11 συνεργάτες στο Παν/μιο Αιγαίου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «ΘΑΛΗΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΟΙ ΕΠΙΚΟΝΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ» ενδιαφέρεται για την σύναψη έντεκα συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου:

1 ΠΕ Βιολογίας ή Γεωπονίας – Διδακτορικό στη μελισσοκομία – Εμπειρία- Άδεια οδήγησης
Έδρα: Θεσσαλονίκη

2 ΠΕ Βιολογίας ή Γεωπονίας – Μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Επιστήμη- Εμπειρία- Άδεια οδήγησης
Έδρα: Λέσβος

1 ΠΕ/ΤΕ Βιολογίας ή Γεωπονίας- Ικανότητα για εργασία πεδίου- Καλή γνώση διαχείρισης βάσεων δεδομένων- Άδεια οδήγησης
Έδρα: Λέσβος

1 ΠΕ Βιολογίας ή Γεωπονίας – Διδακτορικό στην ταξινόμηση ή/ και οικολογία των Συρφίδων- Εμπειρία- Άδεια οδήγησης

1 Φοιτητής Τμήματος Περιβαλλοντικών Επιστημών ή Γεωγραφίας-
Εμπειρία σε εργασία πεδίου και ειδικότερα στη συλλογή εντόμων- Άδεια οδήγησης
Έδρα: Δαδιά- Μυτιλήνη

1 Φοιτητής Τμήματος Περιβαλλοντικών Επιστημών ή Γεωγραφίας-
Εμπειρία σε διαχείριση εντόμων στο εργαστήριο
Έδρα: Λέσβος

1 Συνεργάτης με εμπειρία σε συλλογή εντόμων-επικονιαστών στο πεδίο και εμπειρία σε διαχείριση εντόμων-επικονιαστών στο εργαστήριο

1 ΠΕ/ΤΕ Περιβαλλοντικών ή Γεωπονικών επιστημών – Υποψήφιος διδάκτορας σε θέμα σχετικό με την οικολογική μοντελοποίηση

1 ΠΕ Περιβαλλοντικών Επιστημών ή Γεωγραφίας – εμπειρία σε εργασία πεδίου και ειδικότερα στη συλλογή εντόμων- εμπειρία σε διαχείριση εντόμων στο εργαστήριο
Έδρα: Δαδιά

1 ΠΕ Γεωπονικές ή Βιολογικές Επιστήμες- Διδακτορικός τίτλος στο αντικείμενο της συστηματικής ταξινομικής των άγριων
μελισσών- εμπειρία
Έδρα: Μυτιλήνη

Καταληκτική ημερομηνία: 05/02/2013

Πληροφορίες: τηλ.22510-36700, fax 22510-36709, email:alkon@aegean.gr

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο:
www.ru.aegean.gr

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close