) (μέχρι 34 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων και β) (μέχρι 60 ημερομίσθια ) συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

Υποβολή αιτήσεων και προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, Διοικητήριο, 2ο χλμ Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου, Τ.Κ. 23100 Σπάρτη, απευθύνοντάς την υπόψη κ. Ελένης Αραχωβίτη ( τηλ. επικοινωνίας: 2731363188).Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είνα ι επτά (7) ημερολογιακές ημέρες κα ι αρχίζει από την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 έως και την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 .

Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας: Πρόσληψη 3 ατόμων

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών,στην εφαρμογή του Προγράμματος Εκρίζωσης του Μελιταίου Πυρετού,της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας- Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής – ΤμήμαΚτηνιατρικής), που εδρεύει στην Φλώρινα, και συγκεκριμένα του εξής,ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ Κτηνιάτρων
  • 1 ΤΕ Ζωϊκής Παραγωγής
  • 1 ΥΕ Εργατών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας – Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Φλώρινας, Τ.Κ. 53100 Φλώρινα, υπόψιν κας Ερμιόνης Μπαϊραμίδου (τηλ. επικοινωνίας: 23853-50427 και 50430 & fax 23853-50431). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 6/7/2014 έως και 15/7/2014.

Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας: Πρόσληψη 40 ατόμων

Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δέκα οκτώ (18) ατόμων κλάδου ΥΕ Παγιδοθετών έως τριάντα τέσσερα (34) ημερομίσθια, δεκαεννέα (19) ατόμων κλάδου ΥΕ Παγιδοθετών έως εξήντα (60) ημερομίσθια και τριών (3) ατόμων κλάδου ΥΕ Εργατών έως εξήντα (60) ημερομίσθια, στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθμό ατόμων & ειδικότητες:

  • 18 ΠΑΓΙΟΘΕΤΕΣ Ε(Σ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (34) ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ 30 ΠΑΓΙΕΣ
  • 19 ΠΑΓΙΟΘΕΤΕΣ Ε(Σ ΕΞΗΝΤΑ (60) ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ 60 ΠΑΓΙΕΣ
  • 3 ΕΡΓΑΤΕΣ Ε(Σ ΕΞΗΝΤΑ (60) ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά απευθύνοντάς την στη /νση ιοίκησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Πλατεία Ελευθερίας 3-Λαμία ΤΚ 35100, (τηλ. επικοινωνίας: 22313-53345-53346 και 53349) . Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας , στο Περιφερειακό Κατάστημα και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Λαμιέων. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 4/7/2014 έως και 8/7/2014.

Δήμος Δωρίδος: Πρόσληψη 6 ατόμων

Ο Δήμος Δωρίδος ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,(η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο (2) συνολικά μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών) συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Δωρίδος.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Δωρίδος (στο Λιδωρίκι) και στις έδρες των υπολοίπων τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δωρίδος : Ευπαλίου, Βαρδουσίων και Τολοφώνος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών ήτοι από 2/7/2014 έως και 8/7/2014. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2266031100 αρμόδια υπάλληλος κ. Δούκα Θεοδώρα.

 

Δήμος Καλαμπάκας: Πρόσληψη 18 ατόμων

Ο Δήμος Καλαμπάκας ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Καλαμπάκας, που εδρεύει στην Καλαμπάκα.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Καλαμπάκας, Ευθ. Βλαχάβα 1 Τ.Κ. 42200, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Πελεκάνη Χριστίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2432350252). Προθεσμία υποβολής από 30/6 έως και 9/7/2014.

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Πρόσληψη 55 ατόμων

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, που εδρεύει στο Πανόραμα.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, Αποστόλου Σαμανίδη 21, Τ.Κ. 55236, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κ. Τσαβδαρίδου Ελπίδας, κ. Ζγουρή Γεώργιου, κ. Καρακίτσιου Χριστίνας, κ. Παναγιώτου Ευαγγελία (τηλ. επικοινωνίας: 2313301022, 2313301023, 2313301049, 2313301072). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Προθεσμία υποβολής από 1/7 έως και 10/7/2014.

 

Δήμος Πύνδας – Κολινδρού: Πρόσληψη 10 ατόμων

Ο Δήμος Πύνδας – Κολινδρού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, που εδρεύει στο Αιγίνιο

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση : ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Κ. Καραμανλή 38, Τ. Κ. 60300 ΑΙΓΙΝΙΟ, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Γεωργιάδου Σταματίας (τηλ. επικοινωνίας: 2353350118, 2353350100). Προθεσμία υποβολής από 1/7 έως και 10/7/2014.

 

Δήμος Ιλίου: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Δήμος Ιλίου ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, ενός (1) ατόμου του κλάδου ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Ιλίου που αφορούν σε ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και μοναχικά άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση της παρούσης στο Δημοτικό Κατάστημα. Πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα: 2132030122, 2132030105 και 2132030106. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 1/7 έως και 7/7/2014.

 

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Πρόσληψη 10 ατόμων

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ΔΕΚΑ (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού που εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους,

Υποβολή αιτήσεων και Προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Δημοκρατίας 61, Τ.Κ. 135 61 Άγιοι Ανάργυροι, απευθύνοντάς την στο γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Σοφίας Μαυρίδη (τηλ. επικοινωνίας: 2132023671). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 2/7 έως και 10/7/2014.

 

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Πρόσληψη 12 ατόμων

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών, του Δήμου Ηρακλείου που εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

4ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

8ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας (Εργατών Καθαριότητας)

Υποβολή αιτήσεων και προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση : Στ. Καραγιώργη 2, Τ.Κ. 141 21 Ηράκλειο Αττικής απευθύνοντάς την στο τμήμα Ανθρ. Δυναμικού υπόψιν κας Θεοδώρου-Κος Βασιλόπουλος (τηλ. επικοινωνίας: 2132000138). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 01-07-2014 έως και 10-07-2014.

Δήμος Βόλβης: Πρόσληψη 8 ατόμων

Ο Δήμος Βόλβης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών, του Δήμου Βόλβης που εδρεύει στο Σταυρό του Ν. Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 4ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1ΔΕ Οδηγός Επικαθήμενου Οχήματος (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 3ΥΕ Εργάτες-τριες Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων και προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση : Δημαρχείο Βόλβης , Σταυρός Δ. Βόλβης, Τ.Κ. 570 14, απευθύνοντάς την στο Δημοτολόγιο-Ληξιαρχείο υπόψιν κ. Βενιώτη Γεώργιου (τηλ. επικοινωνίας: 23970 27535). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30-06-2014 έως και 08-07-2014.

Δήμος Ψαρών Χίου: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Δήμος Ψαρών – Χίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ψαρών Χίου, που εδρεύει στα Ψαρά.

ΥΕ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Υποβολή αιτήσεων και προθεσμία συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας , ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΨΑΡΑ ΧΙΟΥ Τ.Κ.82104 και ειδικότερα απευθύνοντάς την στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ υπόψη κ. Ν. ΓΙΑΝΝΕΛΛΗ (τηλ. επικοινωνίας: 2274350117). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 3/7 έως και 14/7/2014.

 

Δήμος Πηνειού : Πρόσληψη 7 ατόμων

Ο Δήμος Πηνειού ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών του Δήμου Πηνειού, που εδρεύει στην πλατεία Ηρώων στη Γαστούνη του Νομού Ηλείας και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 5ΥΕ Συνοδοί Απορριμματοφόρων
  • 1ΔΕ 29 Οδηγοί φορτηγού – απορ/ρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1ΔΕ 29 Οδηγοί φορτηγού – απορ/ρου (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πηνειού, Κτήριο Σισίνη Τ. Κ.: 27300 Γαστούνη, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψη κου Παναγιώτη Σπηλιόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2623360767). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 27/06/2014 έως και 08/07/2014

 

Δήμος Οιχαλίας: Πρόσληψη 18 ατόμων

Ο Δήμος Οιχαλίας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εποχιακό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (02) μηνών, συνολικού αριθμού δεκαοκτώ (18) ατόμων, προς κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική διάρκεια:

  • 1 Χειριστές μηχανημάτων έργου
  • 8 Οδηγοί πυροσβεστικών οχημάτων
  • 9 Εργάτες πυροπροστασίας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Οιχαλίας (Δ/νση: Πλ. Αγ. Ιωάννη, Μελιγαλάς, τηλ.:2724360300) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι Μπίρταχα Άννα, Χατζηναθαναήλ Νικολίτσα και Γεωργαράς Νίκος. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά από την Παρασκευή 04/07/2014 έως και την Πέμπτη 10/07/2014.

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Πρόσληψη 25 ατόμων

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε (25) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, ως εξής:

  • 20 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
  • 5 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο Γραφείο Προσωπικού (3ος όροφος), Αγίου Δημητρίου 55 Τ.Κ 173 43 Άγιος Δημήτριος Αττικής, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει την Πέμπτη 03-07-2014 και λήγει την Τετάρτη 09-07-2014.

Δήμος Κηφισιάς: Πρόσληψη 10 ατόμων

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κηφισιάς ύστερα από την υπ’ αριθ. 27/2014 απόφαση της, πρόκειται να προσλάβει καθαριστές/καθαρίστριες με σύμβαση μίσθωσης έργου, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (1 θέση για 18 αίθουσες), στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς (1 θέση για 18 αίθουσες), στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (1 θέση για 16 αίθουσες), στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς (1 θέση για 15 αίθουσες), στο 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (2 θέσεις για 36 αίθουσες), IEK Κηφισιάς (1 θέση για 18 αίθουσες), 3ο Λύκειο Κηφισιάς (1 θέση για 6 αίθουσες), Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας (1 θέση για 6 αίθουσες) Λύκειο Ν. Ερυθραίας (1 θέση για 18 αίθουσες) για το διάστημα 01-09-2014 έως 30-6-2015.

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν από 04-07-2014 (9.00π.μ.-12.00μ.μ.) έως και 10-07-2014 (9.00π.μ.-12.00μ.μ.) στο Γραφείο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Εμμ. Μπενάκη 3 Κηφισιά, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.Αίτηση.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3.Βεβαίωση προϋπηρεσίας καθαρισμού με μίσθωση έργου σε σχολείο.
4.Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του έτους 2014 και εάν δεν υπάρχει του 2014 του έτους 2013.
5.Υπεύθυνη δήλωση που να φαίνεται αν έχει συνάψει σύμβαση και με άλλο σχολείο.

Προϋπηρεσία και τυχόν συστατικές επιστολές θα γίνονται δεκτές.

 

Δήμος Αθηναίων: Πρόσληψη 140 ατόμων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκατόν σαράντα (140) ατόμων για το χρονικό διάστημα από 18-08-2014 έως 01-10-2014 για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων (της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας) που εδρεύουν στον Αγ. Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής.

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν

με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ,αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αθηναίων – Λιοσίων 22 Αθήνα, Γραφείο Πρωτοκόλλου 2ος Όροφος, (πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.52.77.450 Γιαννέλης, 210.52.77.452 Γιαννίκου, 210.52.77.480 Κοτελίδας, 210.52.77.482 Ρίζος & 210.52.77.484 Μούτσελος).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται για το χρονικό διάστημα από 07/07/2014 έως και 18/07/2014 . Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο Δήμο Αθηναίων Γραφείο Πρωτοκόλλου 2ος Όροφος.

Δήμος Σιθωνίας: Πρόσληψη 30 ατόμων

Ο Δήμος Σιθωνίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Σιθωνίας Νομού Χαλκιδικής που εδρεύει στην Νικήτη Χαλκιδικής.

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής :   Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 1) Δημοτική Ενότητα Σιθωνίας, Τ.Κ. 630 88 Νικήτη, απευθύνοντας την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Χολογγούνη Αθανασίας (τηλ. επικοινωνίας: 23753-50105-50100) ή 2) Δημοτική Ενότητα Τορώνης, Τ.Κ. 630 72 Συκιά, απευθύνοντας την στη Γραμματεία 10 υπόψιν κ. Μαρία Κοκκώνη (τηλ. επικοινωνίας: 23753-50200-201). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 2/7/2014 έως και 11/7/2014.

Δήμος Σάμου: Πρόσληψη 30 ατόμων

Ο Δήμος Σάμου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Σάμου, που εδρεύει στην Σάμο.

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σάμου, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 83100 Σάμος, Νομός Σάμου, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κ.κ. Tριτσινιώτου Γραμματικής, Αντωνακάκη Ευτυχίας, κόλφη Βασιλείας ή Λαδικού Σταματίας (τηλ. επικοινωνίας: 2273350121-122 & 2273350161). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 1/7/2014 έως και 10/7/2014.

 

Δήμος Άργους Ορεστικού: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Άργους Ορεστικού Νομού Καστοριάς, που εδρεύει στο Άργος Ορεστικ.

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Άργους Ορεστικού: Διοικητηρίου 35 Τ.Κ. 52200 Άργος Ορεστικό, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψη κ. Δ. Πρωτόγερου (τηλ. επικοινωνίας: 2467351313). Προθεσμία υποβολής από 4/7/2014 έως και 14/7/2014.

 

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου: Πρόσληψη 5 ατόμων

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση του υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας» του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου που εδρεύει στη Ζάκυνθο.

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 1, Τ.Κ 291 00 Ζάκυνθος, απευθύνοντας την στην γραμματεία του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου(Ε.Θ.Π.Ζ) υπόψιν κας Αρβανιτάκη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 26950 – 29870 & 26950 – 25358). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 5/7/2014 έως και 14/7/2014.

Δήμος Γορτυνίας: Πρόσληψη 32 ατόμων

Ο Δήμος Γορτυνίας ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι οκτώ (28) ΥΕ Εργατών Πυρασφάλειας- Πυροπροστασίας, δέκα (10) οδηγών αυτοκινήτου ΔΕ29 και δύο (2) ΔΕ28 χειριστών μηχανημάτων έργου για αντιμετώπιση αναγκών Πυροπροστασίας – Πυρασφάλειας με σύμβαση ορισμένου χρόνου δύο μηνών.

Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αυτοπροσώπως αίτηση στον Δήμο Γορτυνίας (Δημητσάνα, Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημερομηνία της δημοσίευσης της παρούσης. ( δηλαδή από 04-07-2014 έως και 08-07-2014).

eu-LISA : Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με έγγραφό του (με ΑΔΑ: 74ΡΘΧ-ΓΥΞ) ενημερώνει τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το Α.Π. 4111/25-6-2014 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α ΕΕ), ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακας στο Χώρο Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA) έχει προκηρύξει δύο θέσεις υπαλλήλων ορισμένου χρόνου με διάρκεια αρχικής σύμβασης δύο έτη (eu-LISA/14/CA/FGIV/03.1 Procurement Officer – 2 posts).

Πληροφορίες για τις ανωτέρω θέσεις και για τη σχετική διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορούν να αναζητηθούν στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/agency/docs/vn_proc_officer_en.pdf

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30 Ιουλίου 2014.

ΠΗΓΗ: Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

 

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close