Αιτήσεις στο Δημόσιο για 436 θέσεις εργασίας

Αιτήσεις δέχονται μέσα στην εβδομάδα αυτη οι παρακάτω για την πρόσληψη 436 θέσεων εργασίας σε δημόσιες υπηρεσίες. Δειτε αναλυτικά τις θέσεις ανά φορέα παρακάτω:

Β’ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ : Πρόσληψη 20 ατόμων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη Εποχικών ή παροδικών αναγκών της Β΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή , στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Β΄ ΕΠΚΑ, Λεωφ. Συγγρού 98-100, Τ.Κ. 11741, Αθήνα, Απευθύνοντάς την υπόψη κυρίας Κυριακής Τσοπέη (τηλ. επικοινωνίας: 210 3240563, εσωτ. 109). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : από 26.6.2014 έως 7.7.2014, τις εργάσιµες ηµέρες και από ώρα 09:30 έως 13:30

Δήμος Σικυωνίων : Πρόσληψη 20 ατόμων

Ο Δήμος Σικυωνίων ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Σικυωνίων, που εδρεύει στο Κιάτο.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από

αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σικυωνίων, Γ.Γεννηματά 2, Τ.Κ 20200 Κιάτο, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα υπόψιν κ.Γεωργίου Βλάσιου (τηλ. επικοινωνίας: 2742360148). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 25-6-2014 έως και 4-7-2014

 

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων : Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, που εδρεύει στο Βουργαρέλι Νομού Άρτας και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1ΔΕ28 Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Φορτωτή Εκσκαφέα)

1ΥΕ16 Εργατών –ριών Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων, Βουργαρέλι, Τ.Κ 470 45 Ν. Άρτας απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Κωνσταντίνου Λαμπράκη (τηλ. επικοινωνίας: 2685360215). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 27-6-2014 έως και 7-7-2014

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Πρόσληψη 9 ατόμων

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππάανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, που εδρεύει στο Χρυσό Σερρών και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργων
  • 2ΔΕ Οδηγοί Αποριμματοφόρων
  • 6ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Εμμανουήλ Παππά, Χρυσό Σερρών, Τ.Κ 620 46, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κ. Χρήστου Κίτσιου (τηλ. επικοινωνίας: 2321352623). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 25-6-2014 έως και 4-7-2014

Ιωαννίνων-Επιτροπή Ερευνών: Σύμβαση μίσθωσης έργου

Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Epirus on Androids: Έμπιστη, με Διαφύλαξη της Ιδιωτικότητας και Αποδοτική Διάχυση Πληροφορίας σε Κοινωνικά Δίκτυα με Γεωγραφικές Εφαρμογές» και συγκεκριμένα του υποέργου «Epirus on Androids: Έμπιστη, με Διαφύλαξη της Ιδιωτικότητας και Αποδοτική Διάχυση Πληροφορίας σε Κοινωνικά Δίκτυα με Γεωγραφικές Εφαρμογές» (Επιστημονικά Υπεύθυνη: Καθηγήτρια Ευαγγελία Πιτουρά), του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΕΙΡΟΣ 2007 – 2013, το οποίο χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν πρόταση για την σύναψη 2 (δύο) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7, παρ. 4Α της ΚΥΑ 679/96, όπως κυρώθηκε με το Νόμο 3794/2009 και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Νόμου 4076/10-8-2012 για το παρακάτω έργο: «Πειραματική αξιολόγηση αλγορίθμων ανάλυσης μεγάλων γράφων για επεξεργασία δεδομένων κοινωνικών δικτύων στην πλατφόρμα map-reduce (μέρος του πακέτου εργασίας Ε2)» Σύμφωνα με την απόφαση εκτέλεσης με ίδια μέσα του Υποέργου:

• οι εκτιμώμενοι ανθρωπομήνες απασχόλησης ορίζονται σε 10 Ανθρωπομήνες και

• αμοιβή το ποσό των 12.000,00 Ευρώ

Υποβολή πρότασης :

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν ειδικό έντυπο υποβολής πρότασης στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το ειδικό έντυπο υποβολής πρότασης θα πρέπει να συνοδεύεται από την πρόταση του ενδιαφερόμενου (κείμενο στο οποίο τεκμηριώνει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι είναι κατάλληλος να υλοποιήσει το ανατιθέμενο έργο της Πρόσκλησης), βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν τα παραπάνω προσόντα. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 1ος όροφος του Κτηρίου του Διοικητηρίου των Β΄ Φοιτητικών Κατοικιών, Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα, Τ.Κ. 451 10, το αργότερο μέχρι και την 9/7/2014 (από 24-6-2014 έως και 9-7-2014).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26510-08805.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λειβαδιάς: Πρόσληψη 4 ατόμων

Η Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης – Αποχέτευσης Λειβαδειάς ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών έκαστος για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών που εδρεύει στη Λιβαδειά και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, ατόμων:

4ΥΕ Εργάτες Ύδρευσης – Αποχέτευσης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, Δημ. Γ. Περγαντά 4 και ειδικότερα στο Γραφείο της Γραμματείας, εντός δέκα (10) ημερών.Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 30-6-2014 έως και 9-7-2014.

 

Δήμος Αγίας Παρασκευής : Πρόσληψη 14 ατόμων

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευήςανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας διάρκειας δύο (2) μηνών, που εδρεύει στην Αττική και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 12 ΥΕ Εργάτες
  • 1ΔΕ Οδηγός
  • 1ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργου (για το πυροσβεστικό όχημα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος (Γραφείο Πρωτοκόλλου) επί της Λ.Μεσογείων 415-417, πληροφορίες κ. Δ. Δημητράντζος). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 25/06/2014 έως 01/07/2014 και ώρες 8.00 έως 14.30

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Ανατολικής Μάνης: Πρόσληψη 8 ατόμων

Η Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Ανατολικής Μάνης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών ανταποδοτικού χαρακτήρα συνολικά οκτώ (8) ατόμων και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, ατόμων:

8 ΥΕ Εργάτες Ύδρευσης – Αποχέτευσης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ΔΕΥΑΑΜ, έδρα Γύθειο Λακωνίας, Ι. Ξανθάκη, Τ.Κ. 232 00 και ειδικότερα στον κ. Τσιγκάκο Ζαχαρία (τηλέφωνο: 2733024393). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 27-6-2014 έως και 4-7-2014.

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού : Πρόσληψη 3 ατόμων

Η Δ/νση Αναστηλώσεως Αρχαίων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που εδρεύει στην Αθήνα ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Υποέργου 2 «Στερέωση και αποκατάσταση ΒΑ Πύργου Αιγοσθένων» του ενταγμένου στο Π.Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013» έργου «Σωστικές εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης του ΒΑ πύργου Αιγοσθένων».συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού τριών (3)ατόμων:

  • 1ΤΕ-Συντηρητής Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης(Ομάδα Α με εξειδίκευση στην πέτρα)
  • 2ΥΕ- Ειδικευμένοι εργάτες με εξειδίκευση σε αναστηλωτικές – οικοδομικές εργασίες

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως,είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Υπηρεσίας, στην διεύθυνση: Πλατεία Καρύτση 12, 105 61, Αθήνα, υπόψη κας Ε.Κονδύλη (τηλ. επικοινωνίας 210 3232922), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρησης της προκήρυξης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/find/unit:586 ), και το διαδικτυακό κόμβο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (http://www.yppo.gr, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) καθώς και της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων Υπηρεσίας.Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 25/06/2014 έως και 01/07/2014

10η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων: Πρόσληψη 12 ατόμων

Η 10η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που εδρεύει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων για τέσσερις (4) μήνες για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της 10ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, οδός Πολυτεχνείου 12, ΤΚ.63100, (για τις ανάγκες αυτής, σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία που εδρεύουν στο νομό Χαλκιδικής).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 10η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Πολυτεχνείου 12, 63100, Πολύγυρος Χαλκιδικής, υπόψη κ. Μιχαήλ Αικατερίνης (τηλ. επικοινωνίας: 23710-22060) (πληροφορίες δίνονται και στο Τεχνικό Γραφείο Αγ.Όρους: 2310-285163). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα καταστήματα της υπηρεσία μας όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας, Αριστοτέλη και Σιθωνίας όπου αυτά εδρεύουν, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων – Διαγωνισμών Φορέων – Εποχικού (ΣΟΧ)· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι – Ανεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων – Διαγωνισμών Φορέων – Εποχικού (ΣΟΧ).

Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής (ΚΔΕΜ) : Πρόσληψη 2 ατόμων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου Μεσογαίας [για το υποκατάστημα της Πλαζ Αυλακίου Πόρτο-Ράφτη], που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (ΚΔΕΜ) (Δημαρχείο Μαρκοπούλου), Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, Τ.Κ.: 19003 Μαρκόπουλο υπόψιν κας Μαρίας Μαργέτη (τηλ. επικοινωνίας: 22990-20128) Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 7/7/2014.

16η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων: Πρόσληψη 4 ατόμων

Η 16η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου «Εργασίες ευ̟ρε̟ισµούκαθαρισµού του αρχαιολογικού χώρου της Σέτινας και περίφραξη του χώρου της µονόχωρης βασιλικής ̟που βρίσκεται εντός του αρχαιολογικού χώρου».

  • Μία (1) θέση ΠΕ Αρχαιολόγων
  • Μία (1) θέση ∆Ε Εργατοτεχνιτών και ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευµένων Εργατών
  • ∆ύο (2) θέσεις ΥΕ Ειδικευµένων Εργατών

Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς ̟πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδροµείου έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Υ̟πηρεσίας µας στην διεύθυνση: Μητρο̟πόλεως 25,Καστοριά 52100 υπόψη κας Κοντοπούλου Αγορίτσας τηλ. 2467088200, ή στα Γραφεία της 16ης ΕΒΑ στην Καστοριά, από 26/06/2014 έως και 02/07/2014) από τις 09:00 π.μ. έως και τις 13:00 µ.µ..

Δήμος Πηνειού : Πρόσληψη 7 ατόμων

Ο Δήμος Πηνειούανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών του Δήμου Πηνειού, που εδρεύει στην πλατεία Ηρώων στη Γαστούνη του Νομού Ηλείας και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 5ΥΕ Συνοδοί Απορριμματοφόρων
  • 1ΔΕ 29 Οδηγοί φορτηγού – απορ/ρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1ΔΕ 29 Οδηγοί φορτηγού – απορ/ρου (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πηνειού, Κτήριο Σισίνη Τ. Κ.: 27300 Γαστούνη, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψη κου Παναγιώτη Σπηλιόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2623360767). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 27/06/2014 έως και 08/07/2014

Δήμος Μύκης : Πρόσληψη 5 ατόμων

Ο Δήμος Μύκηςανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών διάρκειας δύο (2) μηνών του Δήμου Μύκης, που εδρεύει στη Σμίνθη του Νομού Ξάνθης και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 4ΥΕ Εργατών/τριών
  • 1ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργων (JCB)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της πηρεσίας μας , Σμίνθη Ξάνθης και ειδικότερα στην υπηρεσία Προσωπικού, αρμόδιος : κ. Βασίλειος Μωϋσίδης (τηλ. 25413 52336) ή Μαρία Κύρου (25413 52337) εντός προθεσμίας πέντε (5) πέντε ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος.Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 27/06/2014 έως και 01/07/2014

Δήμος Σάμου : Πρόσληψη 30 ατόμων

Ο Δήμος Σάμουανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οκτώ (8) μηνών του Δήμου Σάμου, που εδρεύει στη Σάμο και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 3ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 27 ΥΕ Εργάτες καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σάμου, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 83100 Σάμος,

Νομός Σάμου, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κ.κ. Tριτσινιώτου Γραμματικής, Αντωνακάκη Ευτυχίας, Γκόλφη Βασιλείας ή Λαδικού Σταματίας (τηλ. επικοινωνίας: 2273350121-122 & 2273350161).Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 01/07/2014 έως και 10/07/2014

 

Δήμος Πεντέλης : Πρόσληψη 22 ατόμων

Ο Δήμος Πεντέλης ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού 22 ατόμων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δίµηνης διάρκειας, για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών με ειδικότητα ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του ∆ήµου , οδός Καλαµβόκη αριθ.: 2α Μελίσσια Τ.Κ. 15127 (τηλ. επικοινωνίας 2132050077) , που αρχίζει την 26Η Ιουνίου 2014 ηµέρα Πέµπτη και λήγει την 1η Ιουλίου 2014, ηµέρα Τρίτη

Πρόσκληση (Αριθµός 1ΓΛ/2014) πλήρωσης θέσεων του κλάδου ΠΕ Δηµοσιονοµικών : 60 άτομα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων του κλάδου ΠΕ ∆ηµοσιονοµικών της Γενικής Γραµµατείας ∆ηµοσιονοµικής Πολιτικής/Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του Υπουργείου Οικονοµικών.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους ενδιαφερόµενους που περιλαµβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δηµοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 µέχρι και την 31.12.2012 καθώς και όσους έχουν διατεθεί προς διορισµό σε αντικατάσταση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων µε απόφαση Τµήµατος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστηµα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδ. δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν διορίστηκαν, να υποβάλουν Αίτηση−Υπεύθυνη ∆ήλωση καθώς και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, σύµφωνα µε τους όρους της παρούσας πρόσκλησης για την πλήρωση εξήντα (60) θέσεων Πανεπιστηµιακής (Π.Ε.) Εκπαίδευσης του κλάδου ∆ηµοσιονοµικών για τη στελέχωση της Κεντρικής και των Περιφερειακών υπηρεσιών της Γενικής Γραµµατείας ∆ηµοσιονοµικής Πολιτικής/Γ.Λ.Κ.

Προθεσµία υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής : Η προθεσμία λήγει µε την πάροδο της 21ης Ιουλίου 2014, ηµέρα ∆ευτέρα.

25 προσλήψεις στο Δήμο Αλίμου

Ο Δήμος Αλίμου ανακοινώνειτην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αλίμου, που εδρεύει στον Άλιμο, και συγκεκριμένα των εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 18 ΥΕ16 Εργάτες Καθαριότητας – Συνοδοί Απορριμματοφόρου
  • 4 Οδηγούς απορριμματοφόρων ΔΕ (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 2 Οδηγούς απορριμματοφόρων ΔΕ κατηγορίας Γ’ + Ε’ (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργων (J.C.B.)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση :   Αριστοτέλους 53, Τ.Κ. 17455 Άλιμος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Θ. Βασιλακάκη (τηλ. επικοινωνίας: 213-2008068).

55 προσλήψεις στο Δήμο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, που εδρεύει στο Πανόραμα και συγκεκριμένα τους εξής:

  • 12 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων – Φορτηγών ( με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 2 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων (Φορτωτών – εκσκαφέων)
  • 2 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων (σαρώθρου)
  • 39 ΥΕ Εργατών-τριών καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος
Πυλαίας-Χορτιάτη, Αποστόλου Σαμανίδη 21, Τ.Κ. 55236, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κ. Τσαβδαρίδου Ελπίδας, κ. Ζγουρή Γεώργιου, κ. Καρακίτσιου Χριστίνας, κ. Παναγιώτου Ευαγγελία (τηλ. επικοινωνίας: 2313301022, 2313301023, 2313301049, 2313301072).

18 προσλήψεις στο Δήμο Καλαμπάκας

Ο ∆ήμος Καλαμπακας ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του ∆ήµου Καλαµπάκας.

  • 6 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
  • 6 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (συνοδοί απορριµµατοφόρων)
  • 1 ∆Ε Ο∆ΗΓΟΙ (µε κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1 ∆Ε ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΟΜΑ∆ΑΣ Ε΄ ΤΑΞΗΣ Γ΄ & ΟΜΑ∆ΑΣ Ζ΄ ΤΑΞΗΣ Γ΄)
  • 1 ∆Ε ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΟΜΑ∆ΑΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ ∆΄)

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Καλαµπάκας, Ευθ. Βλαχάβα 1 Τ.Κ. 42200, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού, υπόψιν κας Πελεκάνη Χριστίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2432350252).

26 προσλήψεις στο Δήμο Παλλήνης Αττικής

Ο Δήμος Παλλήνης ανακοινώνει την πρόσληψη 26 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου. Οι θέσεις ειναι οι εξής:

22 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
4 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση Ιθάκης 12, ΤΚ 15344Επικοινωνία: 210-6604627, 210-6604632, 210-6604631.

69 προσλήψεις αρχαιολόγων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Η Διεύθυνση Εθνικού Αρχείου Μνημείων θα προσλάβει 69 αρχαιολόγους με εξειδίκευση:

α) την Προϊστορική Αρχαιολογία ή την Αρχαιολογία των Ιστορικών Χρόνων (Πρωτογεωμετρικής έως και Ρωμαϊκής περιόδου),
β) την Αρχαιολογία των Ιστορικών Χρόνων (Πρωτογεωμετρικής έως και Ρωμαϊκής περιόδου),
γ)την Προϊστορική Αρχαιολογία,
δ) την Αρχαιολογία της Βυζαντινής ή/ και Μεταβυζαντινής περιόδου,
ε) την Λιθοτεχνία της Παλαιολιθικής ή /και Νεολιθικής περιόδου,
στ) την Αρχαιοζωολογία,
ζ) την Νομισματική (Αρχαίων ή/ και Βυζαντινών/Μεταβυζαντινών χρόνων),
η) την Αρχαία Ελληνική Επιγραφική,
θ) την Ιαπωνική Πολιτιστική Κληρονομιά.

Το προσωπικό προσλαμβάνεται για τις ανάγκες εκτέλεσης του υποέργου «Συντονισμός Εργασιών Ψηφιοποίησης και Τεκμηρίωση Ακατάγραφων Κινητών Μνημείων» του έργου «Εμπλουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και Ανάπτυξη Νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων» για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι τη λήξη του έργου.

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα εργασθεί σε μουσεία, συλλογές, εγκαταστάσεις, αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία αρμοδιότητας των Β΄ Ε.Π.Κ.Α., Γ΄ ΕΠΚΑ, Δ΄ Ε.Π.Κ.Α., Ε΄ Ε.Π.Κ.Α., ΣΤ΄ Ε.Π.Κ.Α., Ζ΄ Ε.Π.Κ.Α., Η΄ Ε.Π.Κ.Α., Θ΄ Ε.Π.Κ.Α., Ι΄ ΕΠΚΑ, ΙΑ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΙΒ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΙΓ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΙΔ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΙΕ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΙΖ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΙΗ Ε.Π.Κ.Α., ΙΘ΄ Ε.Π.Κ.Α., Κ΄ ΕΠΚΑ, ΚΑ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΚΒ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΚΓ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΚΔ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΚΕ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΚΖ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΚΗ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΚΘ΄ ΕΠΚΑ, Λ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΛΑ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΛΒ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΛΓ΄ Ε.Π.Κ.Α.,   ΛΔ’ Ε.Π.Κ.Α., ΛΕ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΛΣΤ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΛΖ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΛΗ΄ Ε.Π.Κ.Α., ΛΘ΄ Ε.Π.Κ.Α., 1ης Ε.Β.Α., 2ης Ε.Β.Α., 3ης Ε.Β.Α, 4ης Ε.Β.Α., 5ης Ε.Β.Α., 6ης Ε.Β.Α., 7ης Ε.Β.Α., 8ης Ε.Β.Α., 10ης Ε.Β.Α., 11ης Ε.Β.Α., 12ης Ε.Β.Α., 13ης Ε.Β.Α., 14ης Ε.Β.Α., 15ης Ε.Β.Α., 16ης Ε.Β.Α., 17ης Ε.Β.Α., 18ης Ε.Β.Α., 19ης Ε.Β.Α., 20ης Ε.Β.Α., 21ης Ε.Β.Α., 22ης Ε.Β.Α., 23ης Ε.Β.Α., 24ης Ε.Β.Α., 25ης Ε.Β.Α., 26ης Ε.Β.Α., 28ης Ε.Β.Α., καθώς και στην Εφορεία Παλαιοανθωπολογίας-Σπηλαιολογίας Νότιας Ελλάδος, σε μουσεία και εγκαταστάσεις αρμοδιότητας της Εφορείας Παλαιοανθωπολογίας-Σπηλαιολογίας Βόρειας Ελλάδος, στο Νομισματικό Μουσείο, στο Επιγραφικό Μουσείο και στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από 27/6/2014 έως και 3/7/2014 κατά τις ώρες 9:00 – 15:00, είτε αυτοπροσώπως από τους υποψήφιους, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να φέρουν ταχυδρομική σφραγίδα έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα γραφεία της Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων (Αγίων Ασωμάτων 11, 10553, Αθήνα, 3ος όροφος). Σχετικά έντυπα αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία της Γραμματείας της Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων και στον διαδικτυακό κόμβο της Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων.

Προκήρυξη 

Πρότυπο Αίτησης (doc) 
Πληροφορίες:
Γραμματεία της Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων
Τηλέφωνα 2103358000 , 2103358155

30 προσλήψεις στο Σιθωνίας

Ο Δήμος Σιθωνίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Σιθωνίας Νομού Χαλκιδικής που εδρεύει στην Νικήτη Χαλκιδικής και συγκεκριμένα τους εξής:

  • 2 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 4 ΔΕ 29 Οδηγοί Απορριμματοφόρου (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 24 ΥΕ Εργατών-τριών καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρου)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 1) Δημοτική Ενότητα Σιθωνίας, Τ.Κ. 630 88 Νικήτη, απευθύνοντας την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Χολογγούνη Αθανασίας (τηλ. επικοινωνίας: 23753-50105 50100) ή 2) Δημοτική Ενότητα Τορώνης, Τ.Κ. 630 72 Συκιά, απευθύνοντας την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Μαρία Κοκκώνη (τηλ. επικοινωνίας: 23753-50200-201). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close