Προκήρυξη Υποτροφίας Κληροδοτήματος «Κων/νου Κατσέα»_Βραβείο

ΛΗΞΗ: 14/3/2012

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προκηρύσσει από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Κων/νου Κατσέα» τη χορήγηση χρηματικού βραβείου ύψους 3.000,00 € για την συγγραφή της καλύτερης μελέτης «επί οικονομικών και πλουτοπαραγωγικών εν γένει θεμάτων της Μακεδονίας και της συστηματικότερης επιστημονικής ανάπτυξης και εκμετάλλευσης αυτών».

Το βραβείο θα χορηγηθεί σε όποιον καταθέσει την καλύτερη μελέτη σύμφωνα με όρο του διαθέτη Κ. Κατσέα

 

Δικαιολογητικά – αιτήσεις

Όσοι ενδιαφέρονται για τη χορήγηση του εν λόγω χρηματικού βραβείου, θα πρέπει να καταθέσουν εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) έτους από την τελευταία δημοσίευση αυτής της προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο στο Τμήμα Κληροδοτημάτων του Α.Π.Θ., 2ος όροφος κτιρίου K. Kαραθεοδωρή (Διοίκησης) Παν/πολη τηλ. 2310/99-5214/5213, FAX: 2310/99-5211, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση του χρηματικού βραβείου

2.Δήλωση του χρόνου ολοκλήρωσης της εργασίας – μελέτης.

3.Τέσσερα (4) αντίγραφα της σχετικής μελέτης ή εργασίας (δεν επιστρέφονται)

4.Επικυρωμένο φωτ/φο δελτίου αστυνομικής ταυτότητος από το οποίο θα προκύπτει η ελληνική ιθαγένεια ή καταγωγή και η ηλικία έως 36 ετών το ανώτερο.

5.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, υπογεγραμμένη από τον συγγραφέα ή τον εκπρόσωπο των συγγραφέων στην οποία θα δηλώνεται ότι : α) δεν αποτελεί διδακτορική διατριβή ή μεταπτυχιακή εργασία ειδίκευσης (MASTER) β) δεν έχει βραβευτεί από άλλο φορέα ούτε έχει υποβληθεί για βράβευση γ) αποδέχεται τους όρους και τις προϋποθέσεις της προκήρυξης του χρηματικού βραβείου.

6.Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Απαγορεύεται ο ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με περισσότερες της μιάς (1) εργασίες.

 

Πληροφορίες: Τμήμα Κληροδοτημάτων του Α.Π.Θ., β΄ όροφος κτιρίου Κ. Καραθεοδωρή (Διοίκησης) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες τηλ. 2310-995214/5213.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close