Σεμινάριο για την παραδοσιακή κουζίνα σε χώρους εστιάσης

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η Κοινσέπ “Ελίχρυσος”, το ΚΕΚ Γεννηματάς Α.Ε. Και ο Π.Σ. “Αρχίλοχος” στο πλαίσιο του έργου “Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ανέργων, Εργαζομένων & Αυτοαπασχολούμενων στο Νομό Κυκλάδων” υλοποιούν στην Πάρο το πρόγραμμα κατάρτισης “Παραδοσιακή Κουζίνα σε χώρους εστίασης”.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και θα διεξαχθεί στις 29 & 31 Μαρτίου 2015 στην Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου “Αρχίλοχος” με ελεύθερη συμμετοχή.
ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: Κυριακή – Δευτέρα 16:00 – 21:00
Εκπαιδεύτρια: Κρινά Μαρία

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Πρακτικές κατευθύνσεις για τη χρήση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών στα μενού των εστιατορίων.
• Καταγραφή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων
• Κατάταξή τους ανάλογα με την εποχικότητα και την επάρκεια
• Καταγραφή τοπικών «ξεχασμένων» συνταγών- Πρότυπες συνταγές
• Μελέτη πραγματικών μενού εστιατορίων
• Αρχές σύνθεσης μενού – κοστολόγηση, παραδείγματα
• Επιλογή συνταγών για ένταξη στο μενού
• Δημιουργία ενός πρότυπου μενού

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close