Αιτήσεις για 1.453 προσλήψεις εποχικών στη Νέα Δημόσια Τηλεόραση

Ο Ειδικός Διαχειριστής δυνάμει της υπ’ αριθμ ΟΙΚ.04/12.06.2013 Κοινής Απόφασης του Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ειδικού Διαχειριστή, ασκούντα για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου των δικαιωμάτων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. που αφορούν α) τη μετάδοση των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων και β) τις συχνότητες της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε., συνολικού αριθμού χιλίων τετρακοσίων πενήντα τριών (1.453) ατόμων. Οι προς πλήρωση θέσεις είναι κατά αριθμό, κατηγορία και ειδικότητα οι κάτωθι:

Α. ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Α.1 ΠΕ Διοικητικών Οικονομικών 52
Α.2 ΠΕ Επιστήμης Υπολογιστών 4
Α.3 ΠΕ Μεταφραστών Διερμηνέων 3
Α.4 ΠΕ Γιατροί 4
Α.5 ΠΕ Τεκμηριωτών 6
Α.6 ΤΕ Διοικητικών Οικονομικών 8
Α.7 ΤΕ Επιστήμης Υπολογιστών 1
Α.8 ΤΕ Υγειονομικών 1
Α.9 ΔΕ Διοικητικών Οικονομικών 88
Α.10 ΔΕ Χειριστών Η/Υ 93
Α.11 ΔΕ Προγραμματιστών Η/Υ 4
Α.12 ΔΕ Μεταφραστές Διερμηνείς 3
Α.13 ΔΕ Τηλεφωνητών 8
Α.14 ΔΕ Αρχειοθετών Ταξινόμων 17
Α.15 ΔΕ Υποδοχής-Ελέγχου 1
Α.16 ΔΕ Οδηγών 23
Α.17 ΔΕ Ασφάλειας 10
Α.18 ΥΕ Επιμελητών 16
Α.19 ΥΕ Εργατών – Μεταφορών 2
A.20 ΥΕ Καθαριστριών 9
Α.21 ΥΕ Ασφάλειας 4

Β. ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
Β.1 ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχ. Η/Υ 2
Β.2 ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 1
Β.3 ΠΕ Αρχιτέκτονες 2
Β.4 ΠΕ Μηχανολόγοι 1
Β.5 ΠΕ Τοπογράφοι  1
Β.6 ΠΕ Ηλεκτρονικοί 7
Β.7 ΠΕ Φωτοχημικών 2
Β.8 ΤΕ Ηλεκτρονικών 157
Β.9 ΤΕ Πολιτικών Δ.Ε. 3
Β.10 ΤΕ Μηχανολόγων 2
Β.11 ΤΕ Ηλεκτρολόγων 11
Β.12 ΤΕ Η/Υ Συστημάτων 8
Β.13 ΤΕ Πληροφορικής 1
Β.14 ΤΕ Μουσικής Τεχν. & Ακουστικής 1
Β.15 ΔΕ Τεχνικών Ηλεκτρονικών 119
Β.16 ΔΕ Δομικών Εργων 1
Β.17 ΔΕ Τεχνικών Μηχανολόγων 3
Β.18 ΔΕ Τεχνικών Ηλεκτρολόγων 11
Β.19 ΔΕ Τεχνικών Ψυκτικών 4
Β.20 ΔΕ Τεχνικών Υδραυλικών 3
Β.21 ΔΕ Μηχανικών Αυτοκινήτων 5
Β.22 ΔΕ Πληροφορικής & Τ/Κ 6
Β.23 ΔΕ Τεχνικών Σχεδιαστών 2
Β.24 ΔΕ Τεχνικών Συντηρητών Ιστών 2
Β.25 ΔΕ Τεχνικών Ραδιοζεύξεων 10
Β.26 ΥΕ Υδραυλικών – Θερμουδρ. 1
Β.27 ΥΕ Λιπαντών – Καθαριστών 1

Γ. ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Γ.1 ΠΕ Σκηνοθετών 2
Γ.2 ΠΕ Διευθυντές Παραγωγής 1
Γ.3 ΠΕ Σκηνογράφων 1
Γ.4 ΠΕ Σχεδιαστές Αναλυτές Προγρ. 4
Γ.5 ΠΕ Μεταφραστές – Υποτιτλιστές – Εκφωνητές 7
Γ.6 ΠΕ Παραγωγών Λόγου 8
Γ.7 ΤΕ Δ/ντές Παραγωγής 2
Γ.8 ΤΕ Β. Δ/ντών Παραγωγής 1
Γ.9 ΤΕ Φωτογράφων 1
Γ.10 ΤΕ Μακιγιέρ 2
Γ.11 ΤΕ Συντ. Αρχαιοτ. & Έργων Τέχνης 1
Γ.12 ΚΤΕ Σκηνοθετών 30
Γ.13 ΚΤΕ Δ/ντές Παραγωγής 15
Γ.14 ΚΤΕ Δ/ντες Φωτογραφίας 4
Γ.15 ΚΤΕ Εικονολήπτες 38
Γ.16 ΚΤΕ Συντονιστές Στούντιο 2
Γ.17 ΚΤΕ Χειριστές Τρικέζας 1
Γ.18 ΚΤΕ Εκφωνητών Τηλεπαρ. 14
Γ.19 ΚΤΕ Σχεδιαστές Αναλυτές Προγρ. 1
Γ.20 ΚΤΕ Μουσικών Παραγωγών 33
Γ.21 ΔΕ Επιμελητών Παραγωγής 20
Γ.22 ΔΕ Γραφιστών Εντύπων & Ηλ.Μ. 10
Γ.23 ΔΕ Αισθητικής – Μακιγιάζ 5
Γ.24 ΔΕ Κομμωτών 2
Γ.25 ΔΕ Εικονοληπτών 3
Γ.26 ΔΕ Β. Σκηνογράφου – Ενδυματολόγου 2
Γ.27 ΔΕ Νοηματικής 1
Γ.28 ΔΕ Συντηρητών Φιλμ 2
Γ.29 ΔΕ Φωτογράφων 2
Γ.30 ΔΕ Επιμελητών Σκηνοθεσίας 15
Γ.31 ΔΕ Β. Εικονοληπτών 2
Γ.32 ΔΕ Φροντιστών Τ/Ο 5
Γ.33 ΔΕ Σκηνικών 4
Γ.34 ΔΕ Μεταφραστών – Εκφωνητών 9
Γ.35 ΔΕ Μουσικών Παραγωγών – Επιμελητών 16
Γ.36 ΥΕ Σκηνικών 4
Γ.37 ΥΕ Μακενιστών 3
Γ.38 ΥΕ Μπούμαν 3
Γ.39 ΥΕ Βαφέων Σκηνικών 3

Δ. ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ
Δ.1 ΠΕ, ΤΕ, ΚΤΕ, ΔΕ Μουσικών – Χορωδών 138
Δ.2 ΚΤΕ Ρυθμιστών Ήχου Ορχήστρας 1
Δ.3 ΔΕ Φροντιστών Ορχήστρας – Χορωδίας 2

ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Ε.1 Δημοσιογράφοι 309

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
2. Οι υποψήφιοι χωρίς ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να αποδείξουν ότι, γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της αντίστοιχης ειδικότητας, προσκομίζοντας πιστοποιητικό ελληνομάθειας που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ή το Σχολείο της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4. Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης, ήτοι να μηv είvαι υπόδικoι για κακoύργημα ή vα μηv έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα σε oπoιαδήπoτε πoιvή για τέλεση κακoυργήματoς ή πλημμελήματoς (ενδεικτικά κλoπής, υπεξαίρεσης κoιvής και στηv υπηρεσία, απάτης, εκβίασης, απιστίας, απιστίας δικηγόρoυ, δωρoδoκίας για vόμιμες και για παράνομες πράξεις, λιπoταξίας, εγκλήματoς περί τo vόμισμα, πλαστoγραφίας, εγκλήματoς κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματος εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, παράβασης καθήκovτoς, εμπρησμoύ εκ πρoθέσεως και παράvoμης εμπoρίας φαρμάκωv). Η παραγραφή τoυ αδικήματος ή η χάρη χωρίς άρση τωv συvεπειώv δεv καταργούν τις απαγορεύσεις αυτές. Επιπλέον να μηv έχουν στερηθεί τελεσίδικα τα πoλιτικά τoυς δικαιώματα ως συvέπεια καταδίκης για διάπραξη πoιvικoύ αδικήματoς.
5. Να κατέχουν τους απαραίτητους τίτλους σπουδών μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Σε περίπτωση που η αναφερόμενη στην αίτηση συμμετοχής τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή να κατέχουν και πράξη αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία και την αντιστοιχία των τίτλων αυτών ή πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
6. Να μηv κατέχουν έμμισθη θέση ή απασχόληση στo Δημόσιo τoμέα καθώς και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.
7. Να έχουν προηγούμενη ευδόκιμη υπηρεσία σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα στην ειδικότητα για την οποία υποβάλλουν αίτηση.
8. Οι άντρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή.

ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1.Τα απαιτούμενα για κάθε προκηρυσσόμενη θέση προσόντα καθορίζονται ανά κωδικό θέσης και ειδικότητα στο Παράρτημα Ι που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
2. Ως πρόσθετα προσόντα ορίζονται:
α) για όλες τις ειδικότητες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ ως πρόσθετο προσόν πρόσληψης ορίζεται η γνώση πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ σε βασικό επίπεδο, στα αντικείμενα α) επεξεργασία κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) βάσεως δεδομένων, δ) παρουσιάσεων και ε) υπηρεσιών δικτύου
β) η γνώση ξένων γλωσσών καθώς και το επίπεδο γνώσης αυτών αποτελούν συνεκτιμόμενα προσόντα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
1. Οι υποψήφιοι ΔΕΝ υποβάλλουν δικαιολογητικά με την αίτηση συμμετοχής και η κατάταξη τους στους σχετικούς πίνακες γίνεται βάσει των στοιχείων που δηλώνουν στην αίτησή τους και στην υπεύθυνη δήλωση της παραγράφου Ε΄ της παρούσας. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο από τους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στον πίνακα κατάταξης έως τον αριθμό των θέσεων που προκηρύχθηκαν και από τους επόμενους αυτών στη σειρά κατάταξης έως τον αριθμό που θα απαιτηθεί για την κάλυψη των θέσεων. Ο υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια ή τις ιδιότητες που δήλωσε σύμφωνα με τα ανωτέρω και τα οποία εξετάσθηκαν για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς.
2. Οι υποψήφιοι που επιλέγονται για την κάλυψη των θέσεων που αναφέρονται στην παρούσα Ανακοίνωση υποβάλλουν ΠΡΙΝ από την πρόσληψή τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα εξής δικαιολογητικά νομίμως επικυρωμένα:
α. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
β. Τον Τίτλο σπουδών που απαιτείται ως προσόν πρόσληψης στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού και το έτος κτήσης του τίτλου. Σε κάθε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτήρα ή με ακέραιο αριθμό απαιτείται βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό.
γ. Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ σε βασικό επίπεδο, στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων (γ) βάσεως δεδομένων, (δ) παρουσιάσεων και (ε) υπηρεσιών διαδικτύου.
δ. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα.
ε. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολύτεκνων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτόαποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.
στ. Οι γονείς και τα τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών να προσκομίσουν δικαιολογητικά απόδειξης του σχετικού κριτηρίου ανάλογα την περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας στην οποία εμπίπτουν.
ζ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος εάν τους τελευταίους είκοσι (24) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειμένου να κριθεί εάν αυτός (υποψήφιος) έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη).
η. Για την απόδειξη συναφούς εμπειρίας τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.
θ. Για την απόδειξη ασθενείας, βεβαίωση δημόσιου νοσοκομείου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικώς και μέχρι την 9η Αυγούστου 2013 και ώρα 24.00 μ.μ. με τη συμπλήρωση ΑΙΤΗΣΕΩΣ, η οποία είναι διαθέσιμη στους ιστότοπους www.minfin.gr και www.minpress.gr Η ΑΙΤΗΣΗ πρέπει να είναι συμπληρωμένη ως προς όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, συνιστά δε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου ότι έχει τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και ότι σε περίπτωση επιτυχίας αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποδεχόμενος όλους τους επιμέρους όρους της ανακοίνωσης.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο ειδικότητας και κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών ειδικοτήτων και κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών επιτρέπεται μόνο στις περιπτώσεις που στην παρούσα Ανακοίνωση προβλέπεται ότι οι ίδιες θέσεις ανά ειδικότητα μπορούν να καλυφθούν διαζευτικά με τίτλο σπουδών περισσότερων της μίας κατηγοριών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δείτε επίσης x

153 μόνιμες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ

153 μόνιμες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ αναζητά την πρόσληψη 153 ατόμων για μόνιμες θέσεις εργασίας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής…
scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close