12 θέσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο ΤΕΙ Αθήνας

Το Τ.Ε.Ι. Αθήνας προκηρύσσει την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π)  στα Τμήματα:

1.  ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε

ΤΟΜΕΑΣ «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»

Μία  (1)  θέση  Ε.Π  βαθμίδας  Αναπληρωτή  Καθηγητή  με  γνωστικό  αντικείμενο:  «Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών με έμφαση στη Μελέτη Επιδημιολογικών Φαινομένων στο Γεωγραφικό Χώρο».

2. ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ  ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Α΄ ΤΟΜΕΑΣ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Μία (1) θέση Ε.Π βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Ακτινολογία».

3.  ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Α΄ ΤΟΜΕΑΣ «ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Μία  (1)  θέση  Ε.Π  βαθμίδας  Αναπληρωτή  Καθηγητή  με  γνωστικό  αντικείμενο:  «Πρωτοβάθμια Νοσηλευτική Φροντίδα Υγείας στην Κοινότητα – Χρήση Φαρμάκων».

4.  ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 

ΤΜΗΜΑ  ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Μία (1) θέση Ε.Π βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών – Εκτυπώσεις – Έντυπη Συσκευασία».

5.  ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Β΄ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Μία (1) θέση Ε.Π βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Ελεύθερο Σχέδιο – Χρώμα».

6.  ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε

ΤΟΜΕΑΣ «ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ & ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ»

Μία (1) θέση Ε.Π βαθμίδας Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Υδραυλική με έμφαση στη Μηχανική των Θαλασσίων Έργων».

7.  ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Β΄ ΤΟΜΕΑΣ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ)

Μία (1) θέση Ε.Π βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Παθολογική Νοσηλευτική».

8.  ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ «ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ».

Μία  (1)  θέση  Ε.Π  βαθμίδας  Αναπληρωτή  Καθηγητή  με  γνωστικό  αντικείμενο:  «Φυσιολογία Στοματογναθικού Συστήματος – Συγκλεισιολογία.

9.   ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε

Β΄ ΤΟΜΕΑΣ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ».

Μία (1) θέση Ε.Π βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Σχεδιασμός & Κατασκευή Συστημάτων Ανάλυσης Εικόνας στην Τεχνολογία Ιατρικών Οργάνων».

10.  ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε

ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ «ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΗΣ»

Μία (1) θέση Ε.Π βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Έλεγχος Δομικών Φερόντων Στοιχείων με έμφαση στη Χρήση Ηλεκτρικών Μεθόδων».

11.  ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Α΄ ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Μία  (1)  θέση  Ε.Π  βαθμίδας  Αναπληρωτή  Καθηγητή  με  γνωστικό  αντικείμενο:  «Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία».

12.  ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Α΄ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  «ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

Μία (1) θέση Ε.Π βαθμίδας Eπίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Φυσικοθεραπεία σε Μυοσκελετικά Προβλήματα Αρθρώσεων».

Σχετικά με τα προσόντα των υποψηφίων σημειώνεται ότι ισχύουν τα ακόλουθα:

Α. Προϋπόθεση για την εκλογή Καθηγητή, Αναπληρωτή Καθηγητή και Επίκουρου Καθηγητή Τ.Ε.Ι είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος. Η διδακτορική διατριβή, και το όλο

ερευνητικό ή επιστημονικό έργο των υποψηφίων πρέπει να είναι συναφή με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που πρόκειται να πληρωθεί.

Β. Τα ελάχιστα προσόντα που απαιτούνται για την εκλογή είναι τα ακόλουθα:

Βαθμίδα Καθηγητή Τ.Ε.Ι. 

α) Επτά τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας, από τα οποία δύο τουλάχιστον να έχουν διανυθεί σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων παραγωγικών μονάδων ή, αναλόγως με τη φύση της θέσης που προκηρύσσεται, ισόχρονη εργασία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα ή συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα ή συνδυασμός των ανωτέρω δραστηριοτήτων, αντίστοιχων, σε κάθε περίπτωση, με το επιστημονικό επίπεδο και το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται. Η  ανωτέρω  επαγγελματική  δραστηριότητα  μπορεί  να  περιλαμβάνει  μέχρι  τρία έτη  αυτοδύναμη διδασκαλία, στην οποία συμπεριλαμβάνεται τεκμηριωμένη συμβολή στη διαμόρφωση δύο τουλάχιστον μαθημάτων. Η διδασκαλία αυτή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί στο γνωστικό αντικείμενο του τομέα, μετά την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος και σε Πανεπιστήμια ή ΤΕΙ ή ομοταγή Ιδρύματα του εξωτερικού.   β) Πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους, από τις οποίες ένας αριθμός  πρέπει  να  είναι  αυτοδύναμος  ή  πρωτότυπες  επιστημονικές  μονογραφίες,  πέρα  από  τη διδακτορική διατριβή. Ένα μέρος των δημοσιεύσεων αυτών μπορεί, κατά την κρίση του Εκλεκτορικού Σώματος, να αντικατασταθεί με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή καινοτομίες που έχουν εφαρμοσθεί στην παραγωγή. Το συνολικό ερευνητικό έργο του υποψηφίου πρέπει να έχει αναγνωρισθεί διεθνώς για τη συμβολή του στην πρόοδο της επιστήμης ή το εφαρμοσμένο έργο του πρέπει να έχει αναγνωρισθεί και χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή.

Βαθμίδα  Αναπληρωτή Καθηγητή Τ.Ε.Ι.

α) Πέντε τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας καταλλήλου υψηλού επιπέδου ή αναλόγως με τη φύση της θέσης που προκηρύσσεται, ισόχρονη εργασία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα ή συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα ή συνδυασμός των ανωτέρω δραστηριοτήτων, αντιστοίχων  σε  κάθε  περίπτωση,  με το  επιστημονικό  επίπεδο  και  το  γνωστικό αντικείμενο  της  θέσης  που  προκηρύσσεται.  Η  ανωτέρω  επαγγελματική  δραστηριότητα  μπορεί  να περιλαμβάνει μέχρι δύο έτη αυτοδύναμη διδασκαλία μετά την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος, στο γνωστικό αντικείμενο του Τομέα σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού.

β) Πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους, από τις οποίες ένας αριθμός πρέπει να είναι αυτοδύναμος, ή πρωτότυπη επιστημονική μονογραφία, πέρα από τη διδακτορική διατριβή. ΄Ενα μέρος των δημοσιεύσεων αυτών μπορεί, κατά την κρίση του εκλεκτορικού σώματος, να αντικατασταθεί με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή καινοτομίες που έχουν εφαρμοσθεί στην παραγωγή. Το συνολικό ερευνητικό και εφαρμοσμένο έργο του υποψηφίου πρέπει να έχει συμβάλει στην πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας ή να αναγνωρίζεται από άλλους ερευνητές.

Βαθμίδα  Επίκουρου Καθηγητή Τ.Ε.Ι

α) Τέσσερα τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας καταλλήλου επιπέδου ή, αναλόγως με τη φύση της θέσης που προκηρύσσεται, ισόχρονη εργασία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα ή συμμετοχή  με  αμοιβή  σε  οργανωμένα  ερευνητικά  προγράμματα  ή  συνδυασμός  των  ανωτέρω δραστηριοτήτων,  αντίστοιχων  σε  κάθε

περίπτωση,  με  το  επιστημονικό  επίπεδο  και  το  γνωστικό αντικείμενο  της  θέσης  που  προκηρύσσεται.  Η  ανωτέρω  επαγγελματική  δραστηριότητα  μπορεί  να περιλαμβάνει  μέχρι  δύο  έτη  αυτοδύναμη  διδασκαλία  στο  γνωστικό  αντικείμενο  του  Τομέα  σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού.

β)  Συναφή  προς  το  αντικείμενο  της  θέσης  που  προκηρύσσεται  επιστημονική  δραστηριότητα σχεδιασμού και εκτέλεσης ερευνητικών έργων, η οποία αποδεικνύεται από τρεις τουλάχιστον πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους.

Γ.  α) Όπου γίνεται αναφορά σε  διδακτορικό δίπλωμα, εάν πρόκειται για τίτλους ιδρυμάτων εξωτερικού, πρέπει οι τίτλοι αυτοί να έχουν αναγνωρισθεί ως ισότιμοι προς τους αντίστοιχους τίτλους του εσωτερικού.

β) Ως επαγγελματική δραστηριότητα που απαιτείται ως προσόν για την κατάληψη θέσης Ε.Π. δεν συνυπολογίζεται αυτή που τυχόν αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του χρόνου σπουδών για τη λήψη του απαιτούμενου διδακτορικού διπλώματος και συνδέεται με σχετική υποχρέωση που επιβάλλουν τα σχετικά μεταπτυχιακά προγράμματα ή οι σπουδές.

γ) Όπου προβλέπονται αυτοδύναμες δημοσιεύσεις, νοούνται και οι δημοσιεύσεις στις οποίες ο υποψήφιος είναι ο κύριος ερευνητής.

Δ.    Μέλη του Ε.Π δεν μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για κατάληψη θέσης Ε.Π. ίδιας ή ανώτερης βαθμίδας στο ίδιο ή άλλο Τ.Ε.Ι, εάν δεν περάσουν τρία έτη από το διορισμό τους στο Τ.Ε.Ι. που υπηρετούν.

Ε.     Πέρα από τα ειδικά αυτά προσόντα οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν και τα γενικά προσόντα που προβλέπονται από τον υπαλληλικό κώδικα για το διορισμό δημοσίων υπαλλήλων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

1. Αίτηση (διατίθεται σχετικό έντυπο)

2. Αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών των υποψηφίων.

3. Βιογραφικό σημείωμα με συνοπτική ανάλυση των επιστημονικών εργασιών τους.

4. Διδακτορική διατριβή.

Το βιογραφικό σημείωμα, η συνοπτική ανάλυση των επιστημονικών εργασιών καθώς και η διδακτορική διατριβή κατατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή, για παράδειγμα σε CD  ή άλλο αποθηκευτικό μέσο. Τα αντίτυπα έντυπης μορφής των δικαιολογητικών αυτών θα βρίσκονται στη Γραμματεία του Τμήματος και θα είναι στη διάθεση όλων των μελών της επιτροπής επιλογής ή εξέλιξης καθώς και των Καθηγητών ή Ερευνητών της αλλοδαπής που υποβοηθούν στην αξιολόγηση των υποψηφίων, καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής ή εξέλιξης.

5. Γενικά  κάθε  στοιχείο  (Βιβλία,  δημοσιεύσεις,  πιστοποιητικά  προϋπηρεσίας,  επαγγελματικής δραστηριότητας, πιστοποιητικό ξένης γλώσσας, κτλ) που να αποδεικνύει τα προσόντα του υποψηφίου.

6. Πιστοποιητικό του αρμόδιου Δημάρχου στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος απόκτησης  της  Ελληνικής  ιθαγένειας  και  το  οποίο  θα  αναζητηθεί  αυτεπάγγελτα  από  την Υπηρεσία πριν από την έκδοση της σχετικής πράξης διορισμού. Προκειμένου για πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής του κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχει ο υποψήφιος.

7. Πιστοποιητικό τύπου Α΄ του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου από το οποίο να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν έχει στρατολογική ή χρηματική υποχρέωση και το

οποίο θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα  από  την  Υπηρεσία  πριν  από  την  ορκωμοσία,  σύμφωνα  με  τη  με  αρ. ΔΙΑΔΠ/Α/16425/25-6-2007(ΦΕΚ1055/27-6-2007/τ.Β΄) κοινή Υπουργική Απόφαση. Με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 οι υποψήφιοι που δεν έχουν εκπληρώσει τις  στρατιωτικές τους υποχρεώσεις  ή  δεν  έχουν  απαλλαγεί  νόμιμα  από  αυτές  κατά  το  χρόνο  υποβολής  της υποψηφιότητάς τους, δεσμεύονται ότι θα προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά πριν την έκδοση  της  πράξης  διορισμού  τους.  Το  κώλυμα  της  μη  εκπλήρωσης  των  στρατολογικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους-  μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για  τους οποίους δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.

8. Αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης που θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία πριν από την ορκωμοσία σύμφωνα με τη με αρ. ΔΙΑΔΠ/Α/22863/16-10-2006(ΦΕΚ 1551/23-10-2006/τ.Β΄) κοινή Υπουργική Απόφαση.

9. Πιστοποιητικό Υγείας και Φυσικής καταλληλότητας από Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή, που τους επιτρέπει να ασκούν τα καθήκοντα της αντίστοιχης θέσης.

10. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν κατέχει άλλη θέση και δεν έχει άλλη απασχόληση στον ευρύτερο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Τομέα. Τα δικαιολογητικά με στοιχεία  6, 7 και 8 θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία μας και μόνο για  τους υποψήφιους που τελικά θα επιλεγούν σε θέση Ε.Π, πριν από την ορκωμοσία τους.  Τα δικαιολογητικά με στοιχεία 9 και 10 θα κατατεθούν από τους ίδιους τους υποψήφιους που τελικά θα επιλεγούν σε θέση Ε.Π, κατά την ημέρα της ορκωμοσίας τους.

Οι πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να υποβάλουν εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού Α.Ε.Ι ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ’ επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά υποβάλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα ημερών και συγκεκριμένα από 30 Οκτωβρίου 2013, επόμενη ημέρα από την τελευταία δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο, έως  και 28 Νοεμβρίου 2013 κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 10.00 έως 12.00. Για πληροφορίες καθώς και για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.teiath.gr/. καθώς και στη Γραμματεία του αντίστοιχου Τμήματος και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα:

1.  2105385-858, -315, -316, (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. & Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής Τ.Ε)

2.  2105385-864, -623 (Τμήμα Ραδιολογίας-Ακτινολογίας)

3.  2105385-613 –616 (Τμήμα Νοσηλευτικής)

4.  2105385-403,  -409, -466(Τμήμα Γραφιστικής)

5.  2105385-405, -404 (Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής-Διακόσμησης)

6.  2105385-868, -618 (Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας)

7.  2105385-855, -303 (Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας)

8.  2105385-671, -670 (Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας)

9.  2105385-870, -674 (Τμήμα Φυσικοθεραπείας)

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close