Επιχειρηματικότητα & Eναλλακτικές Mορφές Τουρισμού

Ένα ακόμη biscotto workshop σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος θα παρουσιαστεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos με θέμα τις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού.

Στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, τα τελευταία χρόνια αναπτύσσονται όλο και πιο συστηματικά οι ειδικές μορφές τουρισμού, που προσφέρουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εμπλουτίσουν τις δραστηριότητές τους με προγράμματα εξειδικευμένων δράσεων.

Ο εναλλακτικός τουρισμός περιλαμβάνει τουριστικές υπηρεσίες, οι οποίες διακρίνονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τα κίνητρα των τουριστών, απευθύνονται σε ένα εξειδικευμένο κοινό, τηρούν τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και συμβάλλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η εκδήλωση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος θέλει να αναδείξει κάποιες από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού μέσα από τις εταιρείες που τον προσφέρουν αλλά και να εστιάσει στην υλοποίηση της ιδέας και του επιχειρείν σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο κλάδο στην Ελλάδα της κρίσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της λειτουργίας των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘MSc in Environmental Management and Sustainability’ (Specialization stream ‘Sustainable Tourism Management) και ‘MSc in Hospitality and Tourism Management’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Ομιλητές
Δρ Κορίνα Κατσαλιάκη | Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Εμμανουήλ Κάϊλας | Thessaloniki Waterways
Ευάγγελος Νομικός | Bike IT
Στέλιος Τσιαλίκης | Trace Your Eco
Τάνια Βλαχομήτρου | dot2dot
Γιούλη Πιλπιλίδου | Places & Flavors

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα κράτησης που θα βρείτε ΕΔΩ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close