Αποτελέσματα για την «Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας αποφοίτων ΙΕΚ, ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛ»

Αποτελέσματα για την «Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας αποφοίτων ΙΕΚ, ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛ»

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της πράξης «Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ.» που εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους

Οσοι ωφελούμενοι έχετε επιλεγεί θα πρέπει να αποστείλετε εντός 10 ημερών (καταληκτική ημερομηνία αποστολής μέχρι και 21 Φεβρουαρίου 2015) τα παρακάτω δικαιολογητικά στη διεύθυνση:

Τα δικαιολογητικά είναι:

  • Η Αίτηση Συμμετοχής σας
  • Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας
  • Πιστοποιητικό εντοπιότητας
  • Σε περίπτωση που είστε άνεργος εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ, αντίγραφο της εν ισχύ κάρτας ανεργίας σας
  • Αντίγραφο του ατομικού εκκαθαριστικού της εφορίας του οικονομικού έτους 2014 (εισοδήματα 2013) ή σε περίπτωση που δεν υποβάλλετε δήλωση, βεβαίωση από την εφορία για μη δήλωση εισοδήματος Πιστοποιητικά ξένων γλωσσών για τις γλώσσες που δηλώσατε κατά την υποβολή της αίτησής σας
  • Μόνο για αποφοίτους Ι.Ε.Κ.: Βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης στην περίπτωση που δεν έχετε περάσει τις εξετάσεις πιστοποίησης ή βεβαίωση πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. (από τον ΕΟΠΠΕΠ) στην περίπτωση που τις έχετε περάσει
  • Μόνο για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.: Πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας επιπέδου 3 ή 4 Μόνο για αποφοίτους ΕΠΑ.Σ.: Πτυχίο ΕΠΑ.Σ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 801 11 25 255 από σταθερό τηλέφωνο.

Δειτε εδω τα αποτελέσματα

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close