Το προσοντολόγιο για τις μόνιμες προσλήψεις στο ΝΕΡΙΤ

Σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση μέσα από την ιστοσελίδα http://www.opengov.gr/consultations/?p=1756, θέτει η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. την περιγραφή των απαιτούμενων προσόντων του προς πρόσληψη προσωπικού μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου ανοικτού δημόσιου οργανισμού διαδραστικής ενημέρωσης και πολιτισμού που θα ανταποκρίνεται στον θεσμικό του ρόλο και στις προσδοκίες και απαιτήσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Μέσα από τη διαβούλευση, οι πολίτες και οι συλλογικοί φορείς έχουν την δυνατότητα να συμβάλουν στην οριστικοποίηση των προσόντων για την πρόσληψη του προσωπικού, τα οποία να ανταποκρίνονται σε υψηλά διεθνή πρότυπα που ακολουθούν οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς διεθνώς.

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο η ΝΕΡΙΤ ανταποκρίνεται και σε ένα βασικό αίτημα των πολιτών, ποιες δηλαδή προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν όσοι θα υπηρετήσουν το δημοκρατικό αγαθό της δημόσιας ενημέρωσης, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας.

Στην ιστοσελίδα τίθενται προς διαβούλευση τα απαραίτητα προσόντα των προς πρόσληψη υπαλλήλων που θα καλύψουν ειδικότητες εντός (διοίκησης – διαχείρισης, τεχνικούς, πληροφορική) και εκτός ΑΣΕΠ (καλλιτέχνες, δημοσιογράφους), βάσει των προβλεπομένων διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας.

Στόχος είναι να στελεχωθεί ένας νέος – από όλες τις απόψεις – δημόσιος φορέας, με αξιοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες, μακριά από τις αγκυλώσεις και τα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι τον χρηματοδοτούν μέσω του ανταποδοτικού τέλους.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου συνεχίζεται μέσα από την ιστοσελίδα www.opengov.gr/consultations/?p=1744 η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ.

Για να δείτε αναλυτικά το προσοντολογιο για ολες τις ειδικοτητες πατήστε εδώ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close