Κληροδότημα Ιωάννου Β. Τσουκαλά

ΛΗΞΗ:7/4/2013

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσης του Δήμου Σκοπέλου, εκπροσωπούμενο νομίμως από τον Πρόεδρό του. ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τους ενδιαφερόμενους για το διορισμό έξι (6) υποτρόφων, πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές όλων των Ανωτάτων και Ανωτέρων Σχολών (ΑΕΙ, ΤΕΙ) και ΙΕΚ να υποβάλουν σχετική αίτηση διορισμού τους ως υποτρόφων του κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά.

Δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης 2. Πιστοποιητικό του Δήμου Σκοπέλου που θα βεβαιώνει ότι ο ένας εκ των δύο γονέων κατάγεται από τη Δ.Κ. Γλώσσης και είναι γραμμένος στα δημοτολόγια ή στα Μητρώα Αρρένων της Δ.Κ Γλώσσης του Δήμου Σκοπέλου.

3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικον. έτους 2012 του υποψηφίου υποτρόφου και των γονέων αυτού. Το καθαρό εισόδημα στο εκκαθαριστικό δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 30.000.00 ευρώ. προσαυξανόμενο κατά 2.000.00 ευρώ για κάθε παιδί της οικογένειας.

4. Βεβαίωση της Σχολής, στην οποία φοιτά ο προτεινόμενος, στην οποία να φαίνεται ο χρόνος εγγραφής του σ’ αυτή.

5. Βεβαίωση της Σχολής που θα βεβαιώνει ότι έχουν ηεράοει τα 3/5 των μαθημάτων τους, για κάθε χρόνο υποτροφίας.

6. Αντίγραφο απολυτηρίου Γυμνασίου Γλώσσας.

7 Αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου Γλώσσας.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δημοτικό Κατάστημα Γλώσσης εντός προθεσμίας σαράντα πέντε (45) ημερών από της δημοσίευσης της παρούσης. Ο διορισμός των υποτρόφων θα γίνει ύστερα από επιλογή από την Επιτροπή Κρίσεως του κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά.

Πληροφορίες: Πληροφορίες και αντίγραφα της Προκήρυξης δίνονται από την 1η Μαρτίου 2013 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 12,00-1500 στην προαναφερόμενη διεύθυνση και στα τηλέφωνα 210. 3442354. 210 3443229.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close