Παράταση για τα «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2014» του ΒΕΘ

Παρατείνεται μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ‘Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2014’

Πρόκεται για έναν καινούργιο θεσμό που εγκαινιάζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να αναδείξει τους… πρωταθλητές της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Τα ‘Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2014’ φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε ετήσιο θεσμό, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2015, οπότε καi θα γίνει η βράβευση τεσσάρων επιχειρήσεων – μελών του ΒΕΘ.

Το ΒΕΘ μέσα από την εν λόγω πρωτοβουλία ευελπιστεί να αναδείξει επιχειρήσεις που καινοτομούν, επενδύουν, κάνουν γνωστή τη χώρα μας στο εξωτερικό με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους, στηρίζουν την οικονομία και την απασχόληση.

Πιο συγκεκριμένα το ΒΕΘ, προκηρύσσει βραβεία:

  •    Καινοτομίας (η καινοτομία δεν σημαίνει απαραίτητα εφεύρεση, νέα τεχνολογία ή πατέντα. Η καινοτομία μπορεί να αφορά προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρηματικά μοντέλα τα οποία δίνουν λύσεις με νέους, αποδοτικότερους τρόπους).
  •    Νέας- Δημιουργικής Επιχείρησης (νέα, δημιουργική επιχείρηση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής).
  •    Εξαγωγικής Δραστηριότητας (επιχείρηση που έχει εστιάσει στην εξωστρέφεια και ο κύριος όγκος των εσόδων της προέρχεται από τις εξαγωγές).
  •    Επιχείρηση – Παράδοση (επιχείρηση που άντεξε στο χρόνο).

Η επιτροπή που θα αναλάβει την εξέταση των αιτήσεων θα αναζητήσει επιχειρήσεις που μπορούν να επιδείξουν:

  1.    καινοτομία
  2.    δημιουργικότητα-φρέσκες ιδέες
  3.    εξαγωγικό προφίλ
  4.    βιωσιμότητα της επιχείρησης
  5.    στήριξη των θέσεων εργασίας
  6.    σταθερότητα στο χρόνο

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου αποστέλλοντας το φάκελο σχετικά με την υποψηφιότητα τους στο public@veth.gov.gr.

Για τυχόν πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον διευθυντή του ΒΕΘ, Γιώργο Φιλιππίδη, στο τηλέφωνο: 2310-277733.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close