ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αγγελία αυτή είναι παλαιότερη των δύο μηνών και ενδέχεται να μην ισχύει.

Προγράμματα κατάρτισης για 1.955 πτυχιούχους και εργαζομένους

Δεκάδες θέσεις για πρακτική άσκηση και κατάρτιση προσφέρουν η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ), το υπουργείο Παιδείας και η εταιρεία PepsiCo σε ανέργους και εργαζομένους όλων των ηλικιών.

ΟΚΕ: Προγράμματα κατάρτισης για 1.840 ωφελούμενους, εργοδότες, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα και Λάρισα πραγματοποιεί η ΟΚΕ. Τα προγράμματα με τίτλο: «Ρόλος των κοινωνικών εταίρων και εργαλεία ενδυνάμωσης του κοινωνικού διαλόγου και της προληπτικής διαχείρισης της ενεργού γήρανσης», διάρκειας 100 ωρών, απευθύνονται σε στελέχη και υπαλλήλους συλλογικών φορέων καθώς και σε εργαζόμενους και εργοδότες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο. Πληροφορίες από τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΑΚΜΩΝ (τηλ.: 210 8691000) και την ιστοσελίδα του έργου http://www.active-ageing.gr/portal/.

ΠΕΓΑ: Στην εκπαίδευση αποφοίτων ΑΕΙ σε θέματα κηπευτικών και δενδροκομικών καλλιεργειών αποσκοπεί το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) με τίτλο «Σύγχρονες Τεχνολογίες και Τεχνικές Αειφορικής Παραγωγής Οπωροκηπευτικών», το οποίο υλοποιούν τα τρία μεγαλύτερα Γεωπονικά Ιδρύματα της χώρας. Το πρόγραμμα αφορά 85 πτυχιούχους ΑΕΙ σε συναφή αντικείμενα και θα έχει διάρκεια 150 ωρών, με πέντε σεμιναριακούς κύκλους σπουδών. Βιογραφικά αποστέλλονται έως τις 10 Σεπτεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://pega-sustain.agr.uth.gr/.

PepsiCo: Τέσσερα μονοήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε 30 άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, προσφέρει η εταιρεία PepsiCo, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, PepsiCo School. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κλήρωση και σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν και θα ανακοινωθούν ξεχωριστά για κάθε σεμινάριο. Πληροφορίες, ανακοινώσεις και ηλεκτρονική αποστολή αιτήσεων: www.pepsicoschool.gr.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close