Αιτήσεις για 100 θέσεις εποχικών σε δέκα παιδικούς σταθμούς

Αιτήσεις για 100 θέσεις εποχικών σε δέκα παιδικούς σταθμούς

Συνεχίζονται και αυτην την εβδομάδα οι προσλήψεις στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς διαφόρων δήμων. To e-dimosio.gr μαζεψε τις προκηρύξεις δέκα δημων που δέχονται αυτές τις μέρες αιτήσεις για ειδικοτητες όπως: Βρεφονηπιοκοι, βοηθοί βρεφοκόμοι, μαγειρες, νηπιαγωγοί, ψυχολόγοι, γιατροί, καθαριστές, κ.α.

4 προσλήψεις στο Δήμο Παιανίας

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 19/9.

O ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π. «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας Δήμου Παιανίας», που εδρεύει στην Παιανία, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΔΕ Μαγείρων
  • 3 ΥΕ Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:«Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Παιανίας», Παπαφλέσσα 12 & Δροσίνη 1, Τ.Κ.:19002, υπόψιν κας Χουχουλή Ελένης (τηλ. επικοινωνίας:2106641062).

5 βρεφονηπιοκόμοι στο Δήμο Παιανίας

ΤΟ ΝΠΔΔ Φορέας Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας Δήμου Παιανίας ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά πέντε (5) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας Δήμου Παιανίας, που εδρεύει στην Παιανία, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Απασχόληση, Διαπαιδαγώγηση και Φροντίδα νηπίων», συνολικής διάρκειας έως 31/7/2014. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

  • 5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Φορέας Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας Δήμου Παιανίας, Παπαφλέσσα 12 & Δροσίνη 1, Τ.Κ. 19002 Παιανία, υπόψιν κας Χουχουλή Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 210 6641062).

2 προσλήψεις στο Δήμο Φαρσάλων

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 22/9

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού Πολιτισμού- Αθλητισμού- Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑΔΦ), που εδρεύει στα Φάρσαλα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 1 ΥΕ Βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Οργανισμός Πολιτισμού- Αθλητισμού- Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων» (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ.), Πατρόκλου 3, Τ.Κ.40300 Φάρσαλα, υπόψη κας Ε. Γκίτση και του κου Καραγιάννη Ζήση (τηλ. επικοινωνίας: 2491350141 & 2491350142).

23 προσλήψεις στο Δήμο Γλυφάδας

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 19/9.

To Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «Κ.Α.Π.ΠΑ.» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση» Δήμου Γλυφάδας, που εδρεύει στην Γλυφάδα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ
  • 6 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  • 8 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ
  • 2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
  • 6 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ (ΕΣΩΤ. ΧΩΡΩΝ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Π.Π.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Β. Τσιτσάνη & Καραϊσκάκη 34, Τ.Κ.166 75 – Γλυφάδα, απευθύνοντάς την υπόψη κ. Γουναρίδη Αναστασίου (τηλ. επικοινωνίας: 210-9602130).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

10 θεσεις στους παιδικούς σταθμούς Αγίου Νικολάου

Ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου ( Ο.Κ.Υ..Α.Ν.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου, που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ Ψυχολόγων
  • 2 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
  • 1 ΤΕ Φυσικοθεραπευτών
  • 1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 2  ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • 1 ΔΕ Μαγείρων
  • 2 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ
ΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ο.Κ.Υ.
.Α.Ν.), Κ. Κοζύρη 18, Τ.Κ.: 72100 Άγιος Νικόλαος Κρήτης, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Αποστολάκη Ευτυχίας( τηλ. επικοινωνίας: 2841086090-86100, e-mail: okydan2011@gmail. com).

Βρεφονηπιοκομος στο Δήμο Στυλίδας

Ο Δήμος Στυλίδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Στυλίδας που εδρεύει στη Στυλίδα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμος

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Στυλίδας, Ελ. Βενιζέλου 31, Τ.Κ. 35300 Στυλίδα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας υπόψιν κ. Στεργίου Βασίλη (τηλ. επικοινωνίας: 2238350109).

4 Βρεφονηπιοκομοι στο Δήμο Νέας Σμύρνης

ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΝΠΔΔ «Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) ΝΠΔΔ στο Δήμο Ν. Σμύρνης», που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

4 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων <<ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ>> Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Νέας Σμύρνης, Βάρνης 1, Τ.Κ.17124 Ν. Σμύρνη, υπόψιν κ. Α. Μπαντέσκα (τηλ. Επικοινωνίας : 210-9335948 & 210-9319188). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

42 θέσεις στους παιδικούς σταθμούς Ανω Λιοσίων

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 25/9

Το ΝΠΔΔ «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, που εδρεύει στην Πλ. Ηρώων Άνω Λιόσια, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

20 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων
5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
7 ΔΕ Μαγείρων
10 ΥΕ Καθαριστών/στριών Εσωτερικών Χώρων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: : (για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων), Σ. Μηγιάκη & Β. Λεωνίδη, Τ.Κ.133 41 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, υπόψη κας Σκλαβούνου Ζαχαρούλας (τηλ. επικοινωνίας: 210 2484781).

4 προσλήψεις στο Δήμο Θήβας

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 25/9.

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας», που εδρεύει στη Θήβα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 2 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  • 1ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
  • 1 ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ 3, Τ.Κ. 32 200 ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, υπόψιν κ. Μπάκα Κων/νου (τηλ. επικοινωνίας: 2262023970).

3 θεσεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Φυλής

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 25/9.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Α΄ Παιδικός Σταθμός Δήμου Φυλής» ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τρία (3) άτομα για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Α’ Παιδικός Σταθμός Δήμου Φυλής», που εδρεύει στη Δημοτική Ενότητα Φυλής του Δήμου Φυλής του Νομού Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων:  α) «Διαπαιδαγώγηση νηπίων» και β) «Βοηθητικές εργασίες σε θέματα διαπαιδαγώγησης των παιδιών προσχολικής ηλικίας», συνολικής διάρκειας ως αναλύεται κατωτέρω. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

  • 1 ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
  • 2 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ- ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Α’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ», Κεντρική Πλατεία Δημοτικής Ενότητας Φυλής, όπισθεν Δημοτικού Καταστήματος, Τ.Κ. 13351, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα υπόψιν κας Ειρήνης Λιάκου (τηλ. επικοινωνίας: 210-2412930). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

2 προσλήψεις στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ», που εδρεύει στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
  • 1 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, Τ.Κ. 73001, απευθύνοντάς την στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, υπόψιν κου ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 2823340210/2823340300). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close