Λογιστική και Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΤΟΔΕ) του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, ανακοινώνει την έναρξη της νέας σειράς του μεταπτυχιακού προγράμματος: «Λογιστική και Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών – MSc in Accounting and Control of Businesses and Public Sector», μερικής φοίτησης, διάρκειας 4 εξαμήνων.

Στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και προσωπική συνέντευξη από επιτροπή Καθηγητών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν από 01/03/2016 μέχρι 27/05/2016 στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Α. Υποχρεωτικά

  1. Έντυπη αίτηση που χορηγείται από το ΤΟΔΕ.
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
  3. Αντίγραφο πτυχίου.
  4. Αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων πρώτου πτυχίου.
  5. Αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για όσους έχουν τίτλους αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
  6. Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές ΑΕΙ ή ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων (διατίθενται και σχετικά έντυπα από το ΤΟΔΕ).
  7. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες οπισθογραφημένες.

Β. Προαιρετικά

  1. Αντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου.
  2. Αποδεικτικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας.
  3. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας.

Για έντυπα αιτήσεων και σχετικό πληροφοριακό φυλλάδιο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στη:

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Καραολή και Δημητρίου 80

Πειραιάς 185 34

Τηλ: 210-414 2110, 2113, 2281, 2251, 2158

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close